پاسخ : Mambo 4.6.4 Farsi / Persian pre beta
آقای فیروزمندان یک مشکل کوچیک هم هستش که من یک بار هم قبلا مطرح کرده بودم. کامپوننت rss پیش فرض مامبو خیلی ضعیف هستش. فقط متن نشون میده. عکس ها و لینک ها فقط آدرسشون رو میزاره. خیلی ابتدایی هستش! واسم جای سوال شده آخه این چیه گذاشتن ؟ یک جورایی احساس کردم فقط رفع تکلیفه.
من چیزی ندیدم دیگه و فقط این یه عکس هست که باید چپ به راست بشه و اونم ماله نمایش مسیر تو سایت هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[quote author=فیروزمندان link=topic=13917.msg73817#msg73817 date=1212476737]
سلام
ممنون از همه پیشنهاد ها
ببینید این نسخه هنوز خیلی کار داره و ما نوشتیم Pre Beta !
خیلی از مشکلاتی که بیان کردید مربوط به قالب هست که قطعا قالبی جدید روی این نسخه نصب خواهد شد .
خیلی از مشکلاتی که بیان کردید این بود که قسمت ... ترجمه نشده که در ابتدا عرض کردم حدود 75% ترجمه شده پس صبر کنید ...
پس لطفا فقط موارد فنی رو چک کنید . به مرحله چک ترجمه و قالب هم میرسیم .
اگر مشکلی دیدید حتما روی تصویر توضیح بدید ( Screenshot بذارید )
ممنون از همه شما که وقت میذارید
یا علی
[/quote]
ساخت PDF و چاپ چی ؟
برای اون هم کمی صبر کنید
یاعلی
به دور از تبلیغ ، د رمورد pdf فارسی، مثل اینکه یکی از تیم های همکار، این کار رو انجام دادده. البته با حجم فشرده شده 12 مگابایت :D
من هم تست نگردم. ولی خوب شاید درست باشه
در مورد rss هم واقعا پایینه. یعنی فقط rss صفه اول رو نشون میده . یعنی اگه مطلبی روی صفحه اول نره ::) توی rss هم نمی ره
برای pdf فارسی یه روش که کامل جواب بده فکر کنم هنوز نیومده، اما یه چی برای جوملا دیدم که تا حدود 99% مشکلات اون رو حل کرده بود ، فقط توی اون حرف الف همچنان جدا نوشته می شد.
خوب اما بریم سر مشکلات ، متن برای چاپ به صورت ltr هست ...
فرم ارسال به دوست هم همین طور.
به نظر میاد دیگه همه ی مشکلات گفته شده ...
اما یه سوال ، جریان چیه اینقدر این سایت زور لود می شه؟! کلا کاری برای افزایش سرعت صورت گرفته ؟ یا اینکه چون چیزی نداره این جوریه؟! یا امشب اینترنت من داره کولاک می کنه؟! آخه تا کلیک می کنم لود می شه ، لوکالم از این کند تره!!!!!!
[quote author=سعید link=topic=13917.msg73940#msg73940 date=1212526602]
به دور از تبلیغ ، د رمورد pdf فارسی، مثل اینکه یکی از تیم های همکار، این کار رو انجام دادده. البته با حجم فشرده شده 12 مگابایت :D
من هم تست نگردم. ولی خوب شاید درست باشه
[/quote]
سلام.همونطور که دوست بسیار عزیزم فرمودند این مشکل به طور نسبی حل شده ولی تا اونجاییکه من خبر دارم :
نقل قول:
فقط مشکلی که داره عکس را نمیتونه لود کنه ، ولی بزودی این را هم حل میکنیم و در اختیارتون میزاریم
در ضمن همون دوستان هم گفتند که:
نقل قول:
لازم به ذکر است که مشکل جوملا در تبدیل pdf برای متون UTF-8 اولین بار توسط شخصی یونانی به نام emav حل شده .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب و همچنان عمده ترین مشکل ظاهری مامبو همان PDF فارسی است.
موفق باشید
یـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــــــ ـــلی
آره اما تو فارسی یه مشکل وجود داره و اون سر هم و جدا بودن حروف هست ، که کار رو خراب کرده و گرنه utf-8 که خیلی وقته حل شده...
یه راه حل دیدم یه جا از لحاظ علمی که به نظر درست میو مد ، حالا تو عمل چی از آب در بیاد نمی دونم، البته این اطلاعاتی که من دارم مال 15-20 روز پیش هست ، احتمالش زیاده تا حالا مشکل رو حل کرده باشند ، چون یه چند نفر دنبال قضیه بودن...
[quote author=mr_aliagha link=topic=13917.msg73942#msg73942 date=1212527887]
برای pdf فارسی یه روش که کامل جواب بده فکر کنم هنوز نیومده، اما یه چی برای جوملا دیدم که تا حدود 99% مشکلات اون رو حل کرده بود ، فقط توی اون حرف الف همچنان جدا نوشته می شد.
خوب اما بریم سر مشکلات ، متن برای چاپ به صورت ltr هست ...
فرم ارسال به دوست هم همین طور.
به نظر میاد دیگه همه ی مشکلات گفته شده ...
اما یه سوال ، جریان چیه اینقدر این سایت زور لود می شه؟! کلا کاری برای افزایش سرعت صورت گرفته ؟ یا اینکه چون چیزی نداره این جوریه؟! یا امشب اینترنت من داره کولاک می کنه؟! آخه تا کلیک می کنم لود می شه ، لوکالم از این کند تره!!!!!!
[/quote]
درسته ! سرعت خیلی بیشتر شده ! البته یک تکنیک هست علی آقا جان که ما روی سایت خودمون هم اجرا کردیم اما با مامبو معمولی فرق داره باید دید که مامبولرن کاری روی نسخه انجام داده یا واقعا سریعتر شده در حالت معمول .
ممنون
شهریار
دوستان من که تاپیک ها رو بررسی می کردم اصلا متوجه ایراد فنی نشدم
لطفا تاجایی که امکان داره مشکلات رو در بیارید PDF رو هم هر وقت که ست کردیم و یا شاید هم نکردیم بعد درمودرش بحث خواهیم کرد
موفق باشید