پاسخ : مشکل افزایش ناگهانی نمایش تعداد حاضرین درسایت
سلام
البته حالت دیگه ای هم ممکنه داشته باشه ...
روشهایی هست برای بالا بردن بازدید و سوء استفاده زیاد از BW سایت
معمولا در مواقعی که کسی میخواد یک سایت رو Down کنه اگر از طریق هک اون موفق نشه سعی میکنه bw اون که در یک ماه فیکس هست رو به اتمام برسونه ... و همینطور که میدونید اگر BW ُسایت به اتمام برسه سایت تا پایان اون ماه disable میشه ...
یا علی
سلام بله آقای فیروزمندان این مورد را درست میگن من خودم یک عدد روبات با php نوشتم که این کار را میکرد و یک سایت را دائما باز و چک میکرد که باعث بالا رفتن آمار و همین طور استفاده از پهنای باند میشه البته من قصدم خیر بود برای بالا رفتن آمار این را درست کردم نه چیز دیگه ای...
یا علی
عجب کار خفنی یادم دادید. کاملا قانونی هم هست :)
اصلا هم هک نیست. خیلی به دردم می خوره ;)
راستی پهنای باند ماهانه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] چقدر هست ؟ ;D
سلام
هر زهری یه پادزهر داره ;)
امتحانش هم روی مامبولرن مجانیه ...
تست کنید ... اما اگر بعد از چند دقیقه ، دیگه مامبولرن براتون باز نشد فکر نکنید سرور مامبولرن خوابید چون IP شما کلا بلاک شده !
یا علی
من دقیقا همین رو میخواستم که شما گفتید.
خوشم میاد که منظور منو می گیرید . اونم منظورهایی که به قول دوستام به کوچه پس کوچه های قم می مونه ;D
این کار چطور امکان پذیره؟
یعنی به صورت اتوماتیک هست یا دستی ؟
سلام
خدامنو ببخشه ::)
یک راه ساده بهتون یاد میدم البته فقط با این کار آمار های سایتهایی که کوکی هستند را بالا میبره چون ip با این کار عوض نمیشه و یک ip هست پس سر گوگل یا persianstat و... را نمیشه گول زد
کافیه کوکی فایرفاکس را بزنی ببندی که قبول نکنه سپس با یک کد ساده در یک صفحه php یک حلقه با تعدادی بالا بسازی مانند for بعد توش سایت مورد نظر را include کنی یک مشکل هست در تنظیمات php هم باید گزینه هست که دقیق خاطرم نیست در قسمت تنظیمات فایل در php.ini در قسمت include شامل شدن صفحات را از اینترنت فعال کنی تا کار کنه
انشاالله که فهمیده باشید من چی گفتم ... :'(
یا علی
همچنان منتظر پاسخ آقاي فيروزمندان هستم . :)
سلام
شما که قوانین انجمن رو حفظ هستید ...
انشالله اگر سایتی در این رابطه زدیم در اون به آموزش تمام موارد میپردازیم ;)
google منبع بسیار خوبی برای پیدا کردن جواب خیلی از سوالهاست .
یا علی
با سلام سعید جان من قصد آموزش دادن ندارم تا الان هم برای همچین چیزی کد ننوشتم ولی کاری بر اساس شرایط در کد نویسی هست مثلا شما x تا تصویر داری حالا میگی در بازه زمانی مثلا یک دقیقه اگر یک کاربر مشخص یک تصویر را بیشتر از 10 بار دید (مشخصه یک انسان عاقل یک تصویر در یک دقیقه 10 بار نمی بیند) ip مبارک را ببند...
یا علی
آقای رجبی اگه امکان داره کد برنامه اون روبوت رو که نوشتین و شمار بینندگان رو بالا میبره اینجا منتشرکنین.
ضمنا من فکرنکنم این مشکلی که من داشتم ازاین داستان بوده باشه. چون ناگهان از عدد 6یا 7 به مثلا صد تا میرسید نه اینکه بصورت تدریجی بالا بره. یعنی یک مشکلی در مامبو وجود داشته و نه اینکه یک برنامه باعث این کار شده باشه.