سلام
آقای فیروزمندان می شه یک نگاهی بیاندازید. به خدا دیگه کلافم کرده. یوزر و پس سی پانل و مامبو رو براتون ارسال کردم
ببخشید که زحمت می دم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آقای فیروزمندان می شه یک نگاهی بیاندازید. به خدا دیگه کلافم کرده. یوزر و پس سی پانل و مامبو رو براتون ارسال کردم
ببخشید که زحمت می دم
سلام
خوب من آپگرید کردم. حالایک مشکل دارم.
وقتی اسم سایتو می زنم می گه :"صفحه اي كه ميخواهيد به آن دسترسي داشته باشيد وجود ندارد
لطفا صفحه را از منوي اصلي انتخاب كنيد."
ولی وقتی صفحه صلی رو از منوی اصلی انتخاب می کنم درست میاد؟
درباره این اشکال آخری این پست رو دیدم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی از قسمت main menu روی صفحه اصلی کلیک می کنم. اسم کامپونت frontpage و آدرس وب index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 در قسمت جزئیات دیده می شه.
؟؟؟؟؟
من با [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نمی تونم صفحه اولو بیارم بلکه با این لینک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و در نتیجه نمی تونم دایرکتش کنم.
فقط تو رو خدا اگه میشه یک کم زودتر. :'(
البته می دونم که چند ساعته که پرسیدم ولی ببخشید دیگههههه :'(
سلام
من توی منوی اصلی یکی از آیتم ها رو به چینش یک بردم تا با زدن اسم سایت اون آیتم باز شه.(مثلا دفتر میهمان) ولی باز همون پیغامو داد.
ممنون می شم جواب بدین. به خا گیر کردم
کمککککککککککک :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
سلام،
[quote author=فیروزمندان link=topic=1087.msg5462#msg5462 date=1147874586]
در قسمت مدیریت منو ها منوی جدیدی تحت عنوان mainmenu ایجاد کنید . سپس در همین منو به کامپوننت Frontpage لینک بدین . مشکل حل میشه ;)
[/quote]
شما باید با انجام دادن این کار مشکلتون حل میشده، چون من هم این مورد رو تست کردم و با همین روش جواب داد.
وقتی می خواهم mainmenu رو بسازم می گوید که یک منو با این اسم وجود دارد. چی کار کنم؟
اول mainmenu موجود را پاک کنم و یکی دیگه بسازم؟
سلام،
شما در مامبو فارسی 4 تا منوی پیش فرض دارید: 1- سایر منوها 2- منوی اصلی 3- منوی بالا 4- منوی کاربری
شما باید بصورت دستی یک منو به نام mainmenu بسازید ( اگه داری که هیچ ) و داخل اون این مراحل رو برید:
جدید(new) -> کامپوننت(component) -> از لیست، صفحه اول رو انتخاب کنید و خب عنوان رو هم فراموش نکنید -> وضعیت انتشار(published) = بله(yes) -> ذخیره(save)
بعد بر روی آن کلیک کنید تا وارد قسمت ویرایش این آیتمی که ایجاد کردید بشید و در قسمت سمت راست (پارامترها) ، جلوی عنوان صفحه گزینه عدم نمایش رو انتخاب کنید و ذخیره(save) کنید.
مشکل حل میشه.
نکته:
در این تاپیک مشکل این بود که بعد از ارتقا به مامبو منوها همچنان بصورت انگلیسی بودند ( mainmenu - usermenu - ... ) که در این حالت با ایجاد یک منوی جدید به نام (منوی اصلی) و لینک دادن کامپوننت frontpage به این منو مشکل حل شد.
موفق باشید.
ممنون و تشکر از زحماتی که برای حل مشکل کشیدین آقای رادمهر
سلام
خوب من با کمک اعضا آپدیتش کردم ولی به این نتیجه رسیدم که اینجوری ه درد نمی خوره و باید همه چی رو پاک کنم و دوباره از اول نصب کنم.
من آگه همه فایلها و پو شه های مریوطه رو پاک کنم(غیر پوشه image) و مامبو رو آنزیپ کنم و با اطاعات دیتا بیس جملا نصب کنم. مشکلی که پیش نمیاد؟