-
کمک در مورد فرم ساز حرفه ای
من با این کامپوننت یه فرم راه انداختم که قیمت کالاهای مختلف یوزرها رو می گیره (مثلا 10 کالا / کالا1 / کالا 2 / کالا 3 / کلال 4 و ... و همچنین اسم و فامیلی و تلفن آنها
چطور من می تونم مشخص کنم که مثلا اسم آنهای که قیمت کالا 1 برابر 100 تومان است و قیمت کالا 2 برابر150 تومان است و به همین ترتیب تا اخر را به من نشان دهد
یا به طور خلاصه چطور می تونم آن جدول را مشاهده کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-17-2006 04:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: کمک در مورد فرم ساز حرفه ای
سلام
می شه کمی واضح تر توصیح بدهید من این طور متوجه شدم که شما می خواهید لیست افرادی که برای کالای 1 قیمت 100 تومان را زده اند را ببینید درست متوجه شدم یا نه؟؟!!
یا علی/خداحافظ
-
-
من یه فرم مثل این لینک[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] البته با فرم ساز حرفه ای طراحی کردم
حال چطور می توانم مشخصات این افراد رو از دیتابیس بخونم
ایا باید یک نفر php کار رو پیدا کنم برام بنویسه یا این که خود فرم ساز این امکانات رو داره
-
-
سلام
در بخش مدیریت کامپوننت فرم ساز حرفه ای بخشی به نام جداول است به آن قسمت رفته و گزینه جدید را کلیک نمایید و و در صفحه باز شده تنظیمات خود را وارد نمایید
نام جدول را وارد نمایید و سر صفحه وارد نمایید
از تب دسترسی می توانید سطوح دسترسی را ایجاد نمایید
در تب تاریخ قسمت تماس با بانك در حال استفاده را mambo database انتخاب نمایید(اگر این مورد وجود ندارد از قسمت اتصالات تنظیم نمایید)
و در بخش Database Table to link to جدولی که می خواهید اطلاعات آن را مشاهده نمایید را انتخاب نمایید که این کامپوننت برای هر فرم جدولی با نامی مانند mos_mosform_formdata_1 ایجاد می کند که شما جدولی را با این نام از لیست انتخاب نمایید
در تب لینک در منو هم می توانید منو بسازید تا کاربران سایت نیز محتویات فرم را ببینند (البته با در نظر گرفتن سطح دسترسی های تنظیم شده)
یا علی/خداحافظ
-
-
البته یه سوال دیگه هم دارم اینه که چطور می تونم از بین اطلاعات ذخیره شده در آن جدول سرچ کنم و اونهم مثلا در عنصر نام
در صفحه جداول این ارور نشون می ده
Warning: Call-time pass-by-reference has been deprecated - argument passed by value; If you would like to pass it by reference, modify the declaration of [runtime function name](). If you would like to enable call-time pass-by-reference, you can set allow_call_time_pass_reference to true in your INI file. However, future versions may not support this any longer. in c:\appserv\www\2\administrator\components\com_mosf orms\admin.mosforms.tables.php on line 1082
و بعد از این که new رو کلیک میکنم این ارور اضافه می شه
Warning: reset(): Passed variable is not an array or object in c:\appserv\www\2\includes\mambo.php on line 1534
Warning: reset(): Passed variable is not an array or object in c:\appserv\www\2\includes\mambo.php on line 1534
Warning: usort(): The argument should be an array in c:\appserv\www\2\includes\mambo.php on line 4504
-
-
رامین جان از کدوم ورژن مامبو استفاده میکنید و از کجا دانلود کردید ؟
ورژن AppServ شما چنده ؟
کامپوننت رو هم روی لوکال چک کردم و هم سرور . مشکلی نداشت !
یا علی
-
-
چطور می تونم از بین اطلاعات ذخیره شده در آن جدول سرچ کنم و اونهم مثلا در عنصر نام
-
-
سلام
متاسفانه این کامپوننت این امکان را ندارد اگر خواستید این امکان بر روی آن اضافه شود باید یک برنامه ای به آن اضافه شود که در صورت تمایل با info[a]mambolearn.com تماس بگیرید تا هزینه آن را مشخص شود.
یا علی/خداحافظ
-
-
کمک در مورد فرم ساز حرفه ای
سلام
من کامپوننت فرم ساز mosforms_04a رو نصب کردم منوی مربوط به اون ساخته می شه و مشکلی نداره ولی وقتی منوی مربوط به فرم رو تبدیل به زیر منو می کنم، url اون خراب می شه و به undefined تبدیل میشه
چطور می شه این مشکل رو حل کرد.
-
-
سلام
میشه دقیقا مراحلی که طی میکنید رو بنویسید .
اینطوری بهتر مشخص میشه مشکل از کجاست
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)