من از نظر فارسی سازی هیچ مشکلی ندارم ولی باید با مدیران محترم مشورت شه تا ببینیم نظر مدیران به چه صورتی هست . به فرض فارسی شد و بعد از انتشارش در این قسمت مشکل خاصی داشت .
نمایش نسخه قابل چاپ
من از نظر فارسی سازی هیچ مشکلی ندارم ولی باید با مدیران محترم مشورت شه تا ببینیم نظر مدیران به چه صورتی هست . به فرض فارسی شد و بعد از انتشارش در این قسمت مشکل خاصی داشت .
بعد از فارسی سازی در اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم
اگر مشکل زیادی نداشت حتما بعد از بر طرف کردن و سازگار کردن منتشر خواهیم کرد
اگر هم کار زیادی ببره که هیچ ..
دوستان بعد از فارسی سازی بررسی های لازم و اشکالات رو بفرمایند
ممنون از همه
[quote author=مجید link=topic=14400.msg76754#msg76754 date=1214584809]
بعد از فارسی سازی در اینجا قرار بدید تا بررسی کنیم
اگر مشکل زیادی نداشت حتما بعد از بر طرف کردن و سازگار کردن منتشر خواهیم کرد
اگر هم کار زیادی ببره که هیچ ..
دوستان بعد از فارسی سازی بررسی های لازم و اشکالات رو بفرمایند
ممنون از همه
[/quote]
به به ! حالا که تا اینجا اومدین یک چند تا ماژول خوب معرفی کنید بالاخره توی این کار ها شما وارد ترید تا ما ...
ممنون
شهریار
شهریار جان
ماژول زیاد هست حتما براتون لیست می کنم و اینجا می زارم که دوستان دستی بالا بزنن و انجام بدن انشا الله
موفق باشید
ماژول shSmoothSlideShow فارسی شد !
توسط : pctaz عزیز
دانلود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
شهریار
احیانا این ماژول ترجمه شده از ماژول نسخه آلمانی نبوده ؟ اکثر سایت هاش .de را میره ! برای رفع گوگل راحت میشه این کار را کرد اما این همه سایت را بخوایم تغییر بدیم یکم سخته . کسی راه حلی داره ؟
دوستان لطفاً ماژول های درخواستی رو بگید تا فارسی کنم
سلام
ماژول ja tab همچنان که در پست های فراوان دیده میشه خیلی مورد نیازه رفقاست. همونی که در [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دیده میشه
هم باید فارسی بشه هم سازگار با مامبو. دست شما رو میبوسه کاسپر جان!