وقتی phpinfo میگیرم. Safe Mode=off و register global = off هست اما توی مامبو on نشون میده!!! و موقع نصب جامع ارور safe mode میده:
Fatal: Your system is running in Safe Mode component install is aborting!
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی phpinfo میگیرم. Safe Mode=off و register global = off هست اما توی مامبو on نشون میده!!! و موقع نصب جامع ارور safe mode میده:
Fatal: Your system is running in Safe Mode component install is aborting!
من یک فایل test.php ساختم تا phpinfo رو ببینم. اینم آدرس:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
میشه شما تست کنید! توی مامبو قسمت سیستم Safe Mode=on هست!!!؟؟
توی phpinfo تون هم که ON هست !
safe mode را باید به مسئول سرورتون بگید براتون Off کنن.
برای off کردم register global هم توی انجمن آموزشش هست به قول حسین یه سرچکی بزن .
من به مسئول هاست میگم off کنه اونم یه فایل php.ini تو روت گذاشته و در اون safe mode = off قرار داده. اما فکر نمی کنم اینطوری درست بشه. در ضمن چون سرور از cgi استفاده می کنه نمیشه از فایل htaccess استفاده کرد چون سایت دیگه بالا نمی یاد. کسی می دونه چطوری میشه از سرور safe mode رو off کرد؟ یا حداقل مراحلش چیه؟
خیلی هم سرچ کردم ??? تقریبا اکثر مقالات درباره safe mode و register global رو خوندم. چرا هی میگین یه سرچکی بزن!!!
خوب اگه اینجوریه register global رو هم ایشون باید خاموش کنن.
متسفانه شما دسترسی ندارین و فقط مسئول سرور می تونه خاموش کنه .این موارد به سرورتون ربط داره از اونها کمک بخواین اونها حتما بیشتر راهنماییتون باید بکنن !
به نظر میاد suexe فعال هست به همین دلیل شما نمیتونید در فایل htaccess از php flag استفاده کنید .
محتویات فایل htaccess رو خالی کنید مشکل حل میشه
safe_mode & Register_global هم OFF شدند
یا علی
ميدونم كه اين تاپيك ديگه داره از حوصله خارج ميشه اما ... :-[
همونطور كه آقاي فيروزمندان نوشتن به ظاهر هر دو off شدن اما وقتي توي مامبو ميريم توي مشخصات سيستم هنوز on هستند.
وقتي فايل php.ini رو رينيم ميكنم و phpinfo ميگيرم هنوز on هست اما اگه اين فايل باشه بطور غيرواقعي off نشون ميده در حاليكه اينطور نيست. :o
يا علي
این مورد رو با مدیر سرورتون در میون بذارید
من با مدير هاست تماس گرفتم. ميگه بخاطر امنيت نمي تونه safe mode كل سرور رو off كنه و اكانت من هم بايد با همون فايل php.ini درست بشه (كه نشده) . خلاصه آخرش گفت مي توني ماژولها تو دستي نصب كني. نميدونم ميشه يا نه؟
آيا ميشه اول همه ماژولها رو روي لوكال نصب كرد بعد بصورت آموزشيي كه گذاشتين فرستاد روي سرور؟ آيا اينطوري ماژولها و مامبوتها در حالت safe mode كار مي كنند؟
بطور كلي اگر safe mode روشن باشه فقط براي نصب ماژول مشكل پيش مياد يا خود ماژولها هم ممكنه كار نكنند؟ مثلا داتسو يا بعضي كامپوننتها
این کار ممکنه
ولی با روشن بودن safemode بعدا حتما به مشکل برمیخورید
توصیه میکنم هاستتون را عوض کنید