سلام
واقعا دستتون درد نکنه خیلی وقت گذاشتید و زحمت کشیدید واقعا ممنون
ای کاش بتونم از خجالتتون در بیام
درست شد
ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
درست شد
ممنون
[quote author=piroozman link=topic=14569.msg95831#msg95831 date=1228810077]
سلام
درست شد
ممنون
[/quote]
خواهش میکنم، اگر مشکلی بود بازم در خدمتم.
موفق باشید ;)
سلام.
یه مشکلی هست با این کامپوننت که وقتی روی لینک ها کلیک می شه این ارور را می ده :
که همونطور که می بینید Urlش به این صورت هست :کد:Array ( [0] => option [1] => Search.html )
SH404SEF : headers were already sent when I got control!
Killed at line 329 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
URL=http://www.site.com/test/index.php?option=com_search&Itemid=5〈=fa_IR
OPTION=
فکر می کنم به خاطر همین هم لینک ها کار نمی کنه، چون url واقعی اشتباه هست.در حال حاضر هم هیچ کامپوننت تغییر زبانی نصب نشده روی سیستم.راه حل چیه؟کد:http://www.site.com/test/index.php?option=com_search&Itemid=5〈=fa_IR
ممنون...
یــــــــــــــــــاعــــ ــــــــــــلی
شما فایل رو از این لینک دانلود کردی؟
اینو من چک کردم مشکلی نداشتکد:http://majd66.parsaspace.com/script/com_sh404SEF_1.3.4_build_288_farsi(behmard.com).zip
نسخه 1.3.8 رو دانلود کن اگر مشکلی نداشت بگو تا مشکلش با زبان فارسی رو هم حل کنیم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام عمادجان. بله من از همون لینک استفاده کردم. رو سایت خودت هم همینه؟ :)
نسخه 1.3.8 را هم تست می کنم خبرش را می دم. O0
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلی
سلام.آقا با 1.3.8 تست کردم :o :o
این راستش هر موقعی یه رفتاری داشت :D مثلا روی یک لینک از منو اصلی که کلیک می کردم ( جستجو، تماس با ما، لینک آور و ...) یکی از این لینکها از همون دفعه ی اول درست کار می کرد، لینک دیگه دوباره بر می گشت روی صفحه ی اول و یه لینک دیگه همون اروررا می داد. اما همشون با یه رفرش روی همون url درست شدند. (مثل اینکه تازه داشتند ساخته می شدند ::)) اما خوب هر صفحه ای که با این url ها درست میشد و بالا میومد، زبان بخش کاربریش انگلیسی می شد ;)کد:Array ( [0] => option [1] => Search.html )
SH404SEF : headers were already sent when I got control!
Killed at line 329 in sef404.php: HEADERS ALREADY SENT (200)
...
پ.ن : حالا من به این فکر افتادم که برم رو همون نسخه ی فارسیش دوباره رفرش کنم ببینم درست میشه یا نه :D
یــــــــــــــــاعــــــ ــــــــلی
بازم سلام.
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=14569.msg96485#msg96485 date=1229294752]
پ.ن : حالا من به این فکر افتادم که برم رو همون نسخه ی فارسیش دوباره رفرش کنم ببینم درست میشه یا نه :D
[/quote]
نه متاسفانه این راه برای نسخه ی فارسی جواب نداد.
حالا در مورد همون نسخه ی انگلیسی، یعنی ما باید هر محتوای جدید و یا url جدیدی که در سایت ایجاد میشه خودمون یه بار قبل از کاربر چک کنیم تا احیانا اگر موجود نیست، ایجاد بشه؟ ???
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــلی
نسخه ای که من روی سایتم هست 1.3.8 هستش و مشکلی نداره. البته توی 1.3.4 هم مشکلی ندیدم من.نقل قول:
سلام عمادجان. بله من از همون لینک استفاده کردم. رو سایت خودت هم همینه؟ Smiley
بله، لینک وقتی ساخته میشه که یه نفر اون صفحه رو باز کنه. البته لازم نیست حتما وارد همون لینک بشی بلکه اگر لینک اون مطلب در صفحه اصلی یا جایی باشه که شما بازش کنی اتوماتیک ساخته میشه خودش.نقل قول:
حالا در مورد همون نسخه ی انگلیسی، یعنی ما باید هر محتوای جدید و یا url جدیدی که در سایت ایجاد میشه خودمون یه بار قبل از کاربر چک کنیم تا احیانا اگر موجود نیست، ایجاد بشه؟ Huh?
در مورد نسخه فارسی هم شاید مشکل از کش خود کامپوننت و یا مرورگر باشه، شما هردوش رو کامل پاک کن بعد ببین چی میشه.
سلام. :)
یعنی شما نسخه ی 1.3.8 را که نصب می کنی، زبان بخش کاربری عوض نمی شه؟ :o چطوری اونوقت؟ :D کامپوننت زبان نصب داری روی سایت؟نقل قول:
نسخه ای که من روی سایتم هست 1.3.8 هستش و مشکلی نداره. البته توی 1.3.4 هم مشکلی ندیدم من.
ممنون...
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=14569.msg96527#msg96527 date=1229346855]
سلام. :)
یعنی شما نسخه ی 1.3.8 را که نصب می کنی، زبان بخش کاربری عوض نمی شه؟ :o چطوری اونوقت؟ :D کامپوننت زبان نصب داری روی سایت؟نقل قول:
نسخه ای که من روی سایتم هست 1.3.8 هستش و مشکلی نداره. البته توی 1.3.4 هم مشکلی ندیدم من.
ممنون...
یــــــــــــــــــــاعــ ــــــــــــــلی
[/quote]
نه برای منم عوض میشه. شما باید این تغییرات رو اعمال کنی:
[quote author=majid-66 link=action=profile;u=6329 date=1215189707]
5- فایل sh404sef.class.php را از این شاخه administrator/components/com_sef باز کرده و کد های زیر را جایگزین کنید
این کد رابیابید
کد:
و این را جایگزین کنیدکد:$shTemp = explode( '_', $mosConfig_locale);
$langName = $mosConfig_lang;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp[0] ? $shTemp[0] : 'en';
کد:
[/quote]کد:$shTemp = $mosConfig_locale;
$langName = $mosConfig_lang;
$shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp ? $shTemp : 'en';
اینو جناب majid66 به من گفته بودن که احتمالا توی اون مدتی که بچه ها رو این کامپوننت کار میکردن بدست اوردن.