عدم نمایش دکمه در مامبوت |LightBox
[quote author=رجبی link=topic=12769.msg67940#msg67940 date=1207821100]
سلام دوسته من بنظر من مشکل از feedback نیست چرا که فایل های موجود نیستند در همون آدرس در ضمن این lightbox رو توصیه می کنم در لوکال هاست هم یک چک بکنید.
موفق و پیروز باسید.
[/quote]
سلام. در لوکال هم امتحان کردم و با وجود عکس های Lightbox در فولدر های images و mambots/content/lightThumb بازهم همون مشکل لود نشدن عکس های داخلی LightBox وجود داشت. چیکار کنم؟
ممنون...
یــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــا عــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــلی
پاسخ : عدم نمایش دکمه در مامبوت |LightBox
منم همین مشکل رو داشتم اما بیخیال لایت باکس شدم !
[quote author=pctaz link=topic=12769.msg68081#msg68081 date=1207976271]
منم همین مشکل رو داشتم اما بیخیال لایت باکس شدم !
[/quote]
سلام. پس اين جور كه بوش مياد اين مامبوت در كدنويسي خودش اشكال داره كه عكس هاي داخلي قالب خودش را نشون نمي ده. اين طور نيست؟
سلام.
آقا لااقل یکی این بحث را به یه جا برسونه. یه راهنمایی ،چیزی، یا معرفی یه چیز مشابه LightBox که این مشکلات را نداشته باشه یا چیزی شبیه اینها.
ممنون...
یـــــــــــــــــــــــاعـــــــــــــــــــ ـــلی
** دو پست شما یکی شد
سلام
قبلا هم راه حل رو گفتیم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دو لینک بالا رو ببینید
آموزش های لازم در لینکها داده شده
تنها کافیه چند فایل JavaScript و gif و CSS در سایت آپلود کنید . فایلهای جاوا اسکریپت رو include کنید و با ADD کردن کد زیر در a href از این قابلیت استفاده کنید .
کد:
rel="lightbox"
به عنوان مثال :
کد:
<a href="images/image-1.jpg" rel="lightbox" title="my caption">image #1</a>
یا علی
سلام آقا محسن.
خوب من این مشکلاتی را که در این تاپیک مطرح کردم مربوط به "مامبوت LightBox" هست و من منظورم نصب دستی LightBox نبود. همون مامبوتی که توی سایت مامبولرن هست.برای اون هم اگه راه حلی دارید بفرمایید.
سلام
اون مامبوت یک سری مشکلات داره که باید حل بشه . اما این راه حل مشکل شما رو برای همه سیستم ها حل میکنه .حتی اگر مامبو رو ارتقا هم بدید نیازی به ورژن جدید این مامبوت وجود نداره ...
در هر حال انشالله نسخه بدون مشکل یا حتی شاید یک نسخه اختصاصی در سایت برای دانلود قرار بدیم ...
فقط عجله نداشته باشید
یا علی