پاسخ : حجم دیتابس و کندشدن سرعت سایت
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=14423.msg76906#msg76906 date=1214684012]
سلام. خیلی ممنونم از راهنمایی و مثال به جایی که زدین. :)چشم ان شاءالله می رم دنبالش. فقط یه سوال : این که گفتید ورژن اختصاصی توسعه داده شده برای مصارف خاص گوگل هست، یعنی خود گوگل توسعش داده یا مای اس کیو ال؟
یــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ـــلی
[/quote]
چه فرقی میکنه . حالا یا گوگل خودش کرده . یا پول داده مای اس کیو ال براش کرده :p ! مهم اصل عمله :D
مای اس کیو ال توسعه میده.
ضمنا مای اس کیو ال یک ورژن تجاری هم داره که باید با لایسنس خریداری بشه. ولی برای مصارف خیلی خیلی حرفه ای (در حد همون گوگل !) هست.
من به شما توصیه میکنم اگر خیلی مصرفتون خاصه از PqSQL استفاده کنید. چون از مای اس کیو ال قویتره. البته من فکر نمیکنم در ایران کاربردی به این وسعت وجود داشته باشه که بخاد در استفاده از مای اس کیو ال کم بیاره. مای اس کیو ال خیلی خیلی قوی و قشنگ هست.
سلام خیلی ممنون از پاسخهاتون. :)
نقل قول:
البته من فکر نمیکنم در ایران کاربردی به این وسعت وجود داشته باشه که بخاد در استفاده از مای اس کیو ال کم بیاره. مای اس کیو ال خیلی خیلی قوی و قشنگ هست.
خدا را چه دیدی.شاید ما هم اومدیم و گوگل و مایکروسافت و یاهو را زدیم تو دیوار. ::)یه روزگاری بود که کسی حتی فکر وجود گوگل را هم نمی کرد. ;)
بازم ممنونم از جوابتون دوستان گلم :)
یـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــــلی
منظور من این نبود که کار شما کوچک هست. من میخاستم به قدرت بالای MySQL اشاره کنم.
سلام. من خیلی ارادت دارم. :)در حسن نیت شما شکی نیست سیامک جان. ::)
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ــــــــلی
سلام
حجم دیتابیس من 45 مگابایت شده و سرعت لود شدن سایت به شدت کم شده
راهکارهایی واسه افزایش سرعت دارم؟
سایت مامبو هست یا انجمن SMF ؟
اینجا رو مطالعه کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
+ مقالات و آموزش ها
سایت مامبویی هستش
شما آقای سعید خیلی سحرخیزید؟
یا بیرون از ایرانید؟
ساعت 4 صبح بیدارید شما
من در مورد سایت مامبویی کمک میخوام
به بیداری دچارم!
افزایش سرعت بارگذاری سایت مامبویی
Top 7 Ways To Speed Up Your WebSite
Thirteen Simple Rules for Speeding Up Your Web Site
راهکارهای کاهش حجم پایگاه داده database