پاسخ : کد google analyitcs
سلام در قالب فایل Index.template.php این رو پیدا کن
کد:
echo '<head>
حالا خطا ها رو مرور کن تا بررسی به
کد:
</script>
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
var smf_theme_url = "', $settings['theme_url'], '";
var smf_images_url = "', $settings['images_url'], '";
var smf_scripturl = "', $scripturl, '";
</script>
دقیقا بعد از این خط بعد کد گوگل رو به این صورت که می میزام قرار بده
کد:
<script src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript">
_uacct = "UA-831959-4";
urchinTracker();
</script>
یاعلی
این مشکل عجیب همچنان وجود دارد ! تاحالا کد سایر آمارگیر هارو گذاشتم هیچ اشکالی نگرفته اما این 1 مورد نمی دونم چرا این جوری شده ! فقط به گوگل ایراد میگیره.
بازم خطای قبلی رو میده. parse error . این خطا یعنی این که من جای درستی نمی زارم کد رو؟! چه کنم؟
ببینید چندین جا گذاشتم.
قبل از <body/> و همچنین بعد از همون جایی که دوستان گفتند قبلا ! اما فرقی نکرد.
سلام
کد رو دقیقا بعد از
قرار بدید
همچنین کدی که گوگل به شما داده رو باید ادیت کنید و تمام " ها رو به ' تبدیل کنید . مشکل اصلی شما همین بود ;)
به صورت زیر :
کد:
echo "
<script src='[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] type='text/javascript'>
</script>
<script type='text/javascript'>
_uacct = 'UA-1599378-1';
urchinTracker();
</script>
";
یا علی
آقای فیروزمندان این سطر که گفتین نیستش. تنها چیزی که شبیه اون بود پیدا کردم <body> بود. در ضمن اون کد رو هم همان طور که شما گفتین گذاشتم. اما بازم فرقی نکرد. مشکل از smf هستش. چون توی فایل معمولی تست کردم جواب داد.
[quote author=محمد مطهری link=topic=11633.msg72049#msg72049 date=1211191770]
آقای فیروزمندان این سطر که گفتین نیستش. تنها چیزی که شبیه اون بود پیدا کردم <body> بود. در ضمن اون کد رو هم همان طور که شما گفتین گذاشتم. اما بازم فرقی نکرد. مشکل از smf هستش. چون توی فایل معمولی تست کردم جواب داد.
[/quote]
الان توی خیلی از سایت های SMF داره این کد استفاده میشه از جمله انجمن مامبولرن پس مشکل از SMF نیست
آقا نوید من این کد رو به همون شکلی که بود گذاشتم توی فایل index.html سایت. که دایرکتوری فروم نبود . اون جا مشکلی نبود.
حالا SMF به این موضوع ایراد گرفته. چون از عبارت template parse error استفاده میکنه. سرور که قادر به شناسایی template نیست.
میدونم توی مامبولرن استفاده میشه.
حالا چند گزینه پیش میاد:
1. مشکل از یک از تنظیمات سرور هستش که واسه smf در این مورد ایراد ایجاد میکنه.
2. کد مشکل داره که بعیده
3. مشکل از قالب هستش.
4. ...
اصلا یک سوال اساسی. parse error چه زمانی پیش میاد ؟
مشکل از هیچکدام از این مواردی که شما ذکر کردید نیست
مشکل از اینه کد به صورت صحیح در قالب قرار نگرفته برای همین مشکل داره
متاسفانه وقت ندارم که قالبتونو بگیرم تا کد را اعمال کنم
آقا نوید من انتظار ندارم شما چنین کاری بکنین. میدونم سرتون شلوغه. اما واقعا سوال شده برام.
من روی قالب دیگه ای هم تست کردم دقیقا همون طوری شد. کد برخی آمارگیرهای دیگر رو هم تست کردم بازم اون جوری شد.
لطفا یک بررسی بکنین ببینین این کدها رو کجای قالب میشه گذاشت ؟ اصولا باید سطر خاصی باشه. مثلا مال خود قالب مامبولرن بعد از کدوم سطرهاست ؟