شما یه سر بزنید به سایتش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم بهتر اطلاعات می گیرین هم سریع تر ، بالاخره اون جا سایت پشتیبانی .netnuke هست نه این جا... ;)
نمایش نسخه قابل چاپ
شما یه سر بزنید به سایتش [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم بهتر اطلاعات می گیرین هم سریع تر ، بالاخره اون جا سایت پشتیبانی .netnuke هست نه این جا... ;)
ممنون اخوي.
چخ زحمت کشيديد.!!!!
دوست عزیز, به اینجا یه سری بزن: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
همونجوری که خودتم اشاره کردی با دیتابیس SQL Server کار میکنه که Express Edition 2005 رو میتونی از خود مایکروسافت دانلود کنی برای مدیریت دیتابیس هم از SQL Server Management Studio Express استفاده باید بکنی که اونم از سایت Microsoft دانلود میشه, Microsoft Visual Studio 2008 و Net Framework. رو هم باید نصب کنی.
اون لینکی که دادم روش نصب روی لوکال رو توضیح داده
از راهنمايي شماممنونم
:)
يا علي.
سلام
آقا من خيلي درفوروم هاي dnn گشتم اما روش نصب و الزامات اون رو نديدم لطفا لينک بديد.
ممنون.
دوست من خود من از روی راهنمای نصب اون در سایت خودشون این سیستم رو نصب کردم
فکر می کنم باید کمی بیشتر این سایت رو زیر رو رو کنید
موفق باشید
البته بعدا مواردي رو پيدا کردم.
در اين لينک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هم راهنمايي هايي هم وجود داشت، اما برام سوال پيش اومده که sql server express هم ضاهرا خودش انواعي داره مثل SQL Server 2005 Express Edition with Advanced Services SP2 و SQL Server 2005 Express Edition SP2 و Microsoft SQL Server 2005 Express Edition Toolkit
اما کدومش رو بايد استفاده کرد؟ در ضمن اين برنامه مشکل رجيستر و کرک و از اين حرفها رو هم داره و بايد حتما نسخه کرک شده رو خريد يا ميشه از اينترنت دانلودش کرد؟