با سلام
در قسمت File Manager پنل با کلیک روی پوشه ها وارد پوشه نمی شه و فقط نوشته های سمت راست صفحه دیده می شن.
می خواستم بپرسم که چطوری می شه وارد پوشه public_html شد تا بتونیم فایل زیپ را آن زیپ کنیم.
پیشاپیش از پاسخ شما تشکر می کنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
در قسمت File Manager پنل با کلیک روی پوشه ها وارد پوشه نمی شه و فقط نوشته های سمت راست صفحه دیده می شن.
می خواستم بپرسم که چطوری می شه وارد پوشه public_html شد تا بتونیم فایل زیپ را آن زیپ کنیم.
پیشاپیش از پاسخ شما تشکر می کنم.
سلام
به جای کلیک روی نام فایل روی آیکن فایل کلیک کنید .
یا علی
ممنون از پاسخ شما.
بعد از اینکه آدرس را در اکسپلورر گذاشتم و اینتر کردم پیغام می ده که Zend Optimizer not installed.
توی سایتش که رفتم چندین فایل برای دانلود گذاشته .کدوم رو باید دانلود کنم؟ (هاست لینوکس دارم.)
لطفا نصب Zend Optimizer را آموزش بدید.
با تشکر
زند رو روی سرور شما نمیتونید نصب کنید. باید هاستینگ شما نصب کنه. باید یه درخواست به فروشنده هاست خودتون بدید که براتون زند اپتیمایزر رو نصب کنن.
آقا سیامک ممنون
با نصب این برنامه چقدر فضا از هاست گرفته می شه؟
من فقط فایل زیپ شده را اکستراکت کردم 18.61 Megabytes از فضای هاست را گرفت! :o
فکر نمی کنم به اینقدر حجم بگیره حدودا 9 مگابایت رویه سرور حجم می گیره
کودوم برنامه؟ اگه منظورت زند هست توضیح دادم که شما از روی کامپیوترتون برای نصب اون دسترسی Root ندارید.
[quote author=سیامک link=topic=993.msg5089#msg5089 date=1146681571]
کودوم برنامه؟ اگه منظورت زند هست توضیح دادم که شما از روی کامپیوترتون برای نصب اون دسترسی Root ندارید.
[/quote]
منظورم برنامه مامبو بود.البته برای خودم عجیب بود چون این هاست رو تازه گرفتم و هیچی توش نذاشتم.اما فضای اشغال شده را 18.61 مگابایت میزنه.
در ضمن با شرکتی که ازش هاست رو گرفتم تماس گرفتم ،گفتن که زند; نصب شده.
شاید کار من ایرادی داره . کاری که انجام دادم رو براتون می گم لطفا شما ایراد کارم رو بگید.
اول در public_html پوشه ای مثلا به اسم mombo; ساختم. بعد هم فایل زیپ رو توی اون آپلود و بعد هم آن زیپ کردم.
بعدشم توی اکسپلورر [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] domain.com/mombo¦; رو تایپ کردم.بعدش می رسیم به اون پیغام ...Zend Optimizer not installed
(ببخشید اگه خیلی ناواردم و سوالم هم خیلی ابتدایی و پیش پا افتاده.)
خیر ، سوال شما پیش پا افتاده نبود دوست عزیز .
درسته احتمال داره سرور شما Zend Optimizer رو نصب کرده باشه
ولی دو احتمال داریم
1. زند به درستی نصب نشده باشه
2. نسخه Zend Optimizer نصب شده بر رویه سرور قدیمی باشه
موفق و پیروز باشید