اقا حسین عزیز من هنوز هم به نصبش نرسیدم
ایا فیلمی ندارید که اموزش نصبش رو بده بعد در مورد اون فایلی که نیست چکار کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا حسین عزیز من هنوز هم به نصبش نرسیدم
ایا فیلمی ندارید که اموزش نصبش رو بده بعد در مورد اون فایلی که نیست چکار کنم
اون قدر پیچیده نیست..
ببین از اول در www فایل ها رو اکسترکت کن. بعد مرورگرت رو باز کن.(مطمئن باش که ومپ روشنه وگرنه صفحه ی لوکال هاست اصلا باز نمی شه) وقتی صفحه ی اول باز شد از phpmy admin دیتابیس درست کن . دوباره برو به صفحه ی لوکال هاست و یه جایی وسطای صفحه اسم پوشه ات رو نوشته روی اون کلیک کن و باقی مراتب رو ادامه بده. کمی آموزش ها و بحث های مشابه رو مطالعه کنی بیشتر دستت می یاد.
z-tazekar عزیز من این کارها را کردم ولی زمانی که پوشه را باز میکنم چیزی درونش نیست و مجبور میشم اسم ها را با 777 ست کنم بعد این مشکل برام پیش میاید که در بالا گفته ام
یه سوال اگه درست شد در پوشه باید چکار کنم منظورم این است که وقتی فایل را باز کردم باید چکار کنم
شما اسم پوشه ها رو تغيير ميديد به 777 ؟
شما اين مراحل رو دنبال كنيد :
1 - فايل SMF114Install.tar.gz رو كه دانلود كرديد رو پوشه اي به نام smf اكستراكت ميكنيد ( unzip )
2 - از روشن بودن شبيه ساز سرورتون اطمينان پيدا ميكنيد.
3 - در phpmyadmin يك ديتابيس ميسازيد
4 - در مرورگرتون آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ميزنيد.
+ نكته : در شبيه ساز سرور (لوكال هاست) سطح دسترسي فايل ها بصورت پيشفرض 777 هست !
5 - طبق آموزشي كه در انجمن هست ، ادامه ميديد و smf رو نصب ميكنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
+ نكته : هيچ فايلي رو تغيير نام نديد. !!!
اقای نوری عزیز من پله پله کارهایی که شما گفتید را انجام دادم
اولا زمانی که من در مرورگر خود تایپ میکنم[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یک پیغام خطا میدهد
[img width=640 height=303]http://irapic.com/uploads/1202744193.jpg[/img]
حالا باید چکار کنم من چند بار از نو smfرا اکسترا کردم ولی افاقه نکرد
وقتی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را میزنم سیستم Apache خراب میشه و پشت سر هم نات ریسپونگ میشه
من این جمله چیست(قبل از نصب باید بانک اطالاعاتی برنامه را جهت دخیره داده ها ایجاد نمایید و دسترسی لازم برای مدیریت این پایگاه داده را داشته باشید)
شرمنده که من همش با مشکل مواجه میشم و باعث دردسر برای شما
نسخه ی SMF و WAMP شما چی هستن ؟
SMF114Install[1].tar
wamp5_1.4.4
اقا مجید امکان داره بسته smf من مشکل داشته باشه
این مشکل رومن خودم هم داشتم که یک دفعه آپاچی من از کار می افتاد
1- اشکال از آپاچی من بود
2- مشکل از ویندوزم بود
3- اسکریپتی اضافه در فایل هام بود که اون رو حذف کردم درست شد
حالا هر سه رو بررسی کنید ببینید فقط با SMF مشکل دارید یا ....
اقا مجید من هر وقت می خوام smf را نصب کنم اپاچیم مشکل پیدا میکنه حتی چند بار یونیستال کردم اما افاقه نکرده در مورد فایل ها من یک فایل رو ندارم که در بالا نوشتم عکس تمام فایل ها را گذاشتم ببینید اید شاید چیزی اضافه باشه
[img width=640 height=317]http://irapic.com/uploads/1202799629.jpg[/img]
من بعضی از برنامه ها رو برای نصب رفتم اونا هم مشکل داشتند موندم چکار کنم