پاسخ : [ دانلود ] منوي جاوايي JSCook توسعه يافته و فارسي
سلام.
مشکلی که JScook با IE داشت ، به خاطر قالب من بود. با قالب های دیگه چک کردم. هیچ مشکلی نداره!
از دوستان کسی هست که بتونه منو کمک کنه که ببینه مشکل قالب من چیه؟ اگه هست بگه که قالب رو براش ایمیل کنم.
قالب این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
ببین مهدی جان، این منو اینقدر مشکل داره که سیگاریت میکنه، بی خیالش شو، برو از swmenu استفاده کن، حالشو ببر
چیه این بابا گیر دادین بهش؟ ;)
یا علی علیه السلام
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=1728.msg65709#msg65709 date=1205745458]
سلام
ببین مهدی جان، این منو اینقدر مشکل داره که سیگاریت میکنه، بی خیالش شو، برو از swmenu استفاده کن، حالشو ببر
چیه این بابا گیر دادین بهش؟ ;)
یا علی علیه السلام
[/quote]
ای داداش کال ما از شیگالی میگالی گژشته!!!:D(شوخی)
حق با آقا حسینه،بهتره به جای استفاده از این ماژوال ها که بیشتری ها باهاش مشکل دارند ماژوال های دیگه رو تست کنید
[quote author=مهدی مشتاقی link=topic=1728.msg65706#msg65706 date=1205744805]
سلام.
مشکلی که JScook با IE داشت ، به خاطر قالب من بود. با قالب های دیگه چک کردم. هیچ مشکلی نداره!
از دوستان کسی هست که بتونه منو کمک کنه که ببینه مشکل قالب من چیه؟ اگه هست بگه که قالب رو براش ایمیل کنم.
قالب این سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
با سلام
والا بنده در بعضی پروژه های خودم از این مارژول استفاده کردم البته با کمی تغییر، بدرستی در حال کار هست، شما هم برای رفع مشکلتون به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نگاهی بندازید، به امید خدا مشکلتون حل می شه.
موفق و پیروز باشید
یا علی