سلام
اگر از توضیحات من چیزی متوجه نشدید ، اگر لازم است یوزر و پسورد هاست و آدمین رو بدم ... چون خیلی حیاتی است و الان برای آپدیت کردن و بخشهای مختص کاربران مشکل داریم ... :(
منتظر راهنمائی شما عزیزان هستم
دلارام باشید - نیما احدی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اگر از توضیحات من چیزی متوجه نشدید ، اگر لازم است یوزر و پسورد هاست و آدمین رو بدم ... چون خیلی حیاتی است و الان برای آپدیت کردن و بخشهای مختص کاربران مشکل داریم ... :(
منتظر راهنمائی شما عزیزان هستم
دلارام باشید - نیما احدی
سلام
لطفا یوزرنیم + پسورد مامبو و هاست رو به صورت خصوصی ارسال کنید بررسی میکنم .
یا علی
سلام
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
username : test
password : test
هاست شما مشکلی نداره ... مامبو هم مشکلی نداره
میبینید که در لینک بالا به راحتی میشه لاگین کرد .
اما مشکل شما :
شما چه بلایی سر دیتابیستون آوردید ;)
یوزرهارو به چه صورت add کردید ؟ سایت رو آپگرید کردید یا ... ؟
به قسمت مدیریت کاربران برید .
در ابتدا 2 یوزر با نام کاربری admin وجود داره ! نکته جالبتر اینه که این دسترسی این دو author هست ! اما در عمل هر دو دسترسی super administrator دارند !
یا مثلا شما 3 یوزر با نام کاربری davood دارید .
توجه داشته باشید که در مامبو نام کاربری unique هست .
مشکل شما همین موارده که باید حل کنید ...
یوزرنیم + پسورد ادمین سایت تست رو براتون به صورت خصوصی ارسال میکنم
یا علی
سلام
جناب فیروزمندان ممنونم .. ولی من همانطوری که دستورات بوده نیوک به مامبو تبدیل کردم .. نمی دونم والا قبل از اینکه تغییر آدمین هم که تو تاپیک تبدیل بود انجام بدم همه چیز درست بود اما وقتی تغییر آدمین مامبو دادم مثه اینکه این مشکل به وجود اومده ...
دلارام باشید - نیما احدی
نیما جان گمان میکنم شما دو یا چندبار کار انتقال را انجام دادید بدون اینکه دیتابیس مامبو را پاک کنید و دوباره انتقال دهید. برای همین چند نمونه از یک یوزر دارید.
[quote author=izone link=topic=10345.msg56129#msg56129 date=1197660654]
نیما جان گمان میکنم شما دو یا چندبار کار انتقال را انجام دادید بدون اینکه دیتابیس مامبو را پاک کنید و دوباره انتقال دهید. برای همین چند نمونه از یک یوزر دارید.
[/quote]
والا من یکبار این کار رو انجام دادم و چون در نیوک هم یوزر admin داشتیم دو بار admin رو تکرار کرده .. ولی الباقی یوزرها تک هستند... اگر دوباره عملیات انتقال را انجام دهم مشکلی برای مطالب و محتوای کنونی مامبو پیش نمی آید؟
تعجب میکنم. چون من برای آزمایش چندین بار این کار را انجام دادم و هیچ زمانی هم به مشکل بر نخوردم (البته از این نوعش). اگر فقط ادمین چندتا شده که میتونید به آسانی پاکش کنید.
اگر دوباره تبدیل را انجام بدهید چرا همه چیز پاک میشه. اگر یادتان باشه در راهنما نوشتم که باید مامبو را بدون اطلاعات پیش فرض نصب کنید تا بتوانید انتقال بدید. پس دوباره همه چیز پاک میشه. البته یک راه دیگر هم هست که دقیقا نمیدونم جواب بده یانه. از همه تیبلهای مامبو تک تک پشتیبانی بگیرید. مامبو را از اول بدون اطلاعات پیش فرض نصب کنید و کاربران را از نیوک انتقال بدید. بعد دوباره تیبلهای مامبو را که پشتیبانی گرفتید بازگردانید بجز تیبلهای مربوط به کاربران.
پیشنهاد میکنم اینکار را روی لوکال یکبار انجام بدید اگر درست شد روی هاست.
فرهاد جان ممنونم .. امتحان می کنم ببینم چه اتفاقی می افته!
دلارام باشید
[quote author=فیروزمندان link=topic=10345.msg56039#msg56039 date=1197555438]
[/quote]
سلام
فقط یوزر admin این مشکلو نداشت
همینطور که میبینید یوزر DAvood هم 3 بار تکرار شده !
من فقط صفحه اول لیست یوزرها رو چک کردم و همین 2 مورد رو دیدم اما از شواهد بر میاد که این مشکل محدود به این 2 یوزر نمیشه
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=10345.msg56250#msg56250 date=1197793284]
[quote author=فیروزمندان link=topic=10345.msg56039#msg56039 date=1197555438]
[/quote]
سلام
فقط یوزر admin این مشکلو نداشت
همینطور که میبینید یوزر DAvood هم 3 بار تکرار شده !
من فقط صفحه اول لیست یوزرها رو چک کردم و همین 2 مورد رو دیدم اما از شواهد بر میاد که این مشکل محدود به این 2 یوزر نمیشه
یا علی
[/quote]
سلام
جناب فیروزمندان مشکل از هم از طرف مامبو بوده و هم در تبدیل نیوک به مامبو ...
1 - مامبو 4.6.2 روی سرور ما نصب نمی شد و مجبور شدم ابتدا 4.6.1 رو نصب کنم و سپس آپگرید کنم به 4.6.2 که احتمال قریب به یقین مشکل در آپگرید برای مامبو پیش آمد.
2 - ببینید نیوک زمانی مشکلی داشت و اون این بود که در آخر ثبت نام روی دکمه ی "پایان" چند بار می شد کلیک کرد و بر اثر این کلیک کردن چند بار یوزر در دیتابیس ساخته می شد پس طبیعی هست که در صفحات اول یوزرها چند بار تکرار شده بودند.
3 - مامبوئی که شما نصب کردی رو بنده مشاهده کردم ، فایل 4.6.2 که روی هاست ما از طرف شما آپلود شده بود رو منتقل کردم و یکبار دیگر مامبو رو کاملاً خالی نصب کردم و عملیات تبدیل یوزر نیوک به مامبو رو انجام دادم و مشکل ورود حل شد.
4 - از مامبوی قبلی پشتیبان گرفتم و در مامبوی سالم اجرا کردم و تمامی محتوا برگشت بدون مشکل و کمی و کاستی ...
تنها مشکلی که الان وجود داره اینه که بسیاری از کاربران نمی توانند سایت را باز کنند و بسیاری دیگر مثه خود بنده فقط با Firefox سایت براشون باز میشه ...
علت این مسئله چی میتونه باشه؟
دلارام باشید - نیما احدی