پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
مجددا سلام
من این کامپوننت extend_sef رو روس سرور نصب کردم و فایل htaccess اون رو هم جایگزین فایل فعلی کردم ولی وقتی فایل جایگزین میشه دیگه قسمت ادمین سایت بالا نمیاد و توی همون صفحه اصلی سایت ارور 404 رو میده.
من یه مقدار خطوط این فایل htaccess رو چک کردم و دیدم که توی این فایل این خط رو داره:
کد:
RewriteRule ^(.*) index3.php
که توی htaccess قبلی من اینو نداشت. همین خط هم باعث ایجاد مشکل میشه، یعنی وقتی این خط رو حذف می کنم قسمت ادمین بالا میاد ولی دیگه خود این کامپوننت کار نمیکنه و آدرس هایی که توسط این کامپوننت جایگزین شدن باز نمیشن.
حالا من چی کار کنم؟
سلام
ببینم رو شاخه administrator قفل گذاشتی ؟
منم این مشکل رو داشتم ، بدونه تغییر کد اول پسورد را بردار ببین وارد بخش مدیریت میشه یا نه ؟
راستی از ترجمه چه خبر ؟ :-\
موفق باشید
امیر
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg75004#msg75004 date=1213345835]
سلام
ببینم رو شاخه administrator قفل گذاشتی ؟
منم این مشکل رو داشتم ، بدونه تغییر کد اول پسورد را بردار ببین وارد بخش مدیریت میشه یا نه ؟
[/quote]
ممنون امیر جان
رمز رو که حذف کردم درست شد ولی راه دیگه ای نیست که رمز رو حذف نکنم؟
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg75004#msg75004 date=1213345835]
راستی از ترجمه چه خبر ؟ :-\
[/quote]
شما دعا کن این امتحان های لعنتی به خوبی تموم بشه من اصلا تنهایی میشینم کلشو ترجمه میکنم :دی
خیلی دوست داشتم تو ترجمه این کامپوننت شرکت کنم ولی آخر ترم هست و هزار مصیبت، ما هم که دلمون به همین روز های آخر گرمه : دی
سلام
چقدر شما گیر این ترجمه هستید صبر کنید تموم میشه منم یک مقدار کار دارم ولی دارم روش کار می کنم
[quote author=majid66 link=topic=13553.msg75071#msg75071 date=1213415445]
سلام
چقدر شما گیر این ترجمه هستید صبر کنید تموم میشه منم یک مقدار کار دارم ولی دارم روش کار می کنم
[/quote]
علیک سلام
مجید جان ، من گیر ندادم که ! :-[
من فقط می خواستم یه خبر بگیرم :-\
ممنون که با مشغله هایی که داری ، بازم روش کار می کنی . ;)
emad جان هنوز راه حلی پیدا نکردم (یعنی اصلا تلاشی نکرده بودم ولی به فکرش هستم ;) ) . البته خیلی هم بد نیست چون شاخه administrator کاملا از دسترس کاربر خارجه !
موفق باشید
امیر
نقل قول:
emad جان هنوز راه حلی پیدا نکردم (یعنی اصلا تلاشی نکرده بودم ولی به فکرش هستم چشمک ) . البته خیلی هم بد نیست چون شاخه administrator کاملا از دسترس کاربر خارجه !
ممنون، ولی اینجوری علاوه بر اینکه از دسترس کاربر خارجه از دسترس خود منم خارجه :-\
فعلا این کامپوننت رو غیر فعال کردم تا ببینم راهی پیدا می کنم یا نه.
دوباره اومدم !
چند تا سوال :
1- کار ترجمه به کجا کشید ؟
2- کار شما امیرجان به کجا کشید ؟
3- من اومدم چند روز پیش مقالات و بررسی محصولات سایت را ادیت کردم و متناسب با SEF کردمش و keyword هم به مطالبش اضافه کردم بعدش که Purge کردم این طوری میشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
کار ترجمه در حال انجام و قسمت توضیحات هر مطلب مونده تا قسمت تنظیمات زبان(ترجمه زبان) هم توضیحات ها را انجام دادم .
یا علی مدد
3- من اومدم چند روز پیش مقالات و بررسی محصولات سایت را ادیت کردم و متناسب با SEF کردمش و keyword هم به مطالبش اضافه کردم بعدش که Purge کردم این طوری میشه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به هیچ وجهی نمایش داده نمیشه بخش مقالات !
راه حلی دارید ؟
این آدرس راحت و بدون مشکب باز میشه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پس به این معنی که مشکلی از SEF نیست
و همچنین این آدرس
باز میشه