سلام من می خوام مامبوی 4.6.0 رو که نصب کردم زبان فارسی روش نصب کنم فقط انگلیسی روشه چطوری نصب کنم ؟
هاست من ویندوز هست
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من می خوام مامبوی 4.6.0 رو که نصب کردم زبان فارسی روش نصب کنم فقط انگلیسی روشه چطوری نصب کنم ؟
هاست من ویندوز هست
سلام
فایل زبان مامبو 4.6.2 : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما به شما توصیه میکنم مستقیما مامبو فارسی رو نصب کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
آخه من خیلی سعی کردم مامبو فارسی شما رو نصب کنم هی پیغام خطا می داد و نمی شد مطالب را تغییر داد و کامپوننت نصب کرد منم رفتم مامبوی روی هاست که انگلیسی بود رو نصب کردم حالا می خوام فارسی بشه که نمی دونم چطوری این کار رو بکنم ؟
این فایل رو دانلود کردم باید آپلود کنم رو هاست بعد Export رو بزنم ؟
دوست عزیز، در صورتی که شما از مامبو انگلیسی استفاده کنید، هیچ تاریخی شمسی نخواهد بود و ...
در حال حاضر بیش از چندین هزار وب سایت در حال استفاده از مامبو 4.6.2 انتشار مامبولرن هستند و به مشکلات بسیار کمی بر خورد کرده اند، در صورتی که شما هم به مشکلی بر خورد کردید ، می تونید در انجمن مامبولرن مطرح کنید تا به کمک دوستان حل بشه.
موفق و پیروز باشید
یا علی
من فایل فارسی رو که بالا دادید دانلود کردم ولی من یه ورژن قدیمیش رو می خوام آیا هست ؟
4.6.0 این ورژن
خیر
از نسخه 4.6.2 به بعد فایل زبان به اینصورت ارایه شده