پاسخ : من ميخوام smf رو با vbulletin عوض كنم
خوب اگه يه برنامه يا وسيله اي بود كه ميشد با دو تا كليك كردن توش سايت رو آورد توي صفحه اول گوگل كه همه همين كار رو ميكردن! بايد يكمي صبر و حوصله داشت و تلاش كد براي بهبود عملكرد مجموعه سيستمهاي يك وبسايت.
از اين گذشته اين تصور كه خيلي كار خارق العاده اي لازمه براي رفتن توي موتورهاي جستجو اشتباهه. مطمئن باشيد اگر انجمنتون رو عوض كنيد همين يه ذره تلاشي هم كه كرديد به باد ميره. البته من اسراري بر استفاده از SMF ندارم حقيقتا خودم هم در كار كردن باهاش سردرگم ميشم و خيلي باهاش ميونه خوبي ندارم. ولي اين رو ميدونم كه شما بايد 27 تا كار انجام بديد كه از نظر موتورهاي جستجو خوب قلمداد بشيد. حالا اين مراحل بخشيش توي طراحي نرم افزار هست (كه شما فقط ميتونيد انتخابش كنيد) و بخشيش هم مربوط ميشه به نحوه عملكرد و فعاليت شما.
كاش يه كم در مورد
[quote author=سیامک link=topic=10733.msg57589#msg57589 date=1199049357]
بخشيش هم مربوط ميشه به نحوه عملكرد و فعاليت شما.
[/quote]
يه كم بيشتر توضيح داده بوديد .
فكر ميكنم شايد با sitemap بشه كاري كرد
از دوستان كه در اين زمينه آشنايي دارند خواهش ميكنم اگه امكان داره يه كم راهنمايي كنند.
من خودم دوتا سايت پيدا كردم كه سايت مپ مجاني ميسازن ولي هر چي باهاشون كلنجار رفتم چيزي سر در نياوردم .(به علت ضعف در زبان )
از مديران محترم خواهش ميكنم اگه امكان داره راهنمايي كنند و اگه لازم بود تو يه پست جديد مطرح بشه
اينم آدرس اون دوتا سايت ببينيد بدرد ميخوره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شايد اينم قدري از تلاش ما باشه ;)
با سلام
بعد از چند روز انجمن smf ما در گوگل اضافه شد.
شاید سوالی که می خوام بپرسم کمی بی ربط باشه
ولی می خواستم بدونم آیا با تبدیل smf به vb مشکلی برا سایت به وجود نمی آید چون اوت طور که من می دونم vb پولی هست
نیان سایت رو ببندن
من در یک سایت دیدم که این کار رو با 10 هزار تومن انجام می دن
بعدا نیان سایت رو به دلیل کپی رایت ببندن؟
به راحتي قابل پيگيري هست  !
اما اگر دنبال دردسر هستيد...