حتی نمیشه به تنظیمات کلی سایت نزدیک شد!!!
سلم. من یه کارهایی کردم و در فایل configuration.php تغییراتی در بخش دیتابیس دادم و در واقع دیتابیس را عوض کردم و پیشوند جدول ها را هم که همیشه خودم _site قرار می دادم این دفعه گذاشتم همون _mos بمونه (یعنی میشه تمام این مشکلات از همین نام پسوند بوده باشه؟). حالا وارد سایت نمیشه چون میگه فلان قالب برای سایت یافت نشد. من خواستم به بخش مدیریت برم تا قالب را عوض کنم که دیدم قالب بخش مدیریت هم عوض شده و به صورت زیر دراومده:
وقتی هم که می خواهم وارد بخش مدیریت بشم میگه :نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نمی باشد یا سطح دسترسی شما پایین می باشد. لطفا دوباره سعی کنید. حالا من از کجا می تونم به تنظیمات بخش مدیریت دسترسی داشته باشم و ببینم چه بلایی سر یوزر و پسوورد بخش مدیریت اومده؟؟
ممنون.
پاسخ : حتی نمیشه به تنظیمات کلی سایت نزدیک شد!!!
سلام
شما چرا با اینستالر خود مامبو کار نمیکنی عزیز؟ مشکل خاصی داره؟ :-/ خوب راحته دیگه، این مشکلات رو هم نداره!
یا علی
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=12485.msg66342#msg66342 date=1206472428]
سلام
شما چرا با اینستالر خود مامبو کار نمیکنی عزیز؟ مشکل خاصی داره؟ :-/ خوب راحته دیگه، این مشکلات رو هم نداره!
یا علی
[/quote]
سلام استاد. من اولش از اینستالر خود مامبو استفاده کردم ولی بعد از دادن یه سری تغییرات در تنظیمات کلی سایت از طریق پانل مدیریت این بلاها به سرم اومده که حالا دارم سعی میکنم درست بشه و سایتم بالا بیاد. حلا یعنی شما می گی من از نوع هسته ی مامبو را آپلود کنم و دوباره نصب کنم؟
راستی راهی وجود نداره که بدون اینکه هسته ی مامبو را از نو آپلود کنی بتونی با همان فایل هایی که از مامبوی قبلی روی سرور هست و به هر دلیلی سایتش بالا نمی یاد یک مامبوی نو اینستال کنی؟ من تا حالا برای امتحان این امر یک بار دوباره فقط فولدر Installation را آپلود کردم و فایل configuration.php را هم پاک کردم ولی باز هم حتی وقتی که آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را می زنم بازهم نمی دانم مامبو از کجا می فهمه که این سایت قبلا نصب شده و دوباره صفحه اصلی سایت ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) لود می شه که اون هم به دلیل مشکلاتی که از اول این تاپیک گفتم بالا نمیآد. چاره چیه؟
سلام
راهتون درسته،... شاید cache شده...
یه ctrl+f5 بزنید :)
اگرم برات مقدوره هاستت رو عوض کن بیا رو مامبوسرور، نصف مشکلات آدم حل میشه :)
یا علی علیه السلام
با سلام
دوست عزیز، سرور شما دارای مشکلاتی هست که در پشت چت به بعضی از آنها اشاره کردم. به هر حال یک نسخه از مامبو را برای شما نصب کردم، بعد از بالا آمدن FTP Server پوشه Installation را تغییر نام دهید، در صورتی که باز هم مشکل داشتید، به تغییر سرور خود اقدام کنید زیرا هاستینگ شما رایگان می باشد و مطما دارای پشتیبانی لازمه یک وبسایت کامل نمی باشد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
با سلام
خوب بعد از یک آزمایش برای اینکه ببینم FTP Server بالا اومده یا نه، مثل اینکه بعد از چند ساعتی درست شد، دوست عزیز پوشه installation رو به installation2 تغییر نام دادم و مامبو بصورت کامل (تا اونجایی که من آزمایش کردم) کار می کنه.
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام.ممونم آقای سیادتی
من به یه مشکلی برخوردم و اون اینکه موقعی که در بخش مدیریت سایت هستم (همون سایتی که جنابعالی نصب کردین) در اغلب مواقع تا می خوام مثلا از صفحه اصلی مدیریت به مدیریت محتوا برم یا از هر جای دیگه بخش مدیریت هم که باشه فرق نمی کنه و در بیشتر مواقع این اتفاق می افته که دوباره به صفحه ی لاگین مدیریت برمی گرده و من باید هی یوزر و پسوورد وارد کنم و نتیجه اش هم اینکه در زیر کاربران حاضر در سایت 4تا admin نشون میده (به تعدادی که مجبور به لاگین کردن شدم).دیگه چه مشکلی داره؟ :'(
من برای اینکه شاید این مشکل حل بشه، با استفاده ازکامپوننت خود مامبو، از بانک اطلاعاتی سایتم روی لوکال که اصلا این مشکلات را نداشت یه پشتیبان گرفتم و در بخش مدیریت سایت واقع روی هاستم به قول خودش فایل پشتیبان را برگرداندم (Import) و با وجود اینکه پیامی مبنی بر نصب موفقیت آمیز داد ولی هیچ چیز سایت هاستم مثل سایت لوکالم نشد. حتی لینکستانش.چکار کنم سروران گرامی!فعلا خداحافظ....
با سلام
همان طور که دیروز هم عرض کردم، سرور شما یک سرور رایگان می باشد و مطما مشکلاتی در نگه داری Session ها خواهد داشت همین طور، چندین بار برای خود من پیش آمد در هنگام نصب به یکباره وارد صفحه تبلیغاتی شد. به همین دلیل پیشنهاد می کنم از سرویس های غیر رایگان همچون مامبوسرور کوچ کنید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام آقای سیادتی.این هاست رایگانی که شما می گید با بقیه فرق می کنه.پس از بروز اون مشکل که اون شب شما باهاش مواجه شدین من با ساپورت سایت تماس برقرار کردم که نتیجه اش این بود که در زیر اومده و اگه دقت کنید همونطور که من در چت خدمتتون عرض کردم اون مشکل سابقه نداشته و انشاء الله دیگه هم پیش نخواهد آمد. در ضمن من در مورد gzip هم از ساپورت سوال کردم که در نوشته های زیر اومده . حالا شما ببینید بالاخره من می تونم از Gzip استفاده کنم یا نه ؟خیلی ممنون؛ یا علی
نقل قول:
Subject : An error ocurrded in my vista panel login page SUBMITED BY: 85.185.136.192, 85.1
hi.
from yesterday since now when I open "cpanel.freezoka.com" Below Error message has been shown every time:
SERVICE MAINTENANCE ANNOUNCEMENT Tues 25th March 08.
At 15:00 GMT vital maintenance commenced on SAN volume 4. As a result all websites on storage volume 4 will be inaccessible and will redirect. Work is expected to last for approximately 4 to 8 hours.
We apologize for the inconvenience this is causing to you and your websites visitors.
If your websites filesystem path contains VOL4 then your website is effected by the maintenance:
/home/vol4/webhost.com/user_1234567/yourwebsite.webhost.com/htdocs
please help.
Best regards
User/Staff Follow-ups
freezoka.com
March 26, 2008, 2:01 pm (GMT) Hello,
This maintenance was finished about 12 hours ago. Can you please try clearing your browser cache/temporary files, and try again? Then, let me please know the results.
Regards,
Daniel
zoka_1665140
March 26, 2008, 2:31 pm (GMT) Hello,
I clear my browser cache/temporary files and try again so It's result likes previous time. I think maybe this problem is from my ISP caching.
However although this Error show yet ,but cpanel works right.last naight this error has been shown and cpanel doesn't work true.
I have 2 Questions:
1.when do you usually maintenance the site?don't I aware it before happen?
2.does your server support GZIP (comperessing)?
what about GD library?
byethost.com
March 26, 2008, 3:20 pm (GMT) Hi there,
Thank you for your email.
The server maintenance was a one time upgrade to our storage area network. This has been completed.
Our servers already have content compression enabled by default, there is no benefit enabling GZIP in your scripts.
GD is enabled on all hosting accounts.
Please let us know if you need mroe information.
Best regards
zoka_1665140
March 26, 2008, 3:26 pm (GMT) Hi,
no, thank you
To your success
byethost.com
March 26, 2008, 3:43 pm (GMT) Hi there,
Thank you for your understanding, if you need anything please let us know.
Best regards
با سلام
همون طور که در ایمیل مشاهده می کنید، مدیر به شما گفته فشورده سازی محتوا بصورت پیشفرض روی همه هاستینگ های ما فعال هست و ارزشی نداره که شما از GZIP استفاده کنید یا خیر :)
GD بر روی سرور بصورت پیشفرض فعال هست و همین طور مشکلات سرور هم حل شده.
موفق و پیروز باشید
یا علی