مشکل در ایجاد مدیر برای سایت
با سلام
من وقتی برای سایت مدیر و یا سرپرستی انتخاب می کنم با این که در قسمت دسترسی تمام تنظیمات را انجام می دم کاربر دسترسی به ارسال وکلیه قسمتهای پست و ارسال و پاسخ و نقل قول از دسترس آن خارج می شود در صورتی که وقتی آن را کاربر قرار می دهم دسترسی پیدا می کنه
باتشکر
Hosseini
پاسخ : مشکل در ایجاد مدیر برای سایت
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این قسمت باید بنا به گروهی که به کاربر نسبت میدید دسترسی ها رو ست کنید .
یا علی
با سلام
دوست عزیز من همین کار را انجام دادم ولی باز هم مشکل هست . زمانی که از حالت مدیر در می یارم دسترسی ها درست می شه ولی مدیر نه
باتشکر
Hosseini
1- آیا گروهی ساختید و در اون دسترسی ها رو ست کردید ؟؟؟
2- آیا فرد مورد نظر رو به اون گروه اضافه کردید ؟؟؟
3- ......... کارهایی که انجام دادید رو بگید تا بیشتر متوجه بشیم چه کردید چون اصولا دو کار بالا انجام بشه مشکلی نباید باشه
با سلام
دوست عزیز ابتدا در قسمت مدیریت - مدیریت کاربران و ایجاد گروه کاربری یک گروه با نام سرپرست کل ایجاد کردم سپس وارد بخش سطح دسترسی کاربران شدم و در اونجا دسترسی ها را برای این گروه انجام دادم .
در مورد معرفی فرد نیز در قسمت تنظیمات کاربری - عضو گروه کاربری : را برروی سرپرست کل قرار دادم و از قسمت پایین همین بخش انتخاب گروه کاربری : سرپرست کل را تیک زدم .
ولی می گم این مشکل وجود دارد که دسترسی به ارسال و .. ندارد
باتشکر
یک عکس از این قسمت بگرید
دسترسی انجمن ها - مدیر انجمن ها( به جای این نام گروه شما مثلا همین سرپرست )
در قسمت سطح دسترسی [quote author=فیروزمندان link=topic=9854.msg53642#msg53642 date=1194525821]
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در این قسمت باید بنا به گروهی که به کاربر نسبت میدید دسترسی ها رو ست کنید .
یا علی
[/quote]
باسلام
بفرمایید دوست عزیز
[img width=640 height=390]http://www.enterhost.ir/admin.jpg[/img]
باتشکر
دوست عزیز من تا حدودی درستش کردم ولی خیلی از دسترسی ها رو نداره
باتشکر
با سلام
دوست عزیز من هنوز مشکلم حل نشده و متاسفانه مدیرم نمی تونه تو بخش ها چیزی ارسال کنه
باتشکر
smf بیش از این سطح دسترسی ندارد
برای دسترسی های بیشتر باید کدنویسی انجام بدهید