پاسخ : مکتب نت NEWS PORTAL
سلام
به جمع مامبولرنيها خوش آمديد .
انشالله كه موفق باشيد.
براي قالب هم بايد بگم كه از قالب هاي بخش دانلود سايت بهتره يكيش رو طبق صليقه خودتون ويرايش كنيد و يا از قالب هاي انگليسي يكي رو انتخاب و فارسي كنيد.
[quote author=نوري link=topic=9521.msg52116#msg52116 date=1192910869]
سلام
به جمع مامبولرنيها خوش آمديد .
انشالله كه موفق باشيد.
براي قالب هم بايد بگم كه از قالب هاي بخش دانلود سايت بهتره يكيش رو طبق صليقه خودتون ويرايش كنيد و يا از قالب هاي انگليسي يكي رو انتخاب و فارسي كنيد.
[/quote]
سلام
ممنون از پاسختون. آره ای کاش وقتش رو داشتم . من تو ووردپرس هم همین کار رو کردم . حتی قسمتی از admin رو هم فارسی کرده بودم و قالبم هم خوب شده بود ولی 2 ماه وقت برد...
گفتم شاید کسی چیز آماده ای داشته باشه. مثل قالب صباباطری [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یا خبرنامه اینترنتی گیلانغرب [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر کمک کنین انشاءالله مأجورین.
دوست عزيز
به بخش دانلود مامبولرن يه سر بزنيد. اونجا چند قالب قشنگ هستن كه ميتوني ازشون استفاده كني.
در صورتي كه اون قالب ها مد نظرت نيست و نميپسندي ميتوني يه قالب اختصاصي براي خودت سفارش بدي.
البته بايد بگم اسيتتون در حال حاضر هم قشنگه و مشكل خاصي نداره.
اديت كردن قالب هاي مامبو خيلي ساده هست و اگر 2 ساعت وقت بزاريد ،به راحتي ميتونيد يك قالب رو به سليقه خودتون ويرايش كنيد.
در ضمن ما هم تا جايي كه بتونيم بهتون كمك ميكنيم :)
پاسخ : پاسخ : مکتب نت NEWS PORTAL
[quote author=نوري link=topic=9521.msg52123#msg52123 date=1192911710]
اديت كردن قالب هاي مامبو خيلي ساده هست و اگر 2 ساعت وقت بزاريد ،به راحتي ميتونيد يك قالب رو به سليقه خودتون ويرايش كنيد.
در ضمن ما هم تا جايي كه بتونيم بهتون كمك ميكنيم :)
[/quote]
خوب؛ من یه مدتی وقت گذاشتم سایت رو به یه جاهایی رسوندم . از همه مهمتر با محیط کاریش بیشتر آشنا شدم. مخصوصاً تگ گذاری رو دنبالش بودم که پیدا شد. (آیتم های مرتبط). البته هنوز خیلی کار داره. حالا یه نگاهی بندازین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چند تا سوال دارم
1- یکیش اینجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح شده راجع به لوگین شدن اعضاء (وقتی در سایت عضو می شوی، پس از باز کردن لینک ایمیل تأیید، نمی شود در سایت LOGIN شد. پس از LOGIN شدن می نویسد 1 عضو حاضر است ولی عملاً منوی کاربری باز نمی شود.!!! چرا؟)
2- تو ماژول ها > ماژول های بخش کاربری > منوی اصلی --- انتهای صفحه نوشته "فاصله انداز: فاصله انداز انتها: " چه جوری میشه فعالش کرد؟
3- هر کاری می کنم BANNER هایی که تو تبلیغات ساختم نشان داده نمی شن. البته می دونم اشکال کجاست - باید کدش رو دستی ADD کنم. میشه کدش رو بهم بگین - می خوام تو بنر ها نمایش داده بشه.
ممنون و متشکر
سلام
دوست من ازتون خواهش میکنم قوانین سایت رو با دقت مطالعه کنید .
سوالهاتون رو در بخش های مربوطه و به صورت تفکیک شده بپرسید !
الان شما 3 سوال پرسیدید که هر کدوم از اونها مربوط به یک بخش از انجمن هست !!
1- در تاپیک مربوطه این مسئله رو دنبال کنید
2- فاصله انداز به اون معنایی نیست که شما برداشت کردید . در واقع شما اگر بخوایید 2 عنوان منو رو تفکیک کنید از فاصفه انداز استفاده میکنید .کار با اون هم مثل ایجاد یک منو ساده هست . یکبار تست کنید کاملا متوجه میشید .
3- شما ماژول بنر رو منتشر کردید ؟ position ی که برای اون انتخاب کردید درسته ؟ لینک زیر رو ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قالب شما این position ها رو داره ...
یا علی