ببخشید اما ورژن این فایلها مهم نیست؟؟
یا مثلا اینها کدوم ورژن هاشون بیشتر مچ هستن یا مامبو؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ببخشید اما ورژن این فایلها مهم نیست؟؟
یا مثلا اینها کدوم ورژن هاشون بیشتر مچ هستن یا مامبو؟
PHP مهم هست که 5 نباشه و 4.2 یا بالاتر(به جز 5) باشه.
البته این نکته رو باید اضافه کنم که مامبو به تنهایی کاملا با PHP5 سازگار هست اما بعضی از کامپوننت ها هستند که یه مقدار با php5 مشکل دارند ;)
یا علی
سلام دوست عزیز
من هم مثل شما یک سرور با یک VALID IP دارم. و سایتم رو هم خودم هاست میکنم. پیشنهاد من به شما اینه که یه ویندوز 2003 web edition نصب کنی و برنامه appserv رو هم نصب کنی / به شرطی که ویندوزت نسخه اصل با service pack باشه و بتونی آپگریدش بکنی امنیتش تامین میشه در ضمن میتونی از linux هم استفاده کنی . در مورد سرعت هم که اقای احمدزاده فرموده بودند بستگی به پهنای باند کاریت داره اگه پائین باشه خیلی اذیت میشی. پهنای باندت چقدره؟send & receive
پهناي باند من 2MB هستش !
كافيه؟
در ضمن من apache 2 رو نصب كردم اما چون iis دارم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] حتما بايد با پورتي تايپ شه كه واسه apache تعريف كردم مثلا:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چيكار كنم كه هردوشون كار كنن؟ اونم بدون اينكه شماره پورت رو بديم؟
در مورد پهنای باند کافیه اگر که بازدبدکنندگانت زیاد نباشند
در مورد IIS هم که گفتی اگه ازش استفاده نمیکنی که خوب از داخل Services برو و disableش کن.
اگر هم استفاده میکنی میتونی از redirector دامینت استفاده کنی و اونو روی پورت مخصوصش هدایت کنی
اگر از نظر خودت اونقدر حرفه ای هستی که بتونی یه سرور apache رو با یه mysql روی سیستمت ست کنی این کارو انجام بده اگه میبینی برات دردسر میشه میتونی از solution های web developer و web server استفاده کنی مثل appserv یا erfan server یا easyphp که البته آخری رو پیشنهاد نمیکم چون در صورتی که بخواد از روی یه کامپیوتر دیگه load بکنه خودش میشه یه باگ.
مورد آخر هم اینکه اگر سرورت رو secure نکنی ممکنه توسط یه هکر اسیب بدی ببینی پس مقوله امنیت رو حتما و حتما جدی بگیر.
موفق باشی
جانم چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی بعدشم میکنی تو گوشت!! خوب برو یه هاست و دامنه بگیر خیال خودتو راحت کن
من خودم دو ماه پیش واسه یه شرکت اماراتی هاست راه انداختم فکر میکنید به همین راحتی هاست؟ فقط اینکه سایت بالا بیاد که شرط نیست فاکتور های دیگه ای هم هست...
البته در اینکه شکی نیست وقتی بتونی با 60 70 تومن یه هاست خوب بگیری.
باید دوستمون به راه اندازی ftp و mailserver و قطعی های مدام شبکه ایران و تحریم IP های ما توسط بعضی کشورها هم فکر کنند.
جناب احمدزاده هم درست میگن اما قصد فقط تبادل نظر و انتقال تجربیات بود نه تحمیل نظر شخصی.
نه قصد جسارت رو نداشتم فقط خواستم برخی مشکلات رو یاد آوری کنم.