با تشکر فراوان از شما.
فقط لطفا یه جوری ترجمه نشه که سه ساعت آدم بخواد فکر کنه منظور از این کلمه چی بوده یا ...
باز هم دست شما درد نکنه...
نمایش نسخه قابل چاپ
با تشکر فراوان از شما.
فقط لطفا یه جوری ترجمه نشه که سه ساعت آدم بخواد فکر کنه منظور از این کلمه چی بوده یا ...
باز هم دست شما درد نکنه...
ممنون مجید جان .
بچه ها راست میگند سعی کن رسا فارسی کنی .
ممنون
شهریار
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg73764#msg73764 date=1212433847]
ممنون مجید جان .
بچه ها راست میگند سعی کن رسا فارسی کنی .
ممنون
شهریار
[/quote]
سلام
باشه عزیزان(مثل این که آمار ما بد در رفته)
فعلا که مسافرتم تا بعد تعطیلات ادامه فایل ترجمه کنم
یا علی
من این کامپوننت رو روی سرور نصب نکردم ولی چقدر این کامپوننت می تونه نسبت به sef پیشفرض مامبو موثر باشه؟
آیا فارسی شدن url ها اصلا تاثیری داره یا نه؟
یه چیز دیگه هم اینکه اگه اینو نصب کنیم آدرس های مطالب عوض میشه یا نه؟ اگر آدرس ها عوض بشه که هرچی هم تا حالا ایندکس شده میپره.
آدرس های قبلی هم مشکلی نداره و لود می شه ، فقط کم کم ، آدرس های جدیدتون هم ایندکس می شه...
[quote author=mr_aliagha link=topic=13553.msg73943#msg73943 date=1212528136]
آدرس های قبلی هم مشکلی نداره و لود می شه ، فقط کم کم ، آدرس های جدیدتون هم ایندکس می شه...
[/quote]
ممنون. بیشتر می خوام بدونم چه مزایایی داره اصلا این کامپوننت و فارسی بودن url ها؟
موتور های جستجو با آدرس های فارسی مشکل دارن، البته تو یکی از پست ها دیدم که گفته شده بود آدرس بخش رو en در نظر بگیرید ولی به هر حال url تولید شده فارسی هست دیگه.
من الان توی سایتم از سایت مپ استفاده می کنم. در حال حاظر آدرس هایی که از طریق سایت مپ به گوگل معرفی میشه با آدرس های فعلی مطالب سایت یکی است. ولی در صورتی که این کامپوننت رو نصب کنم، آدرس هایی که از طریق سایت مپ معرفی میشه همون قبلی ها هستند ولی عملا کل آدرس های مطالب سایت تغییر کرده. آیا این مورد خودش یه دوگانگی برای موتور جستجو ایجاد نمیکنه و در پی اون افت page rank پیش نمیاد؟
[quote author=emad_67 link=topic=13553.msg73923#msg73923 date=1212518386]
من این کامپوننت رو روی سرور نصب نکردم ولی چقدر این کامپوننت می تونه نسبت به sef پیشفرض مامبو موثر باشه؟
یه چیز دیگه هم اینکه اگه اینو نصب کنیم آدرس های مطالب عوض میشه یا نه؟ اگر آدرس ها عوض بشه که هرچی هم تا حالا ایندکس شده میپره.
[/quote]
دوست عزیزم صفحات این تاپیک را چرا نخوندید ؟ بخونید خیلی چیز ها دستگیرتون میشه !
همان طوری که محسن جان اشاره کردند لینک های فارسی به هیچ دردی نمی خورند از نظر موتور جستجو و پیج رنک و فقط دوستان فارسی زبانتون راحت تر کار می کنند ! که راه حل هایی در تاپیک ارائه شد که بررسی کنید متوجه میشید .
آدرس مطالب قبلی عوض میشه اما با لینک قبلی هم لود میشه صفحات و به مرور ایندیکس میشه !
فقط یک چیزی برای من سوال شده من چند روز پیش یک خبر در مورد X58 با SEF ایجاد کردم به لینک :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد جالب بود این توی گوگل ثبت شده بود و توی سرچ میومد دوم سوم ( نتیجه دسترنج شما عزیزان ) اما یک چیزی که امروز دیدم برام جالب بود ! هر چی الان سرچ کنی این لینک دیگه نیست ! چه جوریه قضیه ؟
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg73956#msg73956 date=1212559079]
[/quote]
همان طوری که محسن جان اشاره کردند لینک های فارسی به هیچ دردی نمی خورند از نظر موتور جستجو و پیج رنک و فقط دوستان فارسی زبانتون راحت تر کار می کنند ! که راه حل هایی در تاپیک ارائه شد که بررسی کنید متوجه میشید .
آدرس مطالب قبلی عوض میشه اما با لینک قبلی هم لود میشه صفحات و به مرور ایندیکس میشه !
فقط یک چیزی برای من سوال شده من چند روز پیش یک خبر در مورد X58 با SEF ایجاد کردم به لینک :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد جالب بود این توی گوگل ثبت شده بود و توی سرچ میومد دوم سوم ( نتیجه دسترنج شما عزیزان ) اما یک چیزی که امروز دیدم برام جالب بود ! هر چی الان سرچ کنی این لینک دیگه نیست ! چه جوریه قضیه ؟
[/quote]
ممنون دوست عزیز
در مورد لینک اون مطلب الان هم من عنوان مطلب و حتی آدرس صفحه رو سرچ کردم اومدش.
راستی توی این صفحه سایتت که ایندکس شده یه سری warning میده:
[quote author=emad_67 link=topic=13553.msg73959#msg73959 date=1212560539]
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg73956#msg73956 date=1212559079]
[/quote]
[/quote]
ممنون دوست عزیز
در مورد لینک اون مطلب الان هم من عنوان مطلب و حتی آدرس صفحه رو سرچ کردم اومدش.
راستی توی این صفحه سایتت که ایندکس شده یه سری warning میده:
[/quote]
میشه لینک گوگل که سرچ کردید را بدید ؟ ممنون .
در مورد اون صفحه بله لینک دستی دادم و اینکه چند تا مشکل دیگه هست . اما اون اروری که شما میگید مربوط به زبان هست که احتمال زیاد در نسخه ای که دوست عزیزم امیر جان میدند حل میشه .
بفرمایید:نقل قول:
میشه لینک گوگل که سرچ کردید را بدید ؟ ممنون .
همون عنوان خود مطلب رو سرچ کردن