پاسخ : چگونه بانک سوال داینامیک در سایت درست کنیم؟
دوست عزیز شما می توانید از کامپوننت سوالات متداول که توسط خود من نیز فارسی شده استفاده نمایید.
البته این یک پیشنهاده اگر خواستید می تونید بازهم در سایت جستجو کنید ولی اینطور که پیداست جواب کارتون هم پیداکردید.
کامپوننت سوالات متداول 2.5 فارسی :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که دوستمون در دو سه تا تاپیک قبلی اشاره کرده بود..... لینک بالا هم آخرین ویرایششش هست ...اگر مشکل داشتید در تاپیک خودش و یا در اینجا در خدمتم...
موفق باشید.
[quote author=jbasoft link=topic=14817.msg79065#msg79065 date=1216165090]
دوست عزیز شما می توانید از کامپوننت سوالات متداول که توسط خود من نیز فارسی شده استفاده نمایید.
البته این یک پیشنهاده اگر خواستید می تونید بازهم در سایت جستجو کنید ولی اینطور که پیداست جواب کارتون هم پیداکردید.
کامپوننت سوالات متداول 2.5 فارسی :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
که دوستمون در دو سه تا تاپیک قبلی اشاره کرده بود..... لینک بالا هم آخرین ویرایششش هست ...اگر مشکل داشتید در تاپیک خودش و یا در اینجا در خدمتم...
موفق باشید.
[/quote]
از این لینکی که گذاشتید نتونستم استفاده کنم.
دوست عزیز من که با لینک مشکلی نداشتم.... اگر منظورتون اینکه دانلود نمی شه چشم توی یک سایت فضای رایگان براتون قرار می دم ولی اگر خود برنامه مشکل داره دقیقتر بگید تا بررسی بشه...
سعی میکنم تا یکی دوروز آینده توی یک چند هاست دیگه آپلود کنم و آدرسو قرار بدم....
موفق باشید.
بله با دانلودش مشکل دارم.
ممنون از توجهتون
[quote author=mishair link=topic=14817.msg78949#msg78949 date=1216116150]
جناب آٔقای کاظم زاده و سروران محترم
سلام و با کمال تشکر
طبق راهنمایی آقای کاظم زاده و سرنخ خوبی که دادند الحمدلله مشکل من حل شد ولی راه کامل این است:
1-
[quote author=علی کاظم زاده link=topic=14817.msg78893#msg78893 date=1216106486]
سلام. برای رفع محدودیت کاراکتر می تونید از طریق دیتابیس اقدام کنید. برای این منظور به دیتابیس سایتتون برید و در اون جا گزینه ی "ساختار" جدول mos_content را بزنید. در صفحه ی باز شده گزینه ی "تغییر" برای title را بزنید و انجا میزان طول/مقادير را از 100 به عدد دلخواهتون تغییر بدید و ذخیره کنید.
موفق باشید
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ــــلی
[/quote]
2- همین کار باید در title_alias هم انجام شود یعنی مقدار 100 به عدد دلخواه تغییر یابد.
3 - از مسیر administrator/components/com_content فایل admin.content.html.php را باز کنید و مقدار 100 در عبارتهای زیر را به عدد دلخواه تغییر دهید:
کد:
<input class="text_area" type="text" name="title" size="30" maxlength="100" value="<?php echo $row->title; ?>" />
و
<input name="title_alias" type="text" class="text_area" id="title_alias" value="<?php echo $row->title_alias; ?>" size="30" maxlength="100" />
ممنونم و موفق باشید
[/quote]
سلام
ببخشید که این پست قدیمی رو بالا آوردم. اما مشکل من در رفع محدودیت حل نشد. آیا فقط به مطالبی که از این پس درج می شوند اثر دارد؟ چونکه مطالب قبلی من که تیترشان ناقص شده بود همچنان همانطور مانده اند
سلام. بله این طور هست فکر می کنم. احتمالا مامبو اضافه ی تیترها را اصلا توی دیتابیس نگه نمی داره. برای صحت این موضوع می تونید برید و یه نگاهی به تیتر های قبلیتون توی دیتابیس بندازید.(البته اگه تیتر لاتین داشته باشید بهتر می تونید بفهمید ناقصه چون توی خود phpmyadmin که فارسی ها را درست نشون نمیده.
یــــــــــــــــــاعــــ ـــــــــــــلی