Re: مشکل در نصب مامبوی فوق حرفه ای 4.5.3 h در لوکال هاست
سلام
من از طريق config هم اقدام به نصبش كردم ولي نشد ..
بذاريد بگم چي كارا كردم .. فايل كانفيگ رو باز كردم ...
Localhost and username and password
رو وارد كردم ... ولي مي گفت كه مسير اشتباه ... مسير رو هم درست كردم ... يعني شد ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بجاي path/to/mambo و بقيه ي ماجرا ... باز هم نشد ... ميگه شما اجازه ي دسترسي نداريد ... حالا چي ...
ئر مورد نصب از طريق سرور ( لوكال ) ... من از wamp استفاده ميكنم ...
Phpnuke رو با همون نصب كردم و هيچ مشكلي نداشتم ... ولي تو نصب مامبو موندم ... باز هم بذاريد توضيح بدم كه چي كا ركردم ....
بعد از نصب ومپ رفتم قسمت phpmyadmin و يه DB ساختم ... بعد به بخش امتيازات رفتم و يه يوزر و پسورد ساختم ... الان همه چي درست كار ميكنه يعني mySQL و Apach دارن درست كار ميكنن ... بعد رفتم zend optimizer رو نصب كردم ... بعدش روي لوكال كليك كردم ... preinstaler بالا اومد ... اه .... اين عكس رو نشون مي ده ....
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نمي دونم چي كار كنم ... خواهش مي كنم نصب از اين طريق و نصب به طور مستقيم از روي كانفيگ رو بگيد ... ممنون ميشم ...
من مشکلم با کانفیگ دستی حل شد ممنونم !
سلام مهيار جان
لطفا به من هم ياد بده ... من كه هر كاري كردم نتونستم ..... لطفا مرحله به مرحله توضيح بده ... ممنونن ميشم ...
من ابتدا یک دیتابیس جدید در مای ادمین ساختم
بعد وقتی در وی اینستالر رسیدم به مرحله ی تنظیم دیتابیس فایل Configurtion.php را باز کردم و به جای هر کدام از پارامتر های گفته شده در فایل جای گذاری کردم .
بعد توی آدرس بار فایل install1.php رو install2.php کردم و اینتر رو زدم یه ایراد گرفت که دیتابیس شما خالیه یا اشتباهی رخ داده .
دوباره به نصب از اول برگشتم و به راحتی با وب اینستالر نصب کردم .