سلام به همه
از این دوستانی که در این بحث شرکت کردند ، کس دیگه ای برای تکمیل این کامپوننت و همکاری نبود . :-[
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه
از این دوستانی که در این بحث شرکت کردند ، کس دیگه ای برای تکمیل این کامپوننت و همکاری نبود . :-[
سلام مجدد
جناب بارانی (اگر اشتباه نکنم) شما تغییر عنوان مستعار درست انجام داد البته چون شما قبلا کامپوننت نصب کرده بودید الان باید کامپوننت غیر فعال کنید کش را پاک کنید و دوباره فعالش کنید تا لینک ها فارسی به انگلیسی تغییر کنند
سلام دوستان از اینکه دارید این کار را انجام میدهید واقعا سپاسگذارم چون مامبو به همچین چیزی بصورت مجانی نیاز داشت اگر کمکی باشه در خدمتم و دارم پست هاتونو دنبال میکنم
یا علی
سلام
یه سوال داشتم .
ایا توی local هم میشه این کامپوننت رو تست کرد؟(بیشتر بخاطر htaccess گفتم)
[quote author=sogoli link=topic=13553.msg72979#msg72979 date=1211904316]
سلام
یه سوال داشتم .
ایا توی local هم میشه این کامپوننت رو تست کرد؟(بیشتر بخاطر htaccess گفتم)
[/quote]
بله . من هم در لوکال دارم روش کار می کنم .
[quote author=رجبی link=topic=13553.msg72965#msg72965 date=1211897162]
سلام دوستان از اینکه دارید این کار را انجام میدهید واقعا سپاسگذارم چون مامبو به همچین چیزی بصورت مجانی نیاز داشت اگر کمکی باشه در خدمتم و دارم پست هاتونو دنبال میکنم
یا علی
[/quote]
جناب رجبی خیلی ممنون . :)
بیشتر توی چه زمینه ای می تونید ما رو دراین رسالت یاری کنید ؟
سلام امیر جان تا جایی که بتونم دیگه یک سری به پست ها بزنی اطلاعاتم رو میبینی که چی کمکی میتونم کنم به هر حال در خدمتم.
در لوکال هم شما یک فایل ,htaccess از هر اسکریپی کپی کنید در روت بزارید راحت استفاده کنید البته یک مقاله کامل برای لوکال هات در ویندوز آماده کردم ولی نزدیک کنکور هستیم هنوز وقت نشده منتشر کنم در سایت و مامبولرن در آینده منتشر میشه انشاالله در سایت خودم بعد هم میدم به آقا محسن که در مامبولرن قرار بده.
یا علی.
سلام به همگی !
مجید جان فایل هایی که پوشه کش بود را حذف کردم بازم همون اتفاق میوفته .
یک پیشنهاد خوب الان یکی که تغییرات تاپیک را از اول تا حالا دنبال میکرده و اعمال کرده و مهم تر اینکه الان سیستمش درست داره کار میکنه از Configuration مامبوش + کامپوننت sh404 sef اسکرین شات بگذاره تا ابهامات ، تضاد ها و ... ها حل و سریع بتونیم به نتیجه برسیم .
ممنون
شهریار ;)
سلام
من می تونستم این کارو انجام بدم ولی فعلا یک مشکلی برای وب سایت پیش امده که نمیشه وارد کامپوننت شد مطرح کردم ولی فعلا کسی کمکی نکرده(این تاپیک ببینید)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستش بنده سوادم قد نداد به مشکلتون امیدوارم بچه ها حلش کنند که گویا دارند دنبال میکنند .
================================
حسین جان و بقیه میدونم دوران امتحانات هست اما اگه میشه یکم بیشتر بیایند اینجا تا بتونیم با هم یک کار بزرگ را انجام بدیم ...
ممنون
شهریار
سلام
من از امروز دوباره شروع کردم . 8)
دارم کدهای برنامه رو از اول بررسی و اصلاح می کنم . سعی می کنم تغییراتی که میدم رو به صورت منطقی (از لحاظ برنامه نویسی) پیاده سازی کنم .
برنامه ای هم که دارم به این صورت هست که ابتدا مشکل زبان رو حل کنم ، بعد به سراغ سازگاری اون با کامپوننت های چند زبانه کردن سایت برم . در نهایت یه نسخه بتا برای دوستانی که در این راه همکاری داشتن (+ تیم مامبولرن ) بفرستم تا ایرادهای اون کاملا در بیاد و در نهایت برای انتشارش و قرار دادن یه آموزش کامل اقدام کینم .
از دوستانی که در زمینه ترجمه می تونن همکاری کنند خواهشمندم که کار خودشون رو تقسیم بندی و شروع کنند . انشاا.. به زودی این برنامه رو آماده استفاده کنیم .
درمورد نوع انتشار این کامپوننت هم یه فکری به نظرم رسیده ، بهترین حالت (فکر میکنم) این باشه که جناب فیروزمندان بعد از بررسی کامل کامپوننت اون رو برای بخش کاربران ویژه قرار بدن . البته این فقط یه نظر هست ، این امر بستگی کامل به نظرات شما دوستان و خود جناب فیروزمندان داره . ممنون میشم نظرات خودتون را اعلام کنید.
پیشاپیش از نظرات و همراهی خوبتون تشکر میکنم.
موفق و پیروز باشید .