تکلیف واضحه!! باید بشینیم این رو هم بومی کنیم حتما!!!
ملت دور هم جمع بشند یه cpanel بنویسند ، یا اینکه همونایی که روابط ایران و چهره ی ایران رو روز به روز تیره تر می کنند ، بشینند و یه فکر بکر بکنند...
نمایش نسخه قابل چاپ
تکلیف واضحه!! باید بشینیم این رو هم بومی کنیم حتما!!!
ملت دور هم جمع بشند یه cpanel بنویسند ، یا اینکه همونایی که روابط ایران و چهره ی ایران رو روز به روز تیره تر می کنند ، بشینند و یه فکر بکر بکنند...
دوستان لطفا
تاپیک رو به راههای دیگر منتقل نکنید
راه حل ها رو من بالا گفتم اگر کسی سوال فنی دیگه ای داره بپرسه در غیر این صورت در بحث خارج از مسائل فنی بپرهیزید
ممنون
بحث سی یا سی موقوف! [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ازین حرفا ته دل همه هست. مطرح کردنش اینجا درست نیست.
دوستمون گفتند که توکل کنیم. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خوب راه بعدی ...
علما بنشینند، Cpanel بنویسند.
چطوره مثل جریان گوگل و خلیج فارس یک petition برگزار کنیم ؟
سلام
نگران نباشید زیاد ;) روزیمون رو خدا داره میده
اگر خیلی دوست دارید آینده ی خوبی داشته باشید، برای ظهور امام زمان علیه السلام دعا کنید
اون دنیای شیرین و رویایی ای که ترسیم کردند... کی میشه بیاد... دل آدم پر میزنه وقتی اوصافش رو میشنوه :)
هم دنیامون آباد میشه، هم آخرتمون
اگرم نمیخوایم که همینی که هست از سرمونم زیاده!
نوشتن یه چیزی مثل CPANEL هم خیلی راحت و هلو هلو نیست... به امنیت و .. هم باید فکر کرد
ولی تجربه نشون داده، ایرانی جماعت، هر وقت تحت فشار بوده، بیشتر رشد کرده ;) نمیدونم چرا ;D
یا علی علیه السلام
به غصه های زندگیم یکی اضافه شد و اونم تحریم Cpanel هستش ;)
گندم نیست که خود کفا بشیم :D
خوب. میگم [quote author=حسین شکرزاده link=topic=13919.msg73737#msg73737 date=1212426656]
سلام
نگران نباشید زیاد ;) روزیمون رو خدا داره میده
اگر خیلی دوست دارید آینده ی خوبی داشته باشید، برای ظهور امام زمان علیه السلام دعا کنید
اون دنیای شیرین و رویایی ای که ترسیم کردند... کی میشه بیاد... دل آدم پر میزنه وقتی اوصافش رو میشنوه :)
هم دنیامون آباد میشه، هم آخرتمون
اگرم نمیخوایم که همینی که هست از سرمونم زیاده!
نوشتن یه چیزی مثل CPANEL هم خیلی راحت و هلو هلو نیست... به امنیت و .. هم باید فکر کرد
ولی تجربه نشون داده، ایرانی جماعت، هر وقت تحت فشار بوده، بیشتر رشد کرده ;) نمیدونم چرا ;D
یا علی علیه السلام
[/quote]
وسط دعوا داری نقل و نبات خیرات می کنی؟
من از بهر حسین در اضطرابم ...
خواهش می کنم از دوستان که مسائل غیر مربوط رو مطرح نکنند.
ااز دوستان کسی هست که جزئیات بیشتری از ماجرا در اختیارمون بگذاره ؟
خوب دنیا که به آخر نرسیده. کنترل پنلهای زیادی هستن که قابل بهره برداری هستن. مثلا:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا سیستمهای دیگه...
به هر حال و به هر دلیلی وضعیت کشور ما الان اینطوریه. اگر بشینیم شب تا صبح هم فهش بدیم و به قول یکی Saying Chert and pert ! بازم چیزی عوض نمیشه.
حالا یه دردسرش رو قبول کنید و بدون کنترل پنل کار کنید
یا
یکی از این کنترل پنلهای اپن سرس رو انتخاب کنید
و یا
بشینید یک کنترل پنل از اول بسازید! (البته یکی دو میلیارد تومن بزارید کنار برای این پروژه که انشاالله به نتیجه مطلوبی برسید)
راه حل دیگه هم اینه که از ایران تشریف ببرید و با زبان فارسی خداحافظی کنید.
از اینها گذشته، من فکر میکنم که همیشه باید به فکر اتفاقات بعدی هم بود، از اونجایی که تجربه نشون داده کمپانی ها وقتی منافعشون به خطر میفته مشتری مداری براشون میشه حکم کشک پاستوریزه *** (تبلیغات ممنوع) پس بهتره به سمت کنترل پنل پلسک هم نرید. چون اینطور که معلومه به زودی پلسک هم سر ناسازگاری بر خواهد آورد.
ارادتمند.
میشه بیشتر توضیح بدید ؟نقل قول:
از اینها گذشته، من فکر میکنم که همیشه باید به فکر اتفاقات بعدی هم بود، از اونجایی که تجربه نشون داده کمپانی ها وقتی منافعشون به خطر میفته مشتری مداری براشون میشه حکم کشک پاستوریزه *** (تبلیغات ممنوع)
Helm چطوره ؟
مدیران مامبولرن چه تصمیمی دارند ؟
توضیح خاصی نداره. اگر سی پنل ایرانی ها رو بریزه بیرون حتما پلسک هم میتونه این کار رو انجام بده.
هلم هم همینطور. کلا تمام سیستم های تجاری همینطور هستن. (البته هلم فقط برای ویندوز هست)
مدیران مامبولرن فعلا در حال شور و مشورت هستن.
دوستان
به زودی تصمیم های گرفته شده اعمال خواهد شد فعلا که ما مشکلی نداریم :)
لطفا خیلی مضطرب نباشید حتما حتما حتما دنیا که با آخر نمی رسه سیامک هم براتون توضیح داد پس بی خودی تاپیک رو شلوغ نکنید
هر تصمیمی و اتفاقی هم بیوفته حتما اطلاع رسانی خواهد شد
ممنون از همه شما عزیزان