پاسخ : نظر شما درباره سایت www.worldfilm.ir
[quote author=ashkanjoon link=topic=13401.msg70923#msg70923 date=1210406966]
خيلي جالبه اگه يه نگاهي به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بندازين
و يه نگاهي هم به سيستم هاي توليدي شركت توسعه سامان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
جدا از این یه سری ایراد های الکی داره ، اما شاید واقعا کار خود طرف باشه ، خدا رو چه دیدی ، سن طرف مهم نیست خیلی ، یکی می بینی 10 سالشه داره همچین کار می کنه که کف می کنین ، یکی هم می بینید 100 سالشه ، سن دلیل نشد ، مخصوصا این دوره زمونه که اطلاعات رایگان بدست میاد ، برنامه نویس های کم سن و سال ، کم نیستند.. ;)
در اين مورد حق با شماست دوست من
آره ولی منظور من این بود از چی استفاده می کنه برام سواله که هنوز جوابشو نگرفتم ::) ؟
[quote author=web2 link=topic=13401.msg70878#msg70878 date=1210352988]
سلام دوستان
نظر شما درباره این فروشگاه اینترنتی فیلم چیه ؟
مظر خودم گرافیک و چیدمان و محتوای خوبی داره نمی دونم ولی با چی طراحی شده کی می دونه ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/quote]
سلام
امیر محمد سلیمانی بنده هستم و این سایت ها و این کارها رو همگی رو خودم انجام دادم
سایت irpersian.com به خاطر اینکه مشتری میخواست مثل mihannic باشه گفته اینطور استیلی داشته باشه
ولی امکانات اون کاملا فرق داره و تک . توکی شبیه هستن
پرتال فروشگاه هم که خودم نوشتم با 1 ماه برنامه نویسی و طراحی که نسخه های جدیدش در تابستان امسال میاد
اینجا یه سری زدم دیدم که این موضوع مطرح شده و خواستم جواب بدم
من دانش آموزم سنم هم کمه اگر هم سن واقعیم رو بگم برام بد تمام میشه جون کسی باور نمیکنه
واسه همین دوستم ندارم دروغ بگم و در سایت نوشتم دانش آموز
اگر سوالی بود همینجا در خدمت هستم یا ایمیلم
تشکر// ;)
نقل قول:
به احتمال 99 درصد هم کار خودش بوده و نیومده یه cms رو ترجمه کنه ، یه نگاه به package design بندازین فرق کار ایرانی با غیر ایرانی رو متوجه می شین ...
این طراحی بسته به خاطر اینکه باید همون شب پروژه با توضیحات رو سایت بود طراحی میشد و به خاط مشغله ای که داشتم دیگه به دوباره سازی اون وقتی نبود
تشکر//
واقعا کارتون رو تحسین می کنم ، اما دوست عزیز package design یه اصول خیلی پیچیده داره که اکه بخوان واقعا بر اساس اون اصول کار کنند ، یه دفه می بینید بیشتر از کل وقتی که صرف کار شده باید صرف اون بشه ، برای همین اکثرا دوستان هم وطن بی خیال اون می شند ، در صورتیکه نکته ی خیلی مهمی رو در گسترش نرم افزار داره ، چون قرار نیست فقط خودتون تغییرش بدید...
[quote author=mr_aliagha link=topic=13401.msg71145#msg71145 date=1210530682]
واقعا کارتون رو تحسین می کنم ، اما دوست عزیز package design یه اصول خیلی پیچیده داره که اکه بخوان واقعا بر اساس اون اصول کار کنند ، یه دفه می بینید بیشتر از کل وقتی که صرف کار شده باید صرف اون بشه ، برای همین اکثرا دوستان هم وطن بی خیال اون می شند ، در صورتیکه نکته ی خیلی مهمی رو در گسترش نرم افزار داره ، چون قرار نیست فقط خودتون تغییرش بدید...
[/quote]
سلام
حرف شما رو کاملا قبول دارم از این به بعد بیشتر توجه میکنم ;)
[quote author=ashkanjoon link=topic=13401.msg70891#msg70891 date=1210364550]
[quote author=mr_aliagha link=topic=13401.msg70889#msg70889 date=1210363897]
به احتمال 99 درصد هم کار خودش بوده و نیومده یه cms رو ترجمه کنه ، یه نگاه به package design بندازین فرق کار ایرانی با غیر ایرانی رو متوجه می شین ...
[/quote]
انشا ا... كه كار خودشونه اما من كمي مشكوكم چون الان سايت خودشون رو ديدم تو در باره من اينطور نوشته:
نام:
امیر محمد سلیمانی
تحصیلات: دانش آموز
سوابق کار: بیش از 3 سال
1 سال در شرکت نسل هوشمند ( طراح سایت )
2 سال در گروه IT شالی شاپ ( مدیریت کل )
نمونه کار: صد ها طراحی در زمینه گرافیک, ارائه ایده های جدید , 3 کار برنامه نویسی ویندوز , 2 کار برنامه نویسی وب و ...
تخصص: برنامه نویسی تحت وب , برنامه نویسی تحت ویندوز , طراحی حرفه ای وب سایت , مسائل گرافیک , طراحی بنر و ایمیل تبلیغاتی , طراحی کاتالوگ , لوگو , ایده های جدید , تحقیق و بررسی و ...
نمي خواهم بي احترامي باشه اما يه دانش اموز چطور مي تونه كه .... احتمال داره توي شركتي كه كار مي كرده يه نسخه از نرم افزارشون رو گرفته و ..... خدا عالمه ..... قضاوت كار با دوستان
توجه داشته باشيد كه سايت قديم شالي شاپ كه ايشون مي گفتن ورد پرس هست و سايت جديدشون هم كه ...
به هر حال آرزو مي كنم همه به راه راست راهنمايي بشن
[/quote]
سلام
من نمیدونم باید سنم رو بگم یا نه - جامعه ما مشکلش اینه که به کوچک ها موقعیت نمیده و اعتماد نداره - این حرفی که شما زدی به دزد نمی زنند
ما تو اون شرکت خودم طراح سایت بودم کار خودم رو میدزدیدم؟ عجیب واقعا
ایطور که شد باید بگم : من امیر محمد سلیمانی - 14 ساله - شهرستان آمل - مدرسه فارابی
اینطور فکر کنم بهتر باشه اگر هم شکی داشتید میتونید بیاین به مدرسه سوال کنید که من هستم یا نه بعدشم همونجا ازم سوال کنید
زود قضاوت نکنید :)
عزیز سایت شالی شاپ . کام نسخه قدیم : html : نسخه جدید : php - sql - html هستش واسه منم فرقی نداره که واسه شما ثابت کنم که من مینویسم یا نه چون هر چی بگم جاهل خودش باید به کارش فکر کنه من بگم فاییده ای نداره
خدارو شکر مشتری هایی که من دارم همگی اعتماد کافی دارن به من و کارام ;) خوب به حرفی که زدی فکر کن دوست عزیز
تشکر//
نقل قول:
نمي خواهم بي احترامي باشه اما يه دانش اموز چطور مي تونه كه .... احتمال داره توي شركتي كه كار مي كرده يه نسخه از نرم افزارشون رو گرفته و ..... خدا عالمه ..... قضاوت كار با دوستان
توجه داشته باشيد كه سايت قديم شالي شاپ كه ايشون مي گفتن ورد پرس هست و سايت جديدشون هم كه ...
به هر حال آرزو مي كنم همه به راه راست راهنمايي بشن
شما فکر نکنم اصلا بدونید WP چی هست که دارین صحبتش رو میکنید . نمیدونم چی بگم به زور دارم جلوی خودم رو واسه این حرفی که زدین میگیرم
بعد منظورتون از اینکه شالی شاپ . کام نسخه جدیدش هم .... یعنی چی؟! خجالت رو واسه این موقع ها تو زبان فارسی جا کردن
من دیگه کوتاه میام واسه اینکه با یکی مثل شما نمیخوام صحبت کنم و ارتباط داشته باشم چون مطمئنا مثل همین الان که سر پروژه جدید بودم روم اثر منفی میزاره
تشکر//
از سایر دوستان به خاطر پاسخ خودم به این دوست نمیدونم چه صفتی واسش بکار ببرم معذرت میخوام
سلام
:) دوستان لطفا اینجا دعوا نکنید
لازم به تذکر به علی عزیز میدونم که:
7) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.
و ذکر یک نکته: خیلی از دوستان خودم که برنامه نویس های خیلی خیلی حرفه ای تو سن 20-22 سالگی بودند... شاید از 10-12 سالگی شروع به برنامه نویسی! و نه طراحی وب :) کردند
من خودم از حدود 14 سالگی برنامه نویسی رو شروع کردم
هیچ مشکلی نداره که کسی با سن یه مقدار پایین تر از ما بیاد و کار بسیار تر و تمیزی ارائه بده :) براشون آرزوی موفقیت میکنیم
ضمنا هیچ کدوم از ما، وقتی از شکم مادرمون بیرون اومدیم طراح سایت و برنامه نویس نبودیم، این علم رو با یه خورده تلاش خودمون، خدا لطف کرده بهمون داده، (نمیخوام یاد آوری کنم که استعداد، امکانات و ... رو خدا به ما داده ) و هر زمانی که بخواد میتونه بگیره، پس به خودمون خیلی نبالیم :)
اینجا هم هیچ کسی قرار نیست پز اطلاعاتش رو بده :) لطفا این کل کل رو تموم کنید دوستان :)
ممنون، از هر دو شما عزیزان، امیدوارم دوستان خوبی برای هم باشید، و باشیم
یا علی علیه السلام