سلام
تو k2 نسخه 2.5.7 اصلا تابعی به نام calendar وجود نداره تو فایل هایی که گفته شده بود.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تو k2 نسخه 2.5.7 اصلا تابعی به نام calendar وجود نداره تو فایل هایی که گفته شده بود.
تابع calendar ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebiramgs [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بله دیگه
مشکل سفید شدن صفحه بعد از کلیک روی کلید ذخیره مربوط به جی کوئری کامپیوننت komento هست که این ارور رو میده:کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکلو که بررسی کردم دیدم از komento هست.کد:Strict Standards: Declaration of JParameter::loadSetupFile() should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in C:\xampp\htdocs\baztab\libraries\joomla\html\parameter.php on line 512
من widgetkit و فریم ورک helix هم استفاده می کنم که اونا هم خودشون از jquery استفاده می کنن ولی مشکل از اونا نبود و komento مشکل ساز شده.
حالا میشه بفرمایید باید چطوری jquery رو برای komento غیر فعال کنم؟
ممکنه komento با k2 سازگار نباشه؟
سلام
جوملا 2.5.7 فارسی منتشر شد .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در لینک بالا دو تا مطلب رو نوشته :
1- مشکل تاریخ در بخش ویرایش مطالب، مجموعه ها و مدیریت کاربرها
2- بهینه سازی تقویم شمسی
همونطوری که میدونید تاریخ در اکثر کامپوننت ها مشکل داره . حالا میخواستم بدونم که تاریخ جوملا 2.5.7 نسبت به 2.5.6 تغییری داشته یا نه ؟
در ضمن جوملا 3.0 هم منتشر شد .
فقط شما رو به خدا در فارسی سازی جوملا 3.0 از فرمول شمسی سازی تاریخ 1.6 و 1.7 و 2.5 استفاده نکنید . یه کاری کنید مثل 1.5 بشه . خواهشا
ممنون
سلام
ایرادهای جوملا 3به نسبت کمتر از جوملا 2.5 هست.
بزودی جوملا نسخه ی 3 فارسی منتشر خواهد شد و تغییرات رو خواهید دید
بررسی بفرمایید اگر مشکلی بود گزارش بدید تا رفع مشکل کنیمنقل قول:
حالا میخواستم بدونم که تاریخ جوملا 2.5.7 نسبت به 2.5.6 تغییری داشته یا نه ؟
تغییراتی انجام شده که ملموس هست.
موفق باشید
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط safajuy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تاریخ حتی کوچکترین تغییری نسبت به 2.5.6 یا نسخه های پایین تر نداشته .
از قبل از انتشار جوملا 2.5 اینهمه التماس کردیم ، جالبه که دوستان حتی محل ... هم به ما نزاشتن .
واقعا خیلی جالبه کسانی مثل من که از zoo یا K2 یا هر کامپوننتی که با تاریخ سروکار داره استفاده میکنن هیچ راهی برای کوچ به جوملا 2.5 رو ندارن !!!
آقای صفاجوی عزیز فقط شما بودی که توی همین تاپیک بازم پیگیر این این مشکل شدید . در همین مقدار هم که کمک کردید از شما و فقط از شما خیلی خیلی تشکر میکنم
امیدوارم موفق باشید
سلام
ممنونم از شما
ولی من یه سری تغییرات رو دیدم انجام شده. البته تغییرات توی پکیج بوده نه توی فایل بسته ی زبان
درموردجوملا 2.5 این ناسازگاری از طرف سایت رسمی جوملا بوده و ما قبل ها این مشکل رو گزارش داده بودیم ولی خب همین روز ها بیم تحریم جوملا رو هم میدیم!
به هر حال هر چه در توانمون بود برای گزارش به تیم جوملادادیم. امید ما این هست که جوملا 3.5 این گونه نباشه
موفق باشید
سلام
من خیلی وقت جوملا کار میکنم اما این اولین پست من تو کل فروم های جوملاست.
ولی خبر خوب دارم.
مشکل تاریخ zoo رو حل کردم با یه ترفند ساده.
خب ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeedtak2000 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چطوری این مشکل رو حل کردید ؟
دوست عزیز نمی دونم این کار درست است یا خیر چون من با ZOO yootheme کار نکردم ولی این کار را انجام دهید
محتوای فارسی را به سایت خود اضافه کنید
در بخش مدیریت زبان ها >> عنوان بصورت زیر :
عنوان :Persian
عنوان بر اساس زبان بومی *: فارسی
آدرس کد زبان *:fa
تصویر *:fa
تگ زبان *fa-IR