اولین صفحه joomlapolice که وارید مشید اگر لاگین کنید یک باکس سبز رنک میاد که نوشته CB 1.1 برای DOWNLOAD هست اگر روش کلیک کنید مستفیم شما رو می بره به صفحه دانلود
نمایش نسخه قابل چاپ
اولین صفحه joomlapolice که وارید مشید اگر لاگین کنید یک باکس سبز رنک میاد که نوشته CB 1.1 برای DOWNLOAD هست اگر روش کلیک کنید مستفیم شما رو می بره به صفحه دانلود
آقا ممنون
من اینو گرفتم توش اینها بود :
cb_expert_files_only.tar
com_comprofiler
mod_cblogin
mod_comprofilerModerator
mod_comprofilerOnline
کدومشو ن رو باید نصب کنم ؟
بقیشون چی کار می کنن ؟
حالا چی جوری بعد از نصب بیارومش
و چه جوری ازش استفاده کنم ؟
لطفا توضیح دهید
همه را باید نصب کنید
بعد از نصب در کامپوننت ها منوش ایجاد میشه و ماژولاش در بخش ماژول ها
شرمنده اولا آیا باید اول فایل رو آنزیپ کنم بعد نصبشون کنم یا خودشون یه جا باهم نصب می شن ؟
دوماً من وقتی تکی فقط کامپوننتش رو میام نصب کنم
نصبش ارور می ده و زیرش یه عالمه حرف قرمز رنگ می نویسه و می گه
" فایل Universal" نصب نشد ادامه ...
حالا لطف می کنین بگین چی کار کنم ؟
فکر کنم اصلا این ورژنش مشکل داره ؟؟؟!!!
می شه بگید شاید ترتیبه نصبشون مهم باشه چون من دارم رو لوکال تست می کنم
سلام .خوب شما اول بايد فايل را آنزيپ كني و هر كدوم از اين فايل خهايي كه توش هست را جداگانه نصب كني. :)نقل قول:
شرمنده اولا آیا باید اول فایل رو آنزیپ کنم بعد نصبشون کنم یا خودشون یه جا باهم نصب می شن ؟
خوب اگه قبل از آنزيپ كردن فايل اوليه اين؛ شروع به نصب اون كردين اين خطا مي تونه از اونجا باشه.براي من كه درست نصب شده. ;)نقل قول:
دوماً من وقتی تکی فقط کامپوننتش رو میام نصب کنم
نصبش ارور می ده و زیرش یه عالمه حرف قرمز رنگ می نویسه و می گه
" فایل Universal" نصب نشد ادامه ...
ترتيبش هم كه فكر نكنم فرقي بكنه (درست نمي دونم؛ ??? دوستاني كه مي دونن مطرح كنند) ولي حالا شما روشي را كه تست شده و منطقي تر هم به نظر مي رسه اعمال كن كه اينه: اول كامپونتش را نصب كنيد(com_comprofiler) و بعد هم ماژولها را (mod_cblogin و mod_comprofilerModerator و mod_comprofilerOnline ).نقل قول:
می شه بگید شاید ترتیبه نصبشون مهم باشه چون من دارم رو لوکال تست می کنم
يــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــلي
آقا این فایل
com_comprofiler
نصب نمی شه جونمو بالا آورده اولش می نویسه :
[left]
Copyright 2004 - 2007 MamboJoe/JoomlaJoe, Beat and CB team on joomlapolis.com . This component is released under the GNU/GPL version 2 License and parts under Community Builder Free License. All copyright statements must be kept. Derivate work must prominently duly acknowledge original work and include visible online links. Official site: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Installation Process:
Start correcting icons in administration backend.
FINISHED: Image of menu entry 0 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 1 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 2 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 3 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 4 has been corrected.
FINISHED: Image of menu entry 5 has been corrected.
c:/appserv/www/mambo2//images/comprofiler/ already exists!
c:/appserv/www/mambo2//images/comprofiler/gallery/ already exists!
airplane.gif Successfully added to the gallery!
ball.gif Successfully added to the gallery!
butterfly.gif Successfully added to the gallery!
car.gif Successfully added to the gallery!
dog.gif Successfully added to the gallery!
duck.gif Successfully added to the gallery!
fish.gif Successfully added to the gallery!
frog.gif Successfully added to the gallery!
guitar.gif Successfully added to the gallery!
kick.gif Successfully added to the gallery!
pinkflower.gif Successfully added to the gallery!
redflower.gif Successfully added to the gallery!
skater.gif Successfully added to the gallery!
index.html Successfully added to the gallery!
Installation finished. Important: Please read README.TXT and manual for further settings
ولی بعدش اینها رو قرمز می نویسه و میگه
آپلود universal - با مشکل مواجه شد :
Fatal: Installer error with c:\appserv\www\mambo2\media\install_485382daab11e\ com_comprofiler\comprofiler.xml: component com_comprofiler SQL error DB function failed with error number 1064
You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'NOTEXISTS `mos_comprofiler_members` (`referenceid` int(11) NOT SQL=CREATE TABLE IF NOTEXISTS `mos_comprofiler_members` (`referenceid` int(11) NOT NULL default '0',`memberid` int(11) NOT NULL default '0',`accepted` tinyint(1) NOT NULL default '1',`pending` tinyint(1) NOT NULL default '0',`membersince` date NOT NULL default '0000-00-00',`description` varchar(255) default NULL,`type` MEDIUMTEXT default NULL,PRIMARY KEY (`referenceid`,`memberid`)) TYPE=MyISAM ;
SQL =
CREATE TABLE IF NOTEXISTS `mos_comprofiler_members` (`referenceid` int(11) NOT NULL default '0',`memberid` int(11) NOT NULL default '0',`accepted` tinyint(1) NOT NULL default '1',`pending` tinyint(1) NOT NULL default '0',`membersince` date NOT NULL default '0000-00-00',`description` varchar(255) default NULL,`type` MEDIUMTEXT default NULL,PRIMARY KEY (`referenceid`,`memberid`)) TYPE=MyISAM ;
Information: Joomla/Mambo Community Builder 1.1 for Joomla! 1.0, 1.5 RC1 and Mambo 4.5.2 - 4.6.2
لطف کنین بگین مشکل از کجاست
من به این تغییر عضویت نیاز مبرم و سریع دارم ولی الان یک هفتس تو خم اولش گیر کردم
دوستان کمک کنند لطفا
دوستان چرا کسی جواب نمیده ؟
مشکل جدیدیه ؟
یعنی هیچ کس نمی تونه این مشکل ما رو حل کنه /> ؟؟
تو بخش دانلود سایت یک چیزی پیدا کردم با همین عنوان سوالم
در این لینک :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
واقعا یعنی کسی از وجود چنین چیزی اطلاع نداشت ؟ ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
واقعا دست مدیران درد نکند که انقدر قشنگ سوالی رو که با یک لینک می شد انجامش داد رو رو هوا ول کردن
و هی رفقا به ما می گن باید از کامپیونیتی بیلدر استفاده کنی
و من حتی نتونستم نصبش کنم باید این رو دید که واقعا کار می کنه یا نه ؟؟؟
سلام دوست عزيز.خب اين مسئله قبل از هر چيز اين رو مي رسونه كه قبل از تاپيك زدن توي انجمن به نفع خودتون هست كه سرچ كنيد تا اگه جوابي هست زودتر به اون برسيد. ;)نقل قول:
تو بخش دانلود سایت یک چیزی پیدا کردم با همین عنوان سوالم
در اين لينك :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
واقعا يعني كسي از وجود چنين چيزي اطلاع نداشت ؟ ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
البته شكي نيست كه CB امكانات بسيار جامع تر و بيشتري براي مديريت كاربران در اختيارتون مي زاره ::)و با مامبو هم تا اونجايي كه من به شخصه امتحان كردم مشكلي نداشته! ???نقل قول:
و هي رفقا به ما مي گن بايد از كاميونيتي بيلدر استفاده كني
و من حتي نتونستم نصبش كنم
اگه منظورتون همين كامپوننت user_extended هست كه مطمئنا كار مي كنه و من هم خودم ازش استفاده كردم و اصولا اكستنشن ها و فايل هاي موجود در سايت مامبو ديگ تست شده و فارسي هستند.نقل قول:
بايد اين رو ديد كه واقعا كار ميكنه يا نه ؟؟؟
موفق باشيد
يـــــــــــــــــــــــا عــــــــــــــــــــــــ لي
خوب همونطوری که گفتم باید تست بشه
وقتی کامپوننت نصب می شه و از تنظیمات اون چند بخش اضافه می کنیم هیچ چیز اضافی نمی شه
تو بخش دانلود گفته شده که یک ماژول هم داره ولی ماژولش برا دانلود قرار داده نشده
ولی طبق توضیحات ماژولش رو می شه با تغییر ماژول اصلی ایجاد کرد
اینکار رو هم کردم و این بار گزینه ها اضافی شدند
اما مشکل اصلی اینه که وقتی یه عضو این اطلاعات اضافی را وارد می کنه
وقتی به بخش مدیریت میری و روی اون عضو کلیک می کنی اطلاعات اضافی نشون داده نمی شن
یعنی در واقع اون اول فق بصورت الافی از طرف اطلاعات گرفتی و به این اطلاعات دسترسی نداری
لطفا دوستان محبت کنند و ماژول اصلی و نسخه اصلی و کامل و فارسی شده این کامپوننت رو
که مشکلی که عرض کردم رو نداشته باشه رو برای دانلود معرفی کنند
یا توضیح بدن چه جوری تو بخش مدیریت این اطلاعات رو مشاهده کنیم ؟؟؟ ممنون