پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه
[quote author=p30p30 link=topic=19109.msg103202#msg103202 date=1236279242]
درباره جستجو نيز شما فكر من رو خونديد . دقيقا ميخوام همچين اتفاقي در موتور جستجو بيفته . يعني لينكهاي سايت ، در پايين اسم سايت بيان .
[/quote]
با سلام
میخوام گوگل ، لینکهای سایتم رو زمانی که جستجو میکنم ، نشون بده . مثلا با جستجو کردن " شهر سخت افزار " در گوگل ، اول اسم سایت و بعد چند لینک از داخل سایت نشون داده میشه .
البته من در گوگل وب مستر رفتم و یک چیزی شبیه به اون پیدا کردم و احساس میکنم که این کار رو خود گوگل بر روی لینکها انجام میده و کاری از دست ما ساخته نیست . و شاید هم ساخته است و من بلد نیستم .
به هر حال این پیغام در گوگل وب مستر -> قسمت سایت لینک ، وجود داره :
Google has not generated any sitelinks for your site. Sitelinks are completely automated, and we show them only if we think they'll be useful to the user. If your site's structure doesn't allow our algorithms to find good sitelinks, or we don't think that the sitelinks are relevant to the user's query, we won't show them. However, we are always working to improve how we find and display sitelinks.
با سلام
الان چند ماهي هست كه هيچ تغييري در رنكينگ سايتم بوجود نيامده . البته رنكينگ گوگل ولي در آلكسا وضعيت خيلي خوب شده و به رتبه 1.045.000 رسيده .
به نظر شما علت اينكه در گوگل هيچ تغييري پيدا نشده براي چيست. ضمن اينكه در گوگل وب مستر ، وضعيت لينكها و سايت مپ مرتب و خوب است .
سلام
رنك گوگل كه محرمانه است (هرچند يه حدسهايي بعضي از علما ميزنند كه چنينه وچنانه )
رتبه در الكسا هم كه يه شاهي
چون اگه اينطور باشه من در طول سه ماه از 1500000 به 300هزار رسيدم ! O0 O0 O0
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به نظر من مهمترين چيز داشتن روزانه حداقل 1000 بازديد واقعي (نفر) است.
الان سايت هست در الكسا رتبه 600-900 هزارم داره ولي رنك گوگلش 3-4 ولي من كه 300هزارم رنكم فقط يكه !!! :D :D :D :D
پس بيخيال اين چيزا به اندرون سايتت برس .
مابقي چيزا خودش درست ميشه.
يا حق
با سلام
آيا استفاده از چند تا دامين بر روي يك هاست ، تاثيري در افزايش رنك و بازديد از سايت دارد يا باعث كمتر شدن رنك در گوگل و آلكسا ميشود ؟
با سلام
امروز يكي از دوستان كه سايتهاي زيادي هم با جوملا كاركرده پيش من بود . وضعيت لينكهاي سايتم را ديد كلي خنديد !!!
كلي توضيح دادم كه SEF مامبو اينه و Sh404sef به اينصورته باز قانع نشد و به خنده اش اضافه تر شد .
علت خنده را پرسيدم . آدرس سايتهايي كه با جوملا كار كرده بود را به من نشون داد و گفت كه در هيچ كدام از آنها از كامپوننتي استفاده نكرده ولي آدرس آنها را كه نگاه كردم ديدم مانند SH404sef آدرس دارند .
لطفا به اين آدرس برويد و لينك سايتهاي ايشان را نگاهي بيندازيد .
اگر واقعا جوملا از نظر SEO اينقدر قوي باشد ، بايد بزودي از خدمت دوستان مامبويي مرخص شد . هر چند در اين چند ماهه خيلي زحمت به مديران و دوستان داده ام .
البته يك نكته را هم بايد بگم و آن هم اينه كه ايشان در SEO تخصص بالايي دارند و البته هر مطلبي كه گفتند را بنده تاييد كردم و آدرس اين تاپيك را به ايشان نشان دادم و ايشان كلي حال كرده بود ! . فقط يك نقطه ضعف بزرگ بود و آن هم آدرسهاي صفحات بود.
در مورد این مطلب ه میشه جداگانه بحث بشه و از ادامه این موضوع که باعث بیش از حد طولانی شدن یک موضوع میشه جلوگیری کرد
به همین دلیل از تمام عزیزان خواهش میشه موضوع را در این تایپیک پیگیری نمایند شاید به نتیجه ای هم برسه و برای کاربران دیگر هم قابل استفاده باشه موضوع را در
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیگیری فرمایند
سپاسگزارم
با تشكر از دوست عزيز دلفان آتش
البته علت زياد شدن صفحات بخاطر اهميت زياد SEo و PageRanke ميباشد .
ضمن اينكه مديران محترم هم ميتوانند اين مطالب را خلاصه تر نمايند . بنده فكر ميكنم كه اين مبحث نياز خيلي از مديران سايت را برطرف خواهد نمود .
با سلام
يك خبر خوش .
بالاخره پس از 5-6 ماه تلاش مستمر در افزايش پيج رنك ، بالاخره در يك ماه اخير به طور معجزه آسايي پيج رنكم دو رتبه افزايش يافت !!!
در اين مدت بدليل گذاشتن مطلب روزانه و استفاده از عناوين مطالب بكر و جذاب ، رعايت اكثر مطالبي كه دوستان فرموده بودند مثل عنوان صفحه ، كلمات كليدي و .. . افزايش پيج رنك پيدا كردم .
هر چند تبادل لينك به گفته دوست عزيزم Emad ظاهرا تاثير بسيار زيادي داشته است .
تشكر از همه دوستان كه وقت شريفشان را گذاشتند .
بسیار عالی، خوشحالم که بالاخره رنک سایت شما بالا رفت.
حالا من یک پیشنهاد میکنم به شما. هر روز کلمات مهم فارسی که در گوگل جستجو میشه رو ببین و مطالب رو با توجه به اون کلمات ایجاد کن.
مثلاً اگر کلمه "جمهوری اسلامی" مقام 1 تا 5 رو داره، سایت خودت رو با مطالبی با این مضمون بروز کن.
طبیعتاً مطالبی که در سایت منتشر میکنی باید با سایت همخوانی داشته باشه.
یک مدت این مورد رو هم انجام بده، من مدتهاست از این ترفند ساده استفاده میکنم.
در ضمن یک مورد دیگه که کلی میگم، سعی کنید از یک قالب استاندارد استفاده کنید و پشت سر هم قالب سایت رو عوض نکنید!
یا حق
سلام مجدد
يكي از دوستان پرسيده بود :
(( يه سرور چقدر در ايندكس شدن مطالب در موتورها موثره ؟ به جز معرفي به موتور ها و شعار تبليغات فروش ))
به نظر شما يك هاست با فرض فوق در افزايش رنك سايت تاثير دارد ؟