سلام، من مبتدیم، تو سایتی که درست کردم، هر جاش رو که کلیک می کنی یا می زنه کامپوننت یافت نشد و خطای 404، یا یه صفحه سفید که فقط متن توشه و از قالب خبری نیست. مشکل از کجاست؟
آدرس:
** هایپرلینک اصلاح شدکد:http://www.tsrcn.ir
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، من مبتدیم، تو سایتی که درست کردم، هر جاش رو که کلیک می کنی یا می زنه کامپوننت یافت نشد و خطای 404، یا یه صفحه سفید که فقط متن توشه و از قالب خبری نیست. مشکل از کجاست؟
آدرس:
** هایپرلینک اصلاح شدکد:http://www.tsrcn.ir
سلام
شما در "تنظیمات کلی" سه گزینه ی مربوط به "تنظیمات SEO" رو فعال کردید.
یا باید این گزینه ها رو غیر فعال کنید یا باید فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بدید.
مورد دوم نیازمند لینوکسی بودن سرور و نصب بودن ماژول mod_rewrite روی وب سرور آپاچی میباشد.
یا علی
خیلی بزرگواری کبیری جان، ممنون
فقط اگه یه لطفی کنی و عنوان تاپیک رو به «خطای 404 در جولا» یا هرچیزی که خودتون صلاح میدونید تغییر بدید، تا تو سرچ ها هم خوب بالا بیاد.
در این رابطه اگه نکته ای هم هست لطفا ذکر کنید.
لیست این خطاهای جوملا رو از کجا میتونیم ببینیم؟
این شماره 404 از کجا اومده.
سلام
خواهش میکنم. عنوان تاپیک به درخواست شما تغییر کرد.
صفحه ی خطای 404 زمانی نمایش داده میشه که صفحه یا فایل مورد نظر شما وجود نداشته باشه.
این خطاها منحصر به جوملا نیستند و در هر سایتی ممکنه نمایش داده بشن.
در لینک زیر علت هر خطا بصورت مختصر توضیح داده شده:
کد:http://www.pcmag.com/encyclopedia_term/0,2542,t=HTTP+return+codes&i=44507,00.asp
یا علی
من هم همین مشکل رو دارم الان در tourism-elite.com
seo که فرمودید در کجاس؟
و اینکه اگر از seo نباشه اون فایل رو در کدام دایرکتوری باید پیدا کنم؟
با سپاس
ببخشید ، در قسمت Seo ،
Use Apache mod_rewrite رو غیر فعال کردم درست شد، اما قبلا این فعال بود و مشکلی نداشت ، چرا اینطوری شد یکدفعه؟
امکانش هست که مورد حمله قرار گرفته باشم؟
و اینکه اصلا این قسمت برای چه هست؟
** دو ارسال شما یکی شد
** هایپرلینک اصلاح شد
[quote author=tourism link=topic=23484.msg129361#msg129361 date=1268215098]
Use Apache mod_rewrite رو غیر فعال کردم درست شد، اما قبلا این فعال بود و مشکلی نداشت ، چرا اینطوری شد یکدفعه؟
[/quote]
[quote author=کبیری link=topic=23484.msg122340#msg122340 date=1262935992]
مورد دوم نیازمند لینوکسی بودن سرور و نصب بودن ماژول mod_rewrite روی وب سرور آپاچی میباشد.
[/quote]
در نتیجه شاید تغییراتی در سرور شما بوجود آمده است.
امکانش هست که مورد حمله قرار گرفته باشم؟
[/quote]
خیر، ربطی به هک ندارد.
و اینکه اصلا این قسمت برای چه هست؟
[/quote]
برای بهینه کردن لینکهای جوملا برای لیست شدن در موتورهای جستجو.
یا علی
ممنون، و یک سوال دیگر
چرا در آدرس هایی که index.php بعد آدرس سایتم نیست به 404 میخورم؟
تمام لینکهایی که این رو دارن درست هستن اما اونایی که این رو ندارن 404 نشون میده.
همینطور زمانی که use apache رو فعال می کنم.
سلام
اگر از گزینه ی تنظیمات SEO همه ی موارد جز use apache فعال باشند، همه ی لینکها باید index.php بخورند.
احتمالا اون مواردی که index.php ندارند و به خطا 404 میرسند مربوط به زمانی هستند که use apache فعال بوده و شما بصورت دستی لینکها رو وارد کردید. یه بررسی در این زمینه بکنید و لینکها رو مجدد وارد کنید.
یا علی
چشم ، بسیار سپاسگزارم از راهنماییتون.
سلام
من هم با seo دچار مشكل شدم
بدين صورت كه بعضي مطالبم نمايش داده ميشن و بعضي ديگه اروور 404 رو ميدن
جالبه كه آدرس مطالب هم يهجوريه، مثلا :
com/44-vije/251-1389-01-08-09-22-13.html
.com/-/249-1389-01-02-10-24-15.html
.com/--/-/164-1388-12-08-11-38-46.html
ممنون ميشم راهنمايي كنين..
سلام
در جوملا 1.5 وقتی برای مطالب title alias (عنوان مستعار) تعریف نکنید، بطور خودکار تاریخ به عنوان alias درنظر گرفته خواهد شد.
همچنین - هم احتمالا بخاطر این هست که شما قبلا از جوملا 1.0 استفاده می کردید alias رو برای منوها یا بخش/مجموعه ها وارد نکردید و - بجای اون درنظر گرفته میشه.
در مورد خطای 404 هم ببینید مشکل همین مطالب با غیرفعال کردن SEF برطرف میشه یا نه؟
یا علی
[quote author=سعید link=topic=23484.msg131109#msg131109 date=1269845564]
همچنین - هم احتمالا بخاطر این هست که شما قبلا از جوملا 1.0 استفاده می کردید alias رو برای منوها یا بخش/مجموعه ها وارد نکردید و - بجای اون درنظر گرفته میشه.
در مورد خطای 404 هم ببینید مشکل همین مطالب با غیرفعال کردن SEF برطرف میشه یا نه؟
[/quote]
- نه من از جوملا 1.0 استفاده نميكردم، alias رو هم براي بخش ها و مجموعه ها تعريف كردم..
- بله، وقتي غير فعال ميكنم درست ميشن!!!
برای منو ها هم alias تعریف کردید؟
از چه ماژولی برای نمایش مطالب در صفحه اصلی استفاده می کنید؟
سلام
با توجه به لینکهایی که بعنوان نمونه گذاشتید، قبلا چنین مشکلی رو با پلاگین JA Zin دیده بودم.
این پلاگین با زبان فارسی مشکل داره و هنوز هم fix نشده. اگر احیانا از این پلاگین استفاده میکنید، ابتدا غیرفعالش کنید سپس آیتم منوی صفحه ی اصلی رو عوض کنید.
یا علی
[quote author=کبیری link=topic=23484.msg131120#msg131120 date=1269850664]
با توجه به لینکهایی که بعنوان نمونه گذاشتید، قبلا چنین مشکلی رو با پلاگین JA Zin دیده بودم.
این پلاگین با زبان فارسی مشکل داره و هنوز هم fix نشده. اگر احیانا از این پلاگین استفاده میکنید، ابتدا غیرفعالش کنید سپس آیتم منوی صفحه ی اصلی رو عوض کنید.
[/quote]
سلام
منوی jazin رو پاک کردم درست شد..
این پلاگین با seo سازگاری نداره؟
سلام
با SEO در جوملا فارسی سازگاری نداره.
یا علی
بسمه تعالی
با سلام
من هم دقیقا به همین مشکل 404 برخوردم.
منتهی هم تنظیمات SEO رو غیر فعال کردم و هم پلاگین SEF رو؛ ولی همچنان همون ارور میاد.
اینم آدرس سایت هست: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون میشم کمک کنید
سلام
شما هیچ آیتم منویی به عنوان پیش فرض دارید؟
موفق باشید
بله توی منوی اصلی، آیتم صفحه اصلی پیش فرض هست.
محتویات پوشه cache را پاک کنید اگر مشکل پابرجا بود مشخصات جوملا و هاست را بفرستید تا چک کنم
موفق باشید
پیغام خصوصی زدم براتون.
سلام هاست شما مشکل دارد چون بخش مدیریت هم اصلا باز نمیشه و ارور forbidden میده
موفق باشیدکد:http://a-aria.com/administrator/
ببخشید، یادم رفت بگم؛
جوملا توی پوشه fa نصب هست.
کد:http://www.a-aria.com/fa/administrator
کلا این هاست خیلی اذیت میکنه 5 بار ارور میده تا وارد کنترل پنل بشه
من سایت شما را وقتی غیرفعال هم کردم بازم همون ارور قبلی را میدهکد:Bad Gateway
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
Apache/2.0.52 (Red Hat) PHP/4.4.9 mod_ssl/2.0.52 OpenSSL/0.9.7a FrontPage/5.0.2.2635 Server at cp.tebyanidc.com Port 443
1- آیا از ابتدا همین مشکل بوده یا به تازگی رخ داده؟
2- فایل های جوملا را یکبار دیگر جایگزین نمایید
موفق باشید
البته من با هاست مشکل خاصی ندارم.
جوملا رو همین چند ساعت پیش نصب کردم و از همون اول ارور میده.
خود جوملا رو هم از persianit.ir گرفتم؛ فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه؛ قبلا هم چند بار از همینجا گرفته بودم.
اگه براتون زحمتی نمیشه یه بار خودتون جوملا رو نصب کنین؛ اطلاعات خاصی هم توی دیتابیس و پوشه ها ندارم؛ خواستین همشو پاک کنین.
خیلی ممنونم
سلام
نیازی به نصب مجدد نیست
فقط فایل ها به جز پوشه installtion را یکبار دیگه جایگزین کنید تا ببنیم مشکل رفع میشه
موف باشید
منظورتون همه فایل ها و پوشه هاست؟
اون وقت بعضی فایل ها مثل configuration.php چی میشن؟
سلام
در بسته نصب فایل configuration.php وجود ندارد
موفق باشید
واقعا ممنونم؛ بعد از این کار مشکلم حل شد.
موفق باشید
سلام
اگر هاست من ویندوزی باشد این مشکل حل می شود یا خیر؟ و چکار کنم در هاست ویندوزی مشکل نباشد.
یک سوال دیگر اینکه وقتی این ارور 404 می آید در زیرش این عبارت آمده nginx
این nginx یعنی چه؟
سلام
[quote author=bigman_ahmad link=topic=23484.msg146978#msg146978 date=1284460729]
سلام
اگر هاست من ویندوزی باشد این مشکل حل می شود یا خیر؟ و چکار کنم در هاست ویندوزی مشکل نباشد.
یک سوال دیگر اینکه وقتی این ارور 404 می آید در زیرش این عبارت آمده nginx
این nginx یعنی چه؟
[/quote]
لطفا در تاپیک جدید مشکل رو مطرح کنید.
یا علی
سلام :
من هم به این error 404 برخوردم. کارهایی هم که دوستان در بالا پیشنهاد دادن انجام دادم.مثل غیرفعال کردن گزینه های SEO و غیرفعال کردن سایت.ولی نمی دونم که چرا بازم مشکل دارم!!! (البته مشکل تقریبا از موقعی شروع شد که seo و سایت رو فعال کردم.)
:(
آدرس سایت :
noandishab.com
خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.چون دوستان به خاطر همین مشکل بالا نیومدن سایت نمی تونن توی سوالات دیگه کمکم کنند. :(
با تشکر.
سلام
آخرین تغییری که قبل از برخورد به این مشکل دادید دقیقا چی بود؟
یا علی
[quote author=کبیری link=topic=23484.msg147143#msg147143 date=1284649092]
سلام
آخرین تغییری که قبل از برخورد به این مشکل دادید دقیقا چی بود؟
[/quote]
همين چيزهايي كه گفتم به علاوه :
1-تعو يض عكس header قالب
2-كار كردن با منو
3-اضافه كردن مطلب جديد
4-كار كردن با خبر خوان
5-اضافه كردن فضاي هاست (البته فضاي من 100 Mb بود كه وقتي حدود 1 هفته پيش رفتم control panel سايتم ديدم كه 124 mb آپلود كردم! يه كمي مشكل پيدا كرد از همون موقع. ولي تماس گرفتم و 200 mb كردمش. )هاست هم گفت مشكلي از اين طرف نيست
6-آپلود كردن يه سري pdf
7-پاك كردن يكسري از ماژول ها (البته همون هايي كه خودم نصب كرده بودم )
:'( :'( :'(
سلام
لطفا اطلاعات مدیریت جوملا رو از طریق پیغام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم.
یا علی
سلام
مشکل برطرف شد.
شما نوع آیتم منوی اصلی رو "مطلب" قرار داده بودید و مطلبی با نام "صفحه ی اصلی" رو هم انتخاب کرده بودید اما این مطلب در حالت "عدم انتشار" بود.
یا علی
[quote author=کبیری link=topic=23484.msg147187#msg147187 date=1284730406]
سلام
مشکل برطرف شد.
شما نوع آیتم منوی اصلی رو "مطلب" قرار داده بودید و مطلبی با نام "صفحه ی اصلی" رو هم انتخاب کرده بودید اما این مطلب در حالت "عدم انتشار" بود.
[/quote]
سايت من كه هنوز بالا نمي ياد!!
سلام
سایت شما بالا میاد و از حالت "خطای 404" خارج شده اما خودتون در تنظیمات کلی، سایت رو آفلاین کردید. این گزینه رو غیر فعال کنید.
یا علی
خيلي ممنون از كمك شما آقاي كبيري.
من mod_rewrite رو فعال کردم
ارور 404 داد
غیر فعال کردم درست شد اما پیج های لینک داده شده بضورت زیر میان
takparsia.com
چی کار باید بکنم درست شه؟
** اصلاح لینک