براي اين كار به آدرس زير بريد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
continue رو بزنيد و تمام
نمایش نسخه قابل چاپ
براي اين كار به آدرس زير بريد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
continue رو بزنيد و تمام
[color=blue]ممنون از کمکتون
خوب من این بسته sef رو نصب کردم و فعالش هم کردم، آدرس انجمنم اینجوریه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]آدرس نقشه سایت برای انجمن ها که باید الان توی سایت مپ گوگل ثبتش کنم چیه؟
[quote author=dooddoorood link=topic=11229.msg61073#msg61073 date=1201880677]
[color=blue]ممنون از کمکتون
خوب من این بسته sef رو نصب کردم و فعالش هم کردم، آدرس انجمنم اینجوریه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]آدرس نقشه سایت برای انجمن ها که باید الان توی سایت مپ گوگل ثبتش کنم چیه؟
[/quote]
آدرس انجمنتون چجوریه؟
سلام نوید جان
این آیدی که الان دارم باهاش پست میدم همون soooot و s0000t و soooooooooot و... هست!
خب من که نوشتم آدرس انجمنم چجوریه! اینجوریه دیگه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]به جای xxx اسم سایتم هست
منظورم این بود که آدرس انجمنم ساب دومین اینا نیست، گفتم زودتر بگم که اگر لازمه برای راهنمایی بدونید دیگه نپرسید
حالا آدرسی که برای سایت مپ باید بدم به گوگل چی میشه؟
سلام
این آدرس رو که میزنم این ارور رو در یک صفحه زرد رنگ میده
XML Parsing Error: junk after document elementبه جای xxx اسم سایت هست
Location: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Line Number 9, Column 2: <div class="tborder" style="margin-top: 0;">
--------^
تنظیمات قسمت sef رو هم به صورت عکس زیر گذاشتم
حالا چیکار کنم؟
مشکل از طرف سرورتونه!
که امکان parsing را بسته
دوستان سلام
میدونم این تاپیک جزو off topic ها است ولی من همین مشکل رو دارم وتوی این تاپیک رفع نشده.
من این بسته رو نصب کردم ولی کار نمیکنه
چرا ??? ??? ???
اگر امکان parsing روی هاست شما بسته هستش با مدیر سرورتون تماس بگیرید تا مشکلو برطرف کنه
موفق باشید