من حاضرم ترجمه کنم رایگان !!!!
با ایمیل من مکاتبه کن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
با ایمیل من مکاتبه کن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با سلام
برای راهنمایی در مورد استفاده از کتابخانه های حاضر Ajax از سایت های :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
می توانید استفاده کنید.
[quote author=online link=topic=12581.msg66909#msg66909 date=1207070464]
[/quote]
کار شما بسیار پسندیده است و بعد از فارسی سازی می توانید برای گروه مامبولرن ارسال کنید تا بصورت رایگان برای کاربران منتشر شود ;)
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام مجدد
من قالبهای رو فارسی کردم . اما نمیدونم کجا بفرستم .
البته هنوز تجربه کامل تو این بحث ندارم . اما کارم یکمی خوبه میشه روش حساب باز کرد :)
با سلام
همین که به فکر کاربران هستید برای ما بسیار ارزش مند هست، شما برای منتشر شدن قالب های خود چند گزینه دارید:
1. در سرور خود آپلود کنید، لینک را در اینجا قرار دهید
2. به آدرس ایمیل info[at]mambolearn[dot]com ارسال کنید، تا در mambo-digg قرار گیرد.
موفق و پیروز باشید
یا علی
خوب کتابخانه های Ajax یعنی چه ؟
چیکار میکنن ؟
آقا من فایلای مربوط به این سایتها رو دانلود کردم ولی نمیدونم چیکارشون کنم ؟
خواهش میکنم یاد بدین .
[quote author=online link=topic=12581.msg66914#msg66914 date=1207075531]
من قالبهای رو فارسی کردم . اما نمیدونم کجا بفرستم .
[/quote]
[quote author=سیادتی link=topic=12581.msg66917#msg66917 date=1207076467]
در سرور خود آپلود کنید، لینک را در اینجا قرار دهید
[/quote]
سلام
چی شد؟
چند روز دیگه چند قالب برای شما آپلود میکنم
البته یکمی وقت چون من الان تو سفرم . برگردم حتما براتون ارسالش می کنم
با سلام
یعنی مجموعه توابع و کار شما بسیار راحت تر می کند و دیگر نیازی به نوشتن کد های JavaScript نخواهد داشت، اگر وارد همون سه سایت نوشته شده بشید، مطما به نتایج خوبی خواهید رسید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
والا من که چیزی نفهمیدم یعنی این کدها رو کجا بذارم ؟