پاسخ : ***سوال در مورد CMS ! ***
[quote author=سیامک link=topic=13256.msg70188#msg70188 date=1209756230]
شما به راحتی میتونید مامبو رو روی سرورهای ویندوز راه اندازی و استفاده کنید.
برای اینکار کافیه که سرور شما PHP و MySQL رو ساپرت کنه. البته تقریبا 99 درصد سرویس دهنده های ویندوز این ها رو ساپرت میکنن.
ولی با این حال توصیه میکنیم از سرور لینوکس استفاده کنید.
[/quote]
ممنون . خوب الان اگه بخوام مامبو رو روی ویندوز xp راه اندازی کنم چی کار باید بکنم ؟ یعنی Cpanel مامبو جلوی دستم باشه و سایت رو طراحی کنم
سلام
برای دانلود appserv از این لینک استفاده کن . نصبش کاری نداره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز شما بعد از نصب برنامه appserv باید خود مامبو رو نصب کنید . برای این کار می تونی از این لینک استفاده کنی ....
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تصویری
بعد از نصب هم در هر موردی که سوال داشتی ابتدا سرچ کن و اگه نبود (که احتمالش خیلی کمه) بپرس .
موفق باشید .
[quote author=amir.d link=topic=13256.msg70215#msg70215 date=1209810216]
سلام
برای دانلود appserv از این لینک استفاده کن . نصبش کاری نداره
دوست عزیز شما بعد از نصب برنامه appserv باید خود مامبو رو نصب کنید . برای این کار می تونی از این لینک استفاده کنی ....
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تصویری
بعد از نصب هم در هر موردی که سوال داشتی ابتدا سرچ کن و اگه نبود (که احتمالش خیلی کمه) بپرس .
موفق باشید .
[/quote]
و اینم آخرین سوال ! میدونم زیاد اذیتتون کردم ... اگه بخوام سایتی رو که درست کردم ببرم روی یه سیستم دیگه باید appserv روی اون
سیستم هم نصب باشه ؟
نه لزوما appserv،هر شبیه ساز سرور آپاچی و my sql باید روی سیستم دیگه نصب بشه...
ببینید. شما بر روی هر کامپیوتر (سرور) ی که بخواهید مامبو کار کنه نیاز دارید که MySQL و PHP نصب باشه.
برنامه هایی مثل appserve کارشون اینه که برای راحتی شما این دو برنامه رو در کنار یک سری ابزار سودمند دیگه کنار هم قرار میدن و شما با نصب اون لازم نیست تنظیم دستی دیگری انجام بدید.
حالا شما بر روی هر کامپیوتری میتونید یا appserve نصب کنید، یا WampServer یا به صورت دستی MySQL و PHP رو نصب کنید.
البته قطعا مدیر سرور اجازه نصب برنامه ای رو بر روی سرور به شما نمیده! بلکه خودش نصب میکنه.
[quote author=سیامک link=topic=13256.msg70328#msg70328 date=1209903220]
ببینید. شما بر روی هر کامپیوتر (سرور) ی که بخواهید مامبو کار کنه نیاز دارید که MySQL و PHP نصب باشه.
برنامه هایی مثل appserve کارشون اینه که برای راحتی شما این دو برنامه رو در کنار یک سری ابزار سودمند دیگه کنار هم قرار میدن و شما با نصب اون لازم نیست تنظیم دستی دیگری انجام بدید.
حالا شما بر روی هر کامپیوتری میتونید یا appserve نصب کنید، یا WampServer یا به صورت دستی MySQL و PHP رو نصب کنید.
البته قطعا مدیر سرور اجازه نصب برنامه ای رو بر روی سرور به شما نمیده! بلکه خودش نصب میکنه.
[/quote]
بله ممنون .تموم شد مامبو رو راه اندازی کردم ... تشکر از همه ی دوستانی که کمک کردند ... و همچنین مامبولرن
با سلام دوست عزیز شما راه دیگری هم دارید اینکه در فلش دیسک خود یک وب سرور و php را راه اندازی کنید و کافیه فلش خود را به رایانه استاد متصل کنید من تا به حال انجام ندادم در سایت
iranphp.net همچین مقاله و نرم افزاری را دیدم .
یا علی