-
پاسخ : مشکل در ادیتور
با سلام
از راهنمایی هاتون متشکرم و مطمئن باشید برای سایت های آینده که بخوام با مامبو راه اندازیشون کنم حتما از شما هاست میگیرم. اما من توی یه تاپیک دیگه دیدم که یکی از دوستان هم همین مشکل رو داشت و نوشته بود که با حذف و نصب مجدد مامبوت مشکلش حل شده، حالا می خواستم اگه براتون مقدوره خود ادیتور رو آپلود کنید تا برش دارم. لینکی که توی سایت دارید کار نمی کنه. باز هم از زحمات شما ممنونم و سال نو رو هم به شما و کلیه دوستداران و فعالان در زمینه مامبو تبریک میگم و انشاالله سال جدید، سال خوب و پر کاری برای همه ی ما باشه.
خدا حافظ
-
سلام
فکر کنم اینجا به دردت میخوره: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
با سلام
من tinymce رو دانلود کردم و نصبش کردم اما در لیست مامبوت های سایت نمیاد تا بتونم فعالش کنم و بتونم در قسمت تنظیمات کلی به عنوان ادیتور پیش فرض قرارش بدم. فکر می کنید مشکل از کجاست؟
ارادتمند شما
-
با سلام
نام کاربری و کلمه عبور مامبو + کنترل پانل را ارسال کنید بررسی می شه.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
با سلام
نامهای کاربری و رمز های عبور ارسال گردید.
با تشکر از زحمات شما
-
با سلام
آقای سیادتی من کلمه عبور و رمز رو براتون ارسال کردم.
بیصبرانه منتظر پیامتون هستم.
ارادتمند شما
-
با سلام
مشکل شما حل شد، دقیقا همین مشکل در این انجمن چند هفته پیش جواب داده شده بود که اگر با دقت جستجو می کردید، حتما پیدا می کردید، برای دیدن علت مشکل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
با تشكر از زحمات بي شائبه شما و تشكر از پيگيري هاي مكرر و محبت آميزتان اما فكر مي كنم كه مشكل هنوز وجود داشته باشه.
-
با سلام
والا بنده یک بار دیگه بررسی کردم، می توانید در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مشاهده کنید ???، Cache مرورگر خود را بصورت کامل پاک کنید، مطما شوید که JavaScript فعال می باشد.
موفق و پیروز باشید
یا علی