درخواست راهنمائي براي تغير نشاني سايت
قصد دارم نشاني [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغيير دهم ( البته دمين مذكور ثبت شده است ) لطفا راهنمائي كنيد
پاسخ : درخواست راهنمائي براي تغير نشاني سايت
اگر هاست تغییر نکرده باید DNS های دامین رو تغییر بدید و در ضمن یک تغییراتی هم در فایل configuration همین
منظورتون این هست که با زدن دامین جدید به همین سایت برید ؟؟؟ فقط با یک نام دیگه ؟؟
جناب مجيد از راهنمائي شما متشكرم ، بله هاست تغيير نكرده است و ساده تر بگويم ( من با نشاني [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وارد سايت ميشوم ولي نشاني سايت در بالاي صفحه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است ) من ميخواهم كه نشاني همان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در منو بالاي صفحه نشان داده شود نه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. مجددا از جنانبعالي تشكر ميكنم طبيب زاده
مامبو و متعلقاتش رو ببريد توي روت دامين tabibzadeh كه addon شده . اونجا فايل configuration.php رو طبق آدرس جديدش تنظيم كنيد .