البته توی 4.6.2 ، تو 4.6.5 تست نکردم ، اما یه چند تا از 4.6.2 هارو که به 4.6.5 انتقال دادم ، تو این مورد مشکلی پیدا نکردند ، پس قاعدتا نباید حالا هم مشکلی باشه این جوری که گفتم...
نمایش نسخه قابل چاپ
البته توی 4.6.2 ، تو 4.6.5 تست نکردم ، اما یه چند تا از 4.6.2 هارو که به 4.6.5 انتقال دادم ، تو این مورد مشکلی پیدا نکردند ، پس قاعدتا نباید حالا هم مشکلی باشه این جوری که گفتم...
سلام
منم یوزر 4 رو تغییر دادم به user14 مثلاً اما جواب نداد
اینم دو نمونه حی و حاضرک
الف)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این صفحه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که قالب ja_xenia هستش
اشکالاش ایناس:
1-ماژول هایی که در موقعیت Left قرار می گیرند استایلشون رو از دست میدن
2-ماژول کاربر (که در موقعیت راست) منتشر شده هم استایل نمیگیره. من مثال بالا رو بصورت user14 در css گذاشتم و پسوند ماژول رو هم همینطور و با تمام حالات گفته شده تست کردم
ب)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم صفحه اول : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که از md_macphoria کاستومایز شده استفاده می کنه
و ماژول حاوی فلش (موقعیت چپ در صدر همه) که یک ماژول کاربره هر کاری می کنم استایل نمیگیره
یا آخرین اخبار در user4 و گزارش ویژه در user5 و... (که ماژول های معروفی هستند) در برخی موقعیت های خاص که الان توش هستند (user4,user5) استایل نمیگیرن
علی اقا اگه وقت داری و میتونی زحمت بررسی شو بکشی برات یوزر و پس رو پیغام خصوصی بفرستم