سلام
باسپاس از کلیه دوستانی که در این پروژه به نوعی دخیل بودند.
با توجه به اینکه 8 صفحه موضوعات مختلف در خصوص sef مطرح شد و راه حلهای مختلفی ارائه شد ، پیشنهاد می کنم خلاصه راه حل صحیح را برای اطلاع کلیه دوستان بنویسید.
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
باسپاس از کلیه دوستانی که در این پروژه به نوعی دخیل بودند.
با توجه به اینکه 8 صفحه موضوعات مختلف در خصوص sef مطرح شد و راه حلهای مختلفی ارائه شد ، پیشنهاد می کنم خلاصه راه حل صحیح را برای اطلاع کلیه دوستان بنویسید.
مرسی
سلام
چرا شما هم دست به کار نمیشید و یه جمع بندی نمیدید؟
بد نیست شما هم تو این پروژه دخیل باشید :) شاید دعای خیری هم شامل حال شما شد ؟؟؟
یا علی علیه السلام
من یک جمع بندی تا به اینجا انجام میدم. ;)
1- تغییر در مجموعه ها ، بخش ها ، و مطالب:
نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید)
2- این کامپوننت را از این آدرس دانلود کرده ونصب کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
3- به کنترل پنل کامپوننت sh404SEF و آن را فعال کنید بهتر است داخل تب language گزینه ها موجود را روی خیر تنظیم کنید.(کش را نیز پاک کنید)
4- فایل sh404sef.class.php را از این شاخه administrator/components/com_sef باز کرده و کد های زیر را جایگزین کنید
این کد رابیابید
و این را جایگزین کنیدکد:$shTemp = explode( '_', $mosConfig_locale);
$langName = $mosConfig_lang;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp[0] ? $shTemp[0] : 'en';
5-حال می توانید از مشاهده لینک های وب سایت خود لذت ببریدکد:$shTemp = $mosConfig_locale;
$langName = $mosConfig_lang;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp ? $shTemp : 'en';
سلام
جناب شکرزاده ، کجایید ؟ دلمون تنگ شده بود ... :)
خوب تا اینجا کامپوننت eXtend_sef و sh404sef رو با یه تغییرات جزئی قابل استفاده کردیم .
eXtend_sef که استاندارده و هیچ مشکلی در استفاده ازش نیست ... اما در مورد sh404sef ! با تاکید میکنم که کد ها استاندارد نیست و باز هم نیاز به اصلاح داره ...
البته از لحاظ امنیت و ... چون تغییر فعلی خیلی کوچیکه در استفاده ازش هیچ مشکلی نیست .
majd66 جان از جمع بندی خوبت ممنون ;) . ولی به نظر من حیف میشه این کامپوننت با این همه قابلیت و کارایی نا تموم بمونه و به صورت عمومی انتشار پیدا نکنه .
اگه یکم هماهنگ بشیم و ترجمه و اصلاحات لازمه رو شروع کنیم به زودی می تونیم این کامپوننت رو کاملا فارسی و سالم در اختیار عموم بذاریم . با توجه به اینکه ورژن 4.6.4p هم در راه هست ، با تسلطی که روی این سیستم پیدا می کنیم می تونیم ارتقاش بدیم و همه ازش استفاده کنیم .
این کار (اگه موافق باشید) به دو گروه نیاز داره :
1 - یک گروه برای تغییر در کدهای برنامه و اصلاح کامل کدها (با توجه به نکاتی که جناب فیروزمندان فرمودند) و سازگار سازی کامپوننت با مامبو 4.6.2p
البته کار کردن رو برنامه ای که کس دیگه ای نوشته یه خورده سخت هست ولی ارزشش رو داره .
2 - یک گروه هم زحمت ترجمه فایل زبان این کامپوننت رو بکشند .
این کار زمان زیادی از هر کدوم ما نخواهد گرفت (اگه تقسمیش کنیم) . تمام عزیزانی که با این کار موافق هستن توی همین تاپیک نظر خودشون رو بدن تا با یه برنامه ریزی ساده کار رو شروع کنیم .
ممنون و موفق باشید .
امیر جان خوبه چون من یک مقدار ترجمه کردم کمه ولی خوب، شروع کردم البته اگر وقت اجازه بده چون 500 خط حد اقل
بهتره این کار انجام بشه چون من مامبو 4.6.4 را هم یک مقدار بررسی کردم زیاد مشکل sef حل نشده بود یعنی نه به این اندازه
[quote author=majd66 link=topic=13553.msg72822#msg72822 date=1211803941]
بهتره این کار انجام بشه چون من مامبو 4.6.4 را هم یک مقدار بررسی کردم زیاد مشکل sef حل نشده بود یعنی نه به این اندازه
[/quote]
ممنون میشم مشکلات SEF رو در نسخه 4.6.4 بیان کنید .
آقای فیروزمندان منظورم مشکل نبود منظورم این بود که به اندازه این کامپوننت خوب آدرس ها sef نمیشن
توی 4.6.4 هنوز به این شکله [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی این کامپوننت خروجی به شکل اسم خود مجموعه و مطلب میده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
قرار بر این نبود که در ورژن 4.6.4 این اتفاق بیوفته ... ROAD MAP مامبو رو ببینید . کاملا نوشته شده در کدوم ورژن و کدوم نسخه این قابلیت اضافه میشه !
لطفا از نوشتن جملاتی که باعث ایجاد شبهه در ذهن بقیه کاربران بشه خودداری کنید .... :)
یا علی
ببخشید آقای فیروزمندان و همگی دوستان
خوب می مونیه لینکه صفحه اول که هنوز به شکل فارسی هست صفحه اصلی.html
برای اینکه لینک این صفحه هم داخل سایت فارسی باشه ولی برای موتور های جستجو انگلیسی این کار ار انجام بدید:
داخل کنترل پنل همین کامپوننت به قسمت view/edit sef url برید و این لینک رو پیدا کنید صفحه اصلی.html و دستی به این تغییر بدید home.html