با سلام و خسته نباشید
من قالب وی بولتین رو نصب کردم درصفحه اصلی بخشی با نام مدير تالار داره این بخش رو چطوری می تونم بردارم که تو صفحه نباشه ؟
باتشکر
Hosseini
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام و خسته نباشید
من قالب وی بولتین رو نصب کردم درصفحه اصلی بخشی با نام مدير تالار داره این بخش رو چطوری می تونم بردارم که تو صفحه نباشه ؟
باتشکر
Hosseini
فایل index.template.php را باز نموده و جداول مربوط به مدیر را حذف نمایید
با سلام
ممنون نوید جان ولی جداولش چی هستند ؟ کدوم ها رو باید حذف کنم
باتشکر
با سلام
دوست عزیز اگر لطف کنید و بگید چه کد هایی رو باید حذف کنم ممنون می شم
باتشکر
نوید جان لطفا نگاهی هم به تایپ من بندازید
این پچ را اضافه کنید تا جدول مدیر تالارحذف بشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
انصاف داشته باشید ما اینجا این همه به شما کمک کردیم در اخر شما زیر سایتتون زدید Theme by IRSMILE
موفق و پیروز باشید
دوست عزیز من اونو نزدم
این قالب رو من از سایت Theme by IRSMILE گرفتم و زیرش بود من چیزی بهش اضافه نکردم کپی رایت خود قالبه
باتشکر از زحمات شما
Hosseini
باسلام
دوست عزیز من این پچ و قالب وی بولتینی که در سایت شما بود رو دریفات کردم و در حال ایجاد تغییرات در اونها و انتقال به سایت خودم هستم حالا یک سوال داشتم
شما زحمت کشیدید و بخش مدیر تالار رو حذف کردید حالا چطوری می تونم طول بخش آخرین ارسالها را زیاد و دو بخش موضوع و ارسال را کم کنم
باتشکر
Hosseini
نوید جان این زا هم زاهنمایی یفرمایید ممنون می شم
با تشکر
فایل BoardIndex.template.php قالب ویبالیتن را باز کنید:
عبارت زیر برای اندازه موضوع و ارسال است که با کم کردن درصدشون کوچیکتر میشن: (در قالب اصلاح شده برای شما)
عبارت زیر هم مربوط به آخرین ارسال ها:کد:<td class="windowbg2" valign="middle" align="center" width="11%">', $board['topics'], '</td>
<td class="windowbg" valign="middle" align="center" width="10%">', $board['posts'], '</td>
فقط توجه کنید که با کم و زیاد کردن درصدها مقدار ملشون یکسان باقی بمونهکد:<td class="windowbg" valign="middle" width="29%">