پاسخ : کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4
با سلام و خسته نباشید
قبل از هر چیزی عنوان کنم که وقتی آدم وارد این تاپیک می شه مخش سوت می کشه و هنگ می کنه .................
من از نسحه 1.3.8 انگلیسی استفاده می کنم . ابتدا فارسی را نصب کردم که خیلی به مشکل برخوردم . :'( اما انگلیسی اش مشکلات بسیار کمتری داشت . ( البته ترجمه فارسی اش هم اصلا روان نبود ....)
اما چند تا مشکل در رابطه با این کامپوننت داشتم :
1- الان در URL های من کلمات فارسی که مربوط می شه به عنوان تاپیک ها ، درج می شه ... اولا درج کلمات فارسی در URL باعث مشکل در جستجو نمی شه ؟ فارسی باشه بهتر است یا نه ؟ اگر که فارسی نباشه بهتره ، چطور باید این URL ها را اصلاح کنم ؟
2- آدرس عکس هایی که با استفاده از " مدیریت تصاویر " در سایت ارسال شده است ، بهم خورده و نمایش داده نمی شود . یک نمونه از آدرس ها به این صورت است :
کد:
http://....زخئ/site/20081231278/-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%B7%D8%B1%D8%AD.html/images/stories/etemad.gif
چطور می تونم آدرس ها را اصلاح کنم ؟
3- پس ار نصب ، هنگامی که وارد قسمت تنظیمات این کامپوننت می شویم ، ارور زیر داده می شود :
کد:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/.../public_html/site/administrator/components/com_sef/admin.sef.php on line 1249
4- در صورت امکان یه توضیحاتی در مورد مهمترین تنظیمات این کامپوننت بدهید تا بتونیم استفاده مفید تری داشته باشیم . ترجمه فارسی اش که خیلی گویا نبود . مخصوصا توضیحاتش .... زبان انگلیس اش هم خیلی مفهوم نیست ....
5- در مورد قسمت متا تگ هاش هم یه توضیحاتی بدهید ممنون می شوم . هر عبارتی که در این قسمت ها قرار بگیرد ، به صورت اتوماتیک در محتوا درج می شود ؟ ممنون می شم توضیحات بیشتری بدهید .
6- پارامتر Unique ID7 در تب Main این کامپوننت چیست ؟
7- من یکسری لینک دستی در قالب سایت طراحی کردم که آدرس آن مربوط به محتوای دینامیک سایت می باشد . برای آدرس این لینک ها هم از آدرس ایجاد شده در قسمت منو ها استفاده کردم . الان که آدرس ها تغییر کرده است ، باید چه آدرسی به این لینک های استاتیک بدهم ؟ ( لینک ها همگی مربوط به منوهای ایجاد شده از مجموعه ها می باشند . )
8- Activate URL cache بهتر است بله باشد یا خیر ؟
9- در تنظیمات من ، گزینه نمایش نام بخش و مجموعه به همراه امکان لینک بودن آن فعال است . الان بعد از نصب ، دیگر هیچ کدام از این لینک ها ( که دینامیک ساخته شده بود ) کار نمی کند و همه ارور 404 می دهد . نکته جالب اینکه تمام صفحه لود شده و ارور 404 فقط در قسمت mainbody نمایش داده می شود . ضمنا در پایین ارور 404 ، یادداشت های بازدیدکنندگان نیز نمایش داده می شود !!!!!!!!!!!!
10- الان در آدرس های من یک عدد می زند که تاریخ ارسال مطلب به علاوه یک کد است . این عدد در سرچ ، تاثیر منفی ندارد ؟؟؟؟ اگر دارد چگونه باید حذفشون کرد ؟
بابت این همه سئوال پوزش می طلبم . اگر پاسح برخی از این سئوالات در این تاپیک بود و من نتونستم پیدا کنم ، شرمندم .... :D
نقل قول:
- الان در URL های من کلمات فارسی که مربوط می شه به عنوان تاپیک ها ، درج می شه ... اولا درج کلمات فارسی در URL باعث مشکل در جستجو نمی شه ؟ فارسی باشه بهتر است یا نه ؟ اگر که فارسی نباشه بهتره ، چطور باید این URL ها را اصلاح کنم ؟
در مورد بحث seo آدرس های فارسی جاش توی اینتاپیک نیست اما در مورد اصلاحش باید در داخل مطلب قسمت نام مستعار، یک نام انگلیسی بنویسی.
نقل قول:
2- آدرس عکس هایی که با استفاده از " مدیریت تصاویر " در سایت ارسال شده است ، بهم خورده و نمایش داده نمی شود . یک نمونه از آدرس ها به این صورت است :
در قسمت تنظیمات ویرایشگر تبدیل URL مطلق رو روی خیر قرار بده.
نقل قول:
در مورد قسمت متا تگ هاش هم یه توضیحاتی بدهید ممنون می شوم . هر عبارتی که در این قسمت ها قرار بگیرد ، به صورت اتوماتیک در محتوا درج می شود ؟ ممنون می شم توضیحات بیشتری بدهید .
در دو فیلد آخر بله، مثلا اگر میخوای قبل از title صفحه چیزی اضافه بشه فیلد اول و اگر میخوای آخرش اضاقه بشه در فیلد دوم متنی رو که میخوای بنویس.
نقل قول:
6- پارامتر Unique ID7 در تب Main این کامپوننت چیست ؟
با فعال کردن اون در آدرس صفحات یک عددی اضافه میشه که شامل تاریخ ثبت اون مطلب و یک id هست. استفاده نشه بهتره چون شلوغ میکنه url رو.
نقل قول:
من یکسری لینک دستی در قالب سایت طراحی کردم که آدرس آن مربوط به محتوای دینامیک سایت می باشد . برای آدرس این لینک ها هم از آدرس ایجاد شده در قسمت منو ها استفاده کردم . الان که آدرس ها تغییر کرده است ، باید چه آدرسی به این لینک های استاتیک بدهم ؟ ( لینک ها همگی مربوط به منوهای ایجاد شده از مجموعه ها می باشند . )
ببین آدرس های جدید چی هستند بعد اونا رو جایگزین آدرس قبلی توی لینک ها کن.
نقل قول:
8- Activate URL cache بهتر است بله باشد یا خیر ؟
بله، باعث افزایش سرعت میشه.
نقل قول:
در تنظیمات من ، گزینه نمایش نام بخش و مجموعه به همراه امکان لینک بودن آن فعال است . الان بعد از نصب ، دیگر هیچ کدام از این لینک ها ( که دینامیک ساخته شده بود ) کار نمی کند و همه ارور 404 می دهد . نکته جالب اینکه تمام صفحه لود شده و ارور 404 فقط در قسمت mainbody نمایش داده می شود . ضمنا در پایین ارور 404 ، یادداشت های بازدیدکنندگان نیز نمایش داده می شود !!!!!!!!!!!!
آدرس سایتت رو بده. این نوع صفحات 404 از ویژگی های این کامپوننت هست که باعث میشه can not dispaly مرورگر رو دیگه نبینی.
نقل قول:
10- الان در آدرس های من یک عدد می زند که تاریخ ارسال مطلب به علاوه یک کد است . این عدد در سرچ ، تاثیر منفی ندارد ؟؟؟؟ اگر دارد چگونه باید حذفشون کرد ؟
همون unique id هست که در بالا گفتی. اونو غیر فعال کن.
موفق باشی.
با تشکر از emad_67
1- من نمی تونم برای هر خبر ارسالی یک نام مستعار انگلیسی بذارم تا در URL ها فارسی نشان داده نشود . ( به علت حجم زیاد مطلب و کمبود زمان ) ..... آیا می توان اصلا URL را به نحوه دیگری نمایش داد ؟ یعنی دیگر عنوان مطلب در URL قرار نگیرد ؟ چه عنوان مطلب چه نام مستعار آن ......مثلا یک عدد قرار بگیرد ؟
2- الان من در قسمت متا تگ ها این کامپوننت ، کلمات مورد نظرم را وارد کردم اما در سایت اعمال نشده است .... چطور می تونم بفهمم که اعمال شده است یا نه ؟ ( من سورس صفحات اجرا شده را که دیدم ، همان کلمات کلیدی بود که خودم وارد کرده بودم . خبری از کلمات کلیدی این کامپوننت نبود ....)
3-مشکلی که الان وجود داره اینه که پس از فعال کردن این کامپوننت ، وقتی از مجموعه ای وارد مجموعه دیگری می شویم ، لینک قبلی را به لینک جدید اضافه می کند . به عنوان مثال :
لینک مجموعه A را می زنیم . لیست محتوای مجموعه نشان داده می شود . نام این مجموعه test 1 می باشد و URL فعلی به این صورت است : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حال وارد می خواهیم وارد مجموعه دیگری (B) شویم به اسم test2 . وقتی که روی لینک آن می زنیم ، وارد صفحه 404 با آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می شود .
حال اگر دوباره به صفحه اول برگردیم و رفرش کنیم و مستقیم وارد test2 شویم ، مشکلی پیش نمی آید .
و این داستان همچنان ادامه دارد . یعنی از این به بعد تمام آدرس ها را بعد از test 2 نشان می دهد ............ :'(
نقل قول:
- من نمی تونم برای هر خبر ارسالی یک نام مستعار انگلیسی بذارم تا در URL ها فارسی نشان داده نشود . ( به علت حجم زیاد مطلب و کمبود زمان ) ..... آیا می توان اصلا URL را به نحوه دیگری نمایش داد ؟ یعنی دیگر عنوان مطلب در URL قرار نگیرد ؟ چه عنوان مطلب چه نام مستعار آن ......مثلا یک عدد قرار بگیرد ؟
برای اینکه عدد قرار بگیره، میتونی یه query بنویسی که فیلد تمربوط به تاریخ ثبت هر مطلب رو کپی کنه توی نام مستعار و بعد به جای نام مستعار اون تاریخ توی url قرار بگیره.
نقل قول:
- الان من در قسمت متا تگ ها این کامپوننت ، کلمات مورد نظرم را وارد کردم اما در سایت اعمال نشده است .... چطور می تونم بفهمم که اعمال شده است یا نه ؟ ( من سورس صفحات اجرا شده را که دیدم ، همان کلمات کلیدی بود که خودم وارد کرده بودم . خبری از کلمات کلیدی این کامپوننت نبود ....)
الن تست کردم دیدم ظاهرا کار نمیکنه، شما کلمات کلیدی که میخوای رو در تب اطلاعات خاص برای هر مطلب وارد کن.
نقل قول:
-مشکلی که الان وجود داره اینه که پس از فعال کردن این کامپوننت ، وقتی از مجموعه ای وارد مجموعه دیگری می شویم ، لینک قبلی را به لینک جدید اضافه می کند . به عنوان مثال :
لینک مجموعه A را می زنیم . لیست محتوای مجموعه نشان داده می شود . نام این مجموعه test 1 می باشد و URL فعلی به این صورت است :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حال وارد می خواهیم وارد مجموعه دیگری (B) شویم به اسم test2 . وقتی که روی لینک آن می زنیم ، وارد صفحه 404 با آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می شود .
حال اگر دوباره به صفحه اول برگردیم و رفرش کنیم و مستقیم وارد test2 شویم ، مشکلی پیش نمی آید .
و این داستان همچنان ادامه دارد . یعنی از این به بعد تمام آدرس ها را بعد از test 2 نشان می دهد ............ Cry
نمیدونم چیکار کردی اینجوری شده، آدرس سایت رو بده تا دقیق تر چک کنم.
[quote author=mousio link=topic=14569.msg97974#msg97974 date=1230822101]
3-مشکلی که الان وجود داره اینه که پس از فعال کردن این کامپوننت ، وقتی از مجموعه ای وارد مجموعه دیگری می شویم ، لینک قبلی را به لینک جدید اضافه می کند . به عنوان مثال :
لینک مجموعه A را می زنیم . لیست محتوای مجموعه نشان داده می شود . نام این مجموعه test 1 می باشد و URL فعلی به این صورت است : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حال وارد می خواهیم وارد مجموعه دیگری (B) شویم به اسم test2 . وقتی که روی لینک آن می زنیم ، وارد صفحه 404 با آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می شود .
و این داستان همچنان ادامه دارد . یعنی از این به بعد تمام آدرس ها را بعد از test 2 نشان می دهد ............ :'(
[/quote]
سلام. مشکلتون با تاپیک "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]" حل نشد؟
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــــــلی
نه زیاد
من تغییرات مذکور در تاپیک فوق را اعمال کردم . اما مشکل جابه جا شد . به این صورت که :
قبل از تغییر و اضافه کردن کد <BASE HREF="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مشکل قبل ذکر کردم بود . یعنی در وقتی وارد که منوی جدید می شدیم ، آدرس بعدی را به قبلی اضافه می کرد ( اما درمورد خود خبر این اتفاق نمی افتاد )
پس از اضافه کردن این کد این مشکل آدرس منو ها حل شد اما حالا عکس های سایت را نشان نمی دهد .
توضیحات تکمیلی :
1- آدرس سایت من به صورت : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است . یعنی مامبو درون یک فولدر به نام site نصب شده است .
2- دامین من هنوز بر روی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد و بر روی آدرس اصلی فوروارد نشده . ( گرچه مطمئنا ربطی به این موضوع ندارد . چون بدون فوروارد هم درست کار می کرد )
3 - آدرس تنظیمی در بخش تنظیمات کلی سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] می باشد .
4- قبلا به مشکل عدم نمایش عکس ها بر خورده بودم و با استفاده از همین تاپیک مشکل را بر طرف کردم . اما حالا دچار این مشکل شدم . نکته ای که اینجا هست این هست که در مشکل مطرح شده در اون تاپیک ( مشکل قبلی من ) آدرس کل سایت به آدرس قبلی اضافه می شد . اما برای من فقط نام مجموعه ( منو ) جدید به آدرس قبلی اضافه می شود .
5- آدرس فعلی عکس های من زمانی که کد بالا را اضافه می کنم به شکل زیر است :
کد:
http://www.mysite.com/images/stories/pic.gif
در صورتی که آدرس درست ( قبل از اضافه کردن کد بالا ) به صورت زیر می باشد :
کد:
http://www.mysite.com/site/images/stories/pic.gif
6- کد بالا را هم به صورت
و هم به صورت :
تست کردم اما تفاوتی نداشت .
7- فکر می کنم در بدترین حالت اگر سایت را از فولدر site بیرون بیارم و روی روت بذارم ، مشکل حل بشه . اما ترجیحا مایل به انجام این کار نیستم . ( آیا در این حالت اصلا امکان تغییر مسیر سایت هست ؟؟)
نقل قول:
پس از اضافه کردن این کد این مشکل آدرس منو ها حل شد اما حالا عکس های سایت را نشان نمی دهد .
در قسمت تنظیمات ویرایشگر تبدیل URL مطلق رو روی خیر قرار بده.
و اینم هم بزار در به این شکل بمونه:
سلام. اگر باز هم نشد در فایل htaccess. سایتتون کد زیر را
کد:
# RewriteBase /YourMamboDirectory
به این کد تغییر دهید :
یـــــــــــــــاعـــــــ ـــــلی
با تشکر از آقای کاظم زاده و آقای عماد
تنظیماتی که آقای عماد فرموده بودن را قبلا انجام داده بودم و فرقی نکرده بود .
تغییر آقای کاظم زاده را هم الان انجام دادم اما پاسخ نگرفتم .
فعلا برای حل مشکلم ، فولدر images/stories را خارج از مسیر سایت کپی کردم و موقتا درست شد . ( اما خب در این حالت عکس ها 2 بار لود می شود و سرعت دیدن کاربر کاهش پیدا می کند !!!!! )
اما یک نکته که الان متوجه شدم این است که این مشکل فقط در هنگام insert عکس توسط ادیتور بوجود می یاد . اما وقتی که همان عکس ها را مثلا در کنار عنوان مجموعه ها قرار می دهیم ( نمایش عکس در آیتم مجموعه ) به خوبی نمایش داده می شود ....
به هر حال این مشکل از وقتی کد <BASE HREF="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را اضافه کردم بوجود آمد و فقط هم مربوط به ادیتور است .
سلام. اگر مشکل ادیتور هست فقط قاعدتا باید با تغییر این مورد حل بشه :
نقل قول:
تو مدیریت مامبو --> کامپوننت ها--> تنظیمات ویرایشگر--> تبدیل URL مطلق: برابر خیر قرار بدید.
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــلی