نميشه كدي در جايي وارد كرد كه به طور اتوماتيك تصاوير در صفحه اول با عرض 70 `پيكسل ظاهر بشه .يعني ما تنها آيكون ماس ايميج رو بزنيم و خود اون با تنظيم قرارش بده در صفحه اول؟
يا علي/ممنون
نمایش نسخه قابل چاپ
نميشه كدي در جايي وارد كرد كه به طور اتوماتيك تصاوير در صفحه اول با عرض 70 `پيكسل ظاهر بشه .يعني ما تنها آيكون ماس ايميج رو بزنيم و خود اون با تنظيم قرارش بده در صفحه اول؟
يا علي/ممنون
يه سوال ديگه اينكه من دقيقا بايد اين كد رو در كجاي اديتور قرار بدم بعد از قرار دادن اين كد ديگه نمي خواد آيكون ماس ايميج رو بزنيم يا مي خواد ؟اگر مثال بزنيد ممنون ميشم؟
در واقع میشه گفت هیچ کاری نشد نداره ;)نقل قول:
سلام ابراهیم جان
اگر در مورد اول دقیقا بگین که مشکل کجا بود ممنون میشم . شاید این موضوع مشکل دوستان دیگه هم باشه که با توضیحات شما حل بشه .
اما همه این کارها مستلزم تغییرات در قسمتهایی از این مامبوت است . اگر به PHP مسلط هستین میتونید این کار رو انجام بدید .
با زدن روی HTML در ادیتور خود این کد رو در جای مورد نظرتون وارد کنید . البته مسیر تصویر رو باید درست وارد کنید . ( برای قرار دادن تصویر در ادیتور HTML Area که در مامبو 4.5.3 فوق حرفه ای قرار دارد نیازی به نوشتن کد نیست و با زدن روی آیکن مربوطه میتونید تصویر خود رو با هر سایزی که مد نظرتون هست منتشر کنید )
با این کار دیگر نیازی به استفاده از MosImage نیست .
یا علی
خوب اين روش يه مشكل اساسي داره اونم اين كه بعدا اگر بخوايم از ماژولهايي مثل "نمايش تصوير و مطالب صفحه اول "استفاده كنيم تصوير نشون داده نخواهد شد.
مشكل در اين بود كه من كد {mosimage} اشتيباها خودم وارد ميكردم و خودمم اشتباه ميزدم
مشكل ابتدايي بود به خاطر همين نميگفتم. Embarrassed
يا علي
سلام
درسته . دقیقا همین مشکل وجود داره . اما هر راه یه معایبی داره .
اگر میخوایین از mosimage استفاده کنید راهی ندارید غیر از ادیت این مامبوت ( در صورتی که PHP کار هستین ) و یا اینکه سایز تصاویر رو در ابتدا تغییر بدید و به سایز مورد نظرتون برسونیدش و یا با استفاده از ادیتور و راهی که در بالا اشاره کردم .
یا علی
سلام
ممنون .متاسفانه من پي اچ پي بلد نيست اگر ممكنه كتابي رو معرفي كنيد كه به طور كامل بهم اين ياد بده.مدت زماني كه بتونم پي اچ پي رو ياد بگيرم چقدره؟
ممنون
سلام
کتاب Apache, MySQL, and PHP Weekend Crash Course از انتشارت Wiley که همیشه کتابهاش حرف اول رو میزنن. زبان اصلی این کتاب از طریق وبسایتش برای ایران هم قابل خریداریه.
از اینجا میتونید کتاب رو سفارش بدید : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میتونید بخرید .
بهترین منبع میتونه سایت php.net باشه
این لینک هم بد نیست : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
ممنون
يا علي