Re: کمک در مورد فرم ساز حرفه ای
سلام
1- یک گروه ساختم به نام گواهی اشتغال به تحصیل
2- عناصر مربوط به اون رو ساختم مثل نام، نام پدر، شماره دانشجویی، رشته، محل ارائه و غیره- البته اسامی به انگلیسی
3- یه فرم ساختم و گروه قبلی رو به اون اختصاص دادم و گزینه منوی مربوط به اون رو هم فعال کردم تا توی منوی اصلی با عنوان درخواست گواهی اشتغال به تحصیل ظاهر بشه
4- یه جدول هم براش ساختم
5- تا اینجا همه چیز روبراهه( البته موقع ساختن فرم یه خطا داد که احتمالا برای فرم ساز قبلی بوده که موقع Uninstall جدولش حذف نشده بوده) ولی فرم توی منوی اصلی ظاهر شد و ارسال فرم به ایمیل و دیتا بیس درست انجام می شه - فقط در بخش جدول، یکی از عناصر رو - محل ارائه - لیست نمی کنه که فعلا مهم نیست
مشکل از اینجا شروع می شه:
در بخش منوی اصلی، گزینه منوی مربوط به گواهی رو انتخاب می کنم و بخش مربوط به زیر منوی اونرو از حالت مستقل، به زیر منوی گواهی اشتغال به تحصیل ( که خودش زیر منوی مراحل انجام کار و فرم ها هستش) تغییر می دم و ذخیره می کنم
- تو صفحه اصلی درخواست گواهی اشتغال به تحصیل به صورت زیر منو در می یاد ( البته اینجا هم یه مشکلی داره که فکر می کنم مربوط به قالب باشه، یعنی به جای اینکه دو تا ایندنت بخوره ، فقط یکی می خوره و هم ردیف منوی بالاییش که گواهی اشتغال به تحصیل هست در میاد) و با کلیک روی اون صفحه خطا باز می شه که می گه این صفحه رو پیدا نکردم.
وقتی به بخش مدیریت منوی اصلی برمی گردم، قسمت مربوط به url گواهی، تغییر کرده
آدرس وب : undefined&Itemid=59
این بود کل ماجرا
سلام
به جای استفاده از لینک به منو از داخل کامپوننت، از منوی اصلی لینک-url و مقدارش رو دستی دادم، درست شد.