ممنون majd66
بازم منتظر نظر دوستان هستیم . :)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون majd66
بازم منتظر نظر دوستان هستیم . :)
سلام
من مراحل 5 گانه شما رو انجام دادم ولی ارور زیر رو داد
SH404SEF : headers were already sent when I got control!
Killed at line 129 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
URL=http://*********.com.comoption=com_remository&Itemid= 41
OPTION=com_remository
درصورتیکه کامپوننت دانلودcom_remository رو حذف کردم!!
از قسمت مدیریت منو ها mainmenu هم com_remository حذف کنید انشا ا... حل بشه
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg72821#msg72821 date=1211803700]
سلام
جناب شکرزاده ، کجایید ؟ دلمون تنگ شده بود ... :)
خوب تا اینجا کامپوننت eXtend_sef و sh404sef رو با یه تغییرات جزئی قابل استفاده کردیم .
eXtend_sef که استاندارده و هیچ مشکلی در استفاده ازش نیست ... اما در مورد sh404sef ! با تاکید میکنم که کد ها استاندارد نیست و باز هم نیاز به اصلاح داره ...
البته از لحاظ امنیت و ... چون تغییر فعلی خیلی کوچیکه در استفاده ازش هیچ مشکلی نیست .
majd66 جان از جمع بندی خوبت ممنون ;) . ولی به نظر من حیف میشه این کامپوننت با این همه قابلیت و کارایی نا تموم بمونه و به صورت عمومی انتشار پیدا نکنه .
اگه یکم هماهنگ بشیم و ترجمه و اصلاحات لازمه رو شروع کنیم به زودی می تونیم این کامپوننت رو کاملا فارسی و سالم در اختیار عموم بذاریم . با توجه به اینکه ورژن 4.6.4p هم در راه هست ، با تسلطی که روی این سیستم پیدا می کنیم می تونیم ارتقاش بدیم و همه ازش استفاده کنیم .
این کار (اگه موافق باشید) به دو گروه نیاز داره :
1 - یک گروه برای تغییر در کدهای برنامه و اصلاح کامل کدها (با توجه به نکاتی که جناب فیروزمندان فرمودند) و سازگار سازی کامپوننت با مامبو 4.6.2p
البته کار کردن رو برنامه ای که کس دیگه ای نوشته یه خورده سخت هست ولی ارزشش رو داره .
2 - یک گروه هم زحمت ترجمه فایل زبان این کامپوننت رو بکشند .
این کار زمان زیادی از هر کدوم ما نخواهد گرفت (اگه تقسمیش کنیم) . تمام عزیزانی که با این کار موافق هستن توی همین تاپیک نظر خودشون رو بدن تا با یه برنامه ریزی ساده کار رو شروع کنیم .
ممنون و موفق باشید .
[/quote]
هستم اساسی ! باید کار کنیم تا نتیجه بگیریم و مهم تر اینکه همگی ! فقط من درگیر امتحاناتم این چند روزه کمتر میام وگرنه هستم روی من حساب کن برای تیم دوم !
راستی آقا در مورد انتشار عمومیش مخالفم ! دلیل هم دارم : " نابرده رنج ، گنج میسر نمی شود ! " و یک چیز دیگه را هم من اضافه کنم " اگه راحت بیاد دست دوستان وب مستر قدرش را نمیدونند ! " امیر جان بهتره اعلام کنیم که افرادی که زحمت بکشند در این پروژه یا حداقل به کاربران فعال انجمن که دوستان هم ترغیب بشند به کمک ! وگرنه میشه دیگران کاشتند و ما خوردیم دوباره بکارند تا ما بخوریم !
نظرتون چیه ؟
شهریار جان مرسی
خوب در مورد این مسئله بعد از اینکه تمام دوستان علاقه مند اعلام آمادگی کردن صحبت می کنیم . چون به این سادگی نیست و ...
اگه لازم دیدی امشب (بادتون که نرفته "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]") در موردش بیشتر صحبت کنیم . ;)
موفق باشید .
ممنون از بچه هایی که کمک میکنند برای بهتر شدن این کامپوننت از جمله مجید عزیز که بحث صفحه اصلی را مطرح کردند . بله این کار میشه فقط این کار را هم تست کنید و خبر بدید نتیجه را :
توی این کامپوننت آدرس های ایجاد شده به صورت index.php/X درست میشه . برای اینکه index.php را بردارید و لینک ها کوتاه تر بشند به تب Advance در تنظیمات این کامپوننت رفته و Rewriting mode را به with .htaccess و بدون Index.php تغییر داده .
- در همون تب Advance در قسمت home page url عبارت : Index.html یا هر چی میخواین را تایپ کنید و در آخر هم Purge SEF urls را بزنید تا لینک های جدید ایجاد بشند .
اما در رابطه با لینک مطالب بنده اون کاری که گفتید را انجام دادم لینک ها زمانی انگلیسی میشند توی صفحه اصلی و ... هم انگلیسی مینویسه و عنوان مستعار در واقع هیچ کارست !
موفق باشید
شهریار
شهریار جان درسته !
قابلیت های مختلفی داره ، باید بعد اتمام پروژه یه آموزش کامل هم براش ارائه بدیم .
اما :
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg72855#msg72855 date=1211816782]
اما در رابطه با لینک مطالب بنده اون کاری که گفتید را انجام دادم لینک ها زمانی انگلیسی میشند توی صفحه اصلی و ... هم انگلیسی مینویسه و عنوان مستعار در واقع هیچ کارست !
[/quote]
متوجه نشدم ، بیشتر توضیح بده .
برنامه بر اساس عنوان مستعار کار میکنه و اگه انگلیسی بزنی ، آدرس ها هم انگلیسی مشن ... ???
عزیزم سریع این را ببین :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
( میخوام پاکش کنم ! ) عنوان مستعار hello هست اما تاثیری نداره !
لینک کار نمکنه !
درسته فارسیه ??? پاکش کن تا یه بار دیگه کل جریان رو بررسی کنیم .
من کامپوننت رو نصب کردم . تغییرات لازم رو دادم ، بعد پیکربندی رو همین طوری که اینجا نوشتیم تغییر دادم ...
حالا یه مطلب ایجاد کردم . نام مطلب رو فارسی و عنوان مستعار رو انگلیسی نوشتم . ذخیره کردم و بعد ... خوب لینک انگلیسی ساخته میشه . درست داره کار مکنه
شماهم یه بار کل تنظیمات رو از اول انجام بده . شاید درست شده .
آقا راستی ! این قصه ره درازی داره ! : دی !
وقتی without index.php میشه Not Found میده مطالب و باید احتمالا .htaccess را تغییر داد . میدونید چی کار باید کرد ؟