پاسخ : مشکل با سرویس Apache.exe در wamp
اينم يه نسخه portable كه خيلي ها لازمشون ميشه.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اينم يكي ديگه:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لينك دانلود:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیشنهاد من اینه که اگه از ویستا و مخصوصا سرویس پک 1 اون استفاده می کنید ، wampserver از همش مشکلش کمتره ، اما اگه از xp استفاده می کنید ، appserv حرف نداره
من تو ویستا از APPSERVER استفاده می کنم و مشکلی ندارم
خیلی ازش راضی هستم و بهرتین مزیتش اینه که با استارت ویندوز، کلیه سرویس هاش استارت می شه!
پیشنهاد من نسخه AppServ 2.6.0
[quote author=dj_ahmad link=topic=14103.msg82597#msg82597 date=1218570863]
اينم يه نسخه portable كه خيلي ها لازمشون ميشه.
[/quote]
سلام. Xampp بی دردسر و کامل. یه نگاهی به مجموعه امکاناتش در منو بندازید...در ضمن از نظر سازگاری هم مثل سرور های مامبوسرور میمونه ;D
یــــــــــــــــــــــــ اعـــــــــــــــــــــــ لی
سلام
ولی به نظر من کار با APPSERVER راحتر تر و بهتر هستش.
اما XAMPP برای کسانی که کارهای خاصی نیاز هستش بکنن و نیاز دارن سرور رو راحت سفارشی کنن بهتر هستش.
البته نمیشه 100% گفت چه برنامه ای بهتر هست. کمی سلیقه و کمی آشنایی و علاقه و کمی اتفاقات در اینکه چه کسی با چه برنامه ای راحت تر هستش تأثیر داره.
اما تعداد بسیاری رو دیدم که از APPSERVER استفاده میکنن و راضی هستن و فکر میکنم بهترین شبیه ساز برای مامبو در سیستم شخصی باشه. البته من با این نسخه آخرش 2.6 مشکل دارم. ولی یه بار هم ندیدم سری 2.5 موردی داشته باشه.
موفق و پیروز باشید.