آدرس سایتت چیه؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
آدرس سایتت چیه؟؟
برات فرستادم...
واقعا سر درنمیارم همه چیز درست بوده. فایل ها رو یکی یکی ریپلایس کردم با رعایت پرمیشن.
هاست سرپاست.
سرور هم همسنطور
دیتا بیس بدون اشکاله
این چه جور مشکلیه ؟ لااقل یه ارور هم نشون نمیده آدم تو فاروم های خارجی دنبال جواب باشه
مشکلت از هاست و سرور نیست
فکر کنم نسخه قبلی مامبویی که روی سایتت بوده با این نسخه مچ بوده
چون این آپدیت فقط با مامبوهای مامبولرن درست کار میکنه و در غیر اینصورت عواقبی مثل کار شما داره
اگه از سایتت پشتیبان داری نصبش کن
باز میدیران از من وارد ترند و راهنماییت میکنند
ای بابا من رو لوکال تست کرده بودم. مشکلی نبوده
در ضمن من از نسخه مامبو لرن قدیم استفاده می کردم قانونیه به خدا..
سلام
مهدی یوزر و پس Cpanel & Mambo رو برام ارسال کن چک میکنم .
یا علی
آقا محسن همه رو فرستادم...
ممنونم - ديروز تقريبا از صبح تا شب پاي اينترنت منتظر شما نشستم بودم ولي نبوديد.
نميدونم چه مرگش شده. چرا اينجوري ميكنه!
دیشب بالاخره تا نیمه شب با کمک آقای فیروزمندان سایت راه افتاد.
ظاهرا هر چه بوده زیر سر محتویات پوشه اینکلود بوده.
ولی چند تا اشکال بعد از بروز رسانی...
همونطور که در تصویر زیر میبینید متاسفانه بخش مدیریت فارسی نیست. یا لااقل همش فارسی نیست.چرا؟!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در تصویر زیر بازم ببینید نوشته های انگلیسی هم به خوبی نشون داده نمی شن....!!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تصویر بعدی...
این هم محتویات پوشه Languages
زبان سایت رو فارسی قرار دادم...
مهدی جان سلام
شما از نسخه 4.5.3H استفاده میکنید که قسمت مدیریت اون کاملا فارسی نیست . تنها نسخه فوق حرفه ای بصورت کامل فارسی شده .
یا علی
پس این اشکالات واسه چیه؟
سلام
شما از نسخه 4.5.2.3 یا 4.5.3 چند زبانه استفاده می کنید که توسط ما فارسی نشده
برای اینکه مشکل شما حل شود با اول سایت خود را به 4.5.3h ارتقا دهید و بعد به 4.5.3hp ارتقا دهید دقت کنید تمام فایل ها جایگزین شود.
یا علی/خداحافظ