پاسخ : افرادی که ازNokkeaw وsh404SEF استفاده می نمایید، بخوانی
سلام
دوست عزیز شما می توانید از لینک زیر این کامپوننت را دانلود کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوستان عزیز ما رو هم از نتایج این تغییر در سیستم خود با خبر نمایید. ممنون ;)
موفق باشید
امیر
نقل قول:
سلام
دوست عزیز شما می توانید از لینک زیر این کامپوننت را دانلود کنید.
دوست عزیز واقعا" ممنون
خیلی عالی بود
نقل قول:
دوستان عزیز ما رو هم از نتایج این تغییر در سیستم خود با خبر نمایید. ممنون
پیشنهاد می کتم همه استفاده کنن
از نظر نصب و شیوه کار بسیار راحت و آسان است
از همه دوستان ممنونم
دوستان
با سلام
من كامپوننتهاي بالا رو طبق دستورالعمل نصب و تغيير دادم
هر دو با هيچ مشكلي كنار هم كار ميكنن
با تشكر ويژه از اساتيد محترم مخصوصا اميرخان
ببخشيد
مشكلي كه هست اينه كه هنگام ثبت نام اين پيغام رو ميده و كاربر نميتونه ثبت نامش رو كامل كنه
([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید])
404: Not Found
Sorry, but the content you requested could not be found
با ماژول user sxtention هم كه اصلا كار نميكنه
من SEF رو در قسمت advanced و در گزينه Rewriting mode روي گزينه اول with .htaccess ست كردم
دوستان كمك ميكنن؟
سلام
کاش این پست رو در تاپیک اصلی SEF می زدی ، بهتر بود .
شما در این کامپوننت قسمت تنظیمات ، می تونید SEF رو برای بخشهای مختلف غیر فعال کنید . ...
سرفراز باشید
امیر
سلام
بعد از اعمال این تغییرات در کامپوننت Nokkeaw . هنگامی که سایت برای بار اول لود میشه ( توی نوار آدرس نوشته[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) این ارور رو میده
کد:
Notice: Undefined index: lang in /home/mehdi/public_html/unico/components/com_content/content.html.php on line 453
اما بعد از اینکه روی منوها کلیک شد و یا همون صفحه اول از طریق منو لود شد این ارور رو نمیده! ( توی نوار آدرس نوشته [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] )
البته این مشکل با یه ریدایرکت معمولی قابل حله! اما فکر کنم با SEF مشکل داشته باشه و نشه استاندارد باشه. راه حله بهتری هم هست؟؟؟
سلام
بخشی که من تغییر دادم برای index2.php هست و سایت شما با index.php بالا میاد . پس نباید این مشکل وجود داشته باشه .
مراحل ذکر شده رو دوباره با دقت انجام بده . شاید مشکل حل شد .
من روی چندتا از سایت ها دارم از همین روش استفاده می کنم و مشکلی ندارم (البته دوستان دیگه هم این رو تست کردن ) . روشی که برای این کار اعلام کردم یه روش حرفه ای نیست . فقط کار راه انداز بوده .
اگه نیاز بشه و من هم فرصت کنم این کامپوننت رو طوری تغییر میدم که وجود کامپوننت Nokkeaw رو بررسی کنه و بعد این آدرس ها رو بر اساس اون تغییر بده . کار سختی نیست فقط فرصت می خواد .
سربلند باشید
امیر
[quote author=amir.d link=topic=15227.msg85739#msg85739 date=1220703856]
بخشی که من تغییر دادم برای index2.php هست و سایت شما با index.php بالا میاد . پس نباید این مشکل وجود داشته باشه .
مراحل ذکر شده رو دوباره با دقت انجام بده . شاید مشکل حل شد .
[/quote]
واللا من گیج شدم.
من روی مامبوی ۴۶۲ اینکار رو انجام دادم.
محتوای فایل index2.php موجود در فولدر روت اینه:
کد:
<?php
/**
* Entry point for popups
* @package Mambo
* @author Mambo Foundation Inc see README.php
* @copyright Mambo Foundation Inc.
* See COPYRIGHT.php for copyright notices and details.
* @license [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] GNU/GPL, see
* LICENSE.php
* Mambo is free software; you can redistribute it and/or
* modify it under the terms of the GNU General Public License
* as published by the Free Software Foundation; version 2 of the
* License.
*/
$indextype = 2;
include ('index.php');
?>
و تعداد خطوطش به ۲۰ هم نمیرسه!
البته این ارور با برداشتن این فیکس از فایل /home/mehdi/public_html/unico/components/com_content/content.html.php قسمت پرینت درست میشه!!! سایر گزینه های ارسال به دوستان و PDF کار می منه و هیچ اروری هم نمی ده!!! فقط با دکمه پرینت مشکل داره!!!
شما فکر می کنید مشکل از چیه؟؟؟
اینم قسمت پرینت باتن فایل /home/mehdi/public_html/unico/components/com_content/content.html.php روی سیستم من!!!
کد:
// link used by print button
$print_link = $mosConfig_live_site. '/index2.php?option=com_content&amp;task=view&amp;id='. $row->id .'&amp;Itemid='. $Itemid .'&amp;pop=1&amp;page='. @$page.'&amp;lang='.$_REQUEST['lang'];
?>
سلام
مهدی جان من فکر کنم منظورم رو اشتباه به شما رسوندم . به URL که تغییر دادی توجه کن از index2 استفاده میکنه ....
اما متاسفانه فرصت برنامه نویسی یا تست این کد رو ندارم ، خودت باید زحمت این تست رو بکشی ;)
توی همون فایل قبل از خط هایی که تغییر دادی این کد رو کپی کن
کد:
if ($_REQUEST['lang']){
$lang_ = $_REQUEST['lang'];
}else{
$lang_ = "";
}
و در خطوطی که اول تاپیک گفتم به جای
کد:
$_REQUEST['lang']
از
استفاده کن . نتیجه رو هم به بگو ...
سبز باشید
امیر
سلام
علاوه بر همون ارور اول. این ارور هم در صفحات دیگه می ده!!!
کد:
Notice: Undefined variable: lang_ in /home/mehdi/public_html/unico/components/com_content/content.html.php on line 638
فعلاْ با یه ریدایرکت ماست مالیشمی کنم. و سر فرصت مشکل رو حل میکنم و نتیجه رو همینجا می گم.
بازم از امیر جان ممنون که همیشه انقدر با حوطله س!!!