پاسخ : کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=14569.msg98176#msg98176 date=1231003002]
سلام. اگر مشکل ادیتور هست فقط قاعدتا باید با تغییر این مورد حل بشه :
نقل قول:
تو مدیریت مامبو --> کامپوننت ها--> تنظیمات ویرایشگر--> تبدیل URL مطلق: برابر خیر قرار بدید.
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــلی
[/quote]
حق با شماست اما این حالت را هم تنظیم کرده بودم . هر بلی را تست کردم و هم خیر .... اما متاسفانه در هیچ کدام جوابی نگرفتم
سلام. این هم به عنوان آخرین راه حلی که فعلا به ذهن بنده می رسه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یـــــــــــــــــــــاعـ ـــــــــــــــلی
سلام خدمت دوستان
بعد نصب اين كامپوننت ، يك مسئله بوجود اومده .
اينكه در قسمت pathway ، نام مجموعه دو بار تكرار ميشه ( يكبار به فارسي و يكبار هم به انگليسي )
مثلا اگر آدرس صحيح اين باشه :
home > نام مجموعه > نام مطلب
حالا به اين شكل در اومده
home > نام مجموعه > category name > نام مطلب
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون
سلام. احتمالا مشکل از منوهای شماست.
از کامپوننت خاصی برای منوها استفاده نکردید؟ طریقه ی ساخت منوهاتون چطوری بوده؟ لینک سایت لطفا
یـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــلی
آدرسو خدمتتون ارسال كردم.
براي ساخت منو هم از جدول-مجموعه مطالب استفاده كردم
سلام.میشه خواهش کنم سوال خودتون را در تاپیک جداگانه ای مطرح کنید؟
چون به نظرم این سوال به این تاپیک مربوط نمی شه و بیش از پیش باعث شلوغی این تاپیک خواهد شد. :)
موفق باشید...
یــــــــــــــــاعــــــ ـــــلی
آقا به نظر شما چرا اين كامپوننت 8 صفحه حاشيه داشته؟!!!!!
من به شخصه اسم اين كامپوننت كه به كوشم ميخوره زهره ترك ميشم.خدا ميدونه اين كامپوننت چند بار دودمانم رو به باد داده.
توي تيتر مطلب نوشته شده کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4 ولي تجربه نشون داد كه زياد هم سازگار نبوده يا اين كه بعضي اوقات سر ناسازگاري ميزاشته
به هر حال خدا آخر عاقبت اين كامپوننت خوب و كذايي رو به خير كنه!!!
اگه خبر انتشار اين كامپوننت رو توي يه تاپيك جديد بزارند و تو صفحه اول اون تاپيك همه تشكر كنن من هم سريعا نصب ميكنم :)
[quote author=dj_ahmad link=topic=14569.msg98291#msg98291 date=1231137142]
آقا به نظر شما چرا اين كامپوننت 8 صفحه حاشيه داشته؟!!!!!
من به شخصه اسم اين كامپوننت كه به كوشم ميخوره زهره ترك ميشم.خدا ميدونه اين كامپوننت چند بار دودمانم رو به باد داده.
توي تيتر مطلب نوشته شده کامپوننت SEF فارسی سازگار با مامبو 4.6.5 و 4.6.4 ولي تجربه نشون داد كه زياد هم سازگار نبوده يا اين كه بعضي اوقات سر ناسازگاري ميزاشته
به هر حال خدا آخر عاقبت اين كامپوننت خوب و كذايي رو به خير كنه!!!
اگه خبر انتشار اين كامپوننت رو توي يه تاپيك جديد بزارند و تو صفحه اول اون تاپيك همه تشكر كنن من هم سريعا نصب ميكنم :)
[/quote]
کامپوننت هیچ مشکلی نداره، تنها مشکل اون تغییر زبان به انگلیسی هست که با یه تغییر کوچیک که قبلا هم گفته شده رفع میشه. من هم بدون هیچ مشکلی نصبش کردم و الانم خیلی خوب داره کار میکنه.
ارور های مثل:
کد:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tafrihi/public_html/administrator/components/com_sef/language/english.php:1) in /home/tafrihi/public_html/includes/core.classes.php on line 433
هم به صورت مستقیم مربوط به این کامپوننت نمیشن و معلوم نیست واقعلا علتش چیه، چون در مواردی برای منم همچین ارور هایی پیش اومده(البته نه با نصب این کامپوننت)
به هر حال کامپوننت هیچ مشکلی از نظر سازگاری با مامبو نداره. ;)
سلام
بعد از نصب کامپوننت ، لینک های " ادامه مطلب " و .... انگلیسی شد . تاریخ های ارسال هم که هم در صفحه اصلی می آید و هم در اصل مطلب ، حذف شدند .
تغییری که دوستان گفتند را انجام دادم . لینک ادامه مطلب فارسی شد . تاریخ در صفحه اول برگشت....
اما چند مشکل دیگه پیش آمد :
1- تاریخ ارسال ( که در پیش فرض تنظیمات بر روی " نمایش " تنظیم شده است ) بر خلاف تنظیم پیش فرض ، در داخل صفحات درج نمی شود . تنظیمات کلی هم درست است و بر روی " نمایش " ست شده است . ... من هم برای رفع مشکلم مجبور شدم به صورت دستی مقدار defult آن را در فایل مربوطه " 1 " قرار دهم . ( توضیح بیشتر تکمیلی اینکه تاریخ در صفحه اول درج می شود اما در متن کامل مطلب درج نمی شود )
2- ستون تاریخ در جدول محتوای مجموعه ها نیز دیگر نمایش داده نمی شود . ( در صفحه ای که لیست محتویات یک مجموعه را به صورت جدول-مطلب نمایش می دهد . .... تنظیمات هم بر روی نمایش ست شده است .
3- هنوز عبارت " صفحه قبل و بعد " و تعداد مطالب ( Results 1 - 19 of 19 ) انگلیسی هست .....
چه طوری می شه این مشکلات را برطرف کرد ؟؟؟
نقل قول:
سلام
بعد از نصب کامپوننت ، لینک های " ادامه مطلب " و .... انگلیسی شد . تاریخ های ارسال هم که هم در صفحه اصلی می آید و هم در اصل مطلب ، حذف شدند .
تغییری که دوستان گفتند را انجام دادم . لینک ادامه مطلب فارسی شد . تاریخ در صفحه اول برگشت....
اما چند مشکل دیگه پیش آمد :
1- تاریخ ارسال ( که در پیش فرض تنظیمات بر روی " نمایش " تنظیم شده است ) بر خلاف تنظیم پیش فرض ، در داخل صفحات درج نمی شود . تنظیمات کلی هم درست است و بر روی " نمایش " ست شده است . ... من هم برای رفع مشکلم مجبور شدم به صورت دستی مقدار defult آن را در فایل مربوطه " 1 " قرار دهم . ( توضیح بیشتر تکمیلی اینکه تاریخ در صفحه اول درج می شود اما در متن کامل مطلب درج نمی شود )
2- ستون تاریخ در جدول محتوای مجموعه ها نیز دیگر نمایش داده نمی شود . ( در صفحه ای که لیست محتویات یک مجموعه را به صورت جدول-مطلب نمایش می دهد . .... تنظیمات هم بر روی نمایش ست شده است .
3- هنوز عبارت " صفحه قبل و بعد " و تعداد مطالب ( Results 1 - 19 of 19 ) انگلیسی هست .....
چه طوری می شه این مشکلات را برطرف کرد ؟؟؟
این مشکلات رو که میگی بعید میدونم ربطی به این کامپوننت داشته باشه. شما یه بار کلا حذف کن کامپوننت رو و تیبیل های اونو هم از دیتابیس پاک کن ببین چی میشه.
ضمنا روی یه مامبو تازه نصب شده تستش کن ببین بازم این مشکلات هست؟
آدرش سایتت رو هم بده، این 100 دفعه ;)