با سلام
آقا شما که زحمت فارسی کردن را کشیدید لطف می فرمایید آپلود نمایید تا بنده که شدیدا محتاج آن هستم از ترجمه شما استفاده کنم
بنده را خوشحال خواهید کرد با این کارتان
ممنون :D
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
آقا شما که زحمت فارسی کردن را کشیدید لطف می فرمایید آپلود نمایید تا بنده که شدیدا محتاج آن هستم از ترجمه شما استفاده کنم
[quote author=arsalan3 link=topic=13267.msg70301#msg70301 date=1209890559]
با سلام
[/quote]
سلام. خوب اگه این مشکل حل بشه چرا که نه. من که حرفی ندارم. فقط اینو بگم که من فقط قسمت کاربری را فارسی کردم تا کاربرا با مشکل مواجه نشن و قسمت مدیریتش هنوز انگلیسیه. در ضمن این کامپوننت را به منظور بخش دانلود سایت فارسی کردم که شاید بعضی از کلمات ترجمه شده مخصوص دانلود باشه.این رو از اون جهت گفتم که کامپوننت SOBI2 فقط مخصوص معرفی فایل برای دانلود نیست و برای معرفی شرکتها یا محصولات هم کاربرد داره. حالا در هر صورت اگه مشکل ترجمه حل شد چشم در خدمتتون هستم.
یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــلی
با سلام
به هرحال همون مقداری هم که ترجمه شده برای ما مفید خواهد بود
اگر برای ما بفرستید شاید با راهکارهhی بالا در سیستم ما این مشکلات حل بشه
این ایمیل بنده اگر لطف بفرمایید بفرستید ممنون خواهم شد:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] :)
سلام دوسته گرامی یک فایل با dreamweaver یا با همان notepad ساخته و save as را زده و با encoding utf-8 با نام fa_IR ذخیره کنید و فایل english.php را همان زبان اصلی بگذارید و محتوای فارسی شده را در فایلی که ساخته اید قرار دهید سپس در فایل نصب کننده کامپونت که xml هم هست هم چین کدی در آن وجود دارد
در آخر این ها که بین دو تگکد:<filename>english.php</filename>
هستند یک خط به حالت زیر اضافه کنیدکد:<files></files>
فایل زبان فارسی هم همراه بسته در پوشه ای که زبان ها است قرار دهید ....کد:<filename>fa_IR.php</filename>
این مراحل کلی هست به امید خدا جواب میده اگر مشکلی بود سوال کنید
یا علی.
سلام.ممنونم آقای رجبی درست شد. حالا فعلا دارم روی بخش مدیریت که خیلی هم گستردس و بقیه قسمت ها کار می کنم . اگه اشکالی بود مزاحم می شم.
با سلام اگر فارسی سازی تمام شد حتما لینک بدید همه استفاده کنند در ضمن در فارسی سازی اگر وقتتون محدود هست بیشتر به قسمت هایی که قابل فهم نیستند و زیاد استفاده میشوند برسید و اول آنها را فارسی کنید ...
یا علی
سلام. چشم حتما. فقط راست چین کردن هم لازم داره؟ توی کدوم فایلهاش و با کدوم یک از دستورات direction:right ، text-align=right ، float=right باید این کار را انجام بدم؟ در ضمن یه سری فایل اسکریپت هم با پسوند js هستش. اونا را هم لازمه تغییر بدم؟ مثلا فایل انگلیسیش توی این آدرسه:com_sobi2\includes\js\langs\english.js هست.
یــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــــــلی
سلام من اون کارهایی که گفتم کلی برای فارسی سازی بود حالا sobi 2 چه ساختاری داره نمیدونم اگر بعد از اون کارها کار کرد و مشکلی نداشت نیازی به کارهای دیگر هم نیست فایل زبان فارسی هم نصب میشه اگر مشکلی داشت که باید بررسی شه این کامپونت من اگر وقت کردم امتحان میکنم و کد هاشو نگاه میکنم.
یا علی
دوستان عزیز من فارسی ساز این کامپوننت را از سایت سازنده اش گرفتم و نصب کردم
مشکل خاصی ندارد
فقط زمانی که یک داده جدید وارد میکنیم اطلاعات چپ چین می شود که باید راست چین باشد
دوم اینکه وقتی سرچ فارسی می کنیم هیچ چیزی را نمی یابد ولی انگلیسی مشکلی ندارد
سوم اینکه امکان دارد بر اساس یک موضوع خاص سرچ کنیم مثلا یک فیلد مثل نام