روی لوکالت تست کن
برای خصوصی نوشتم
یاعلی
نمایش نسخه قابل چاپ
روی لوکالت تست کن
برای خصوصی نوشتم
یاعلی
سلام
سرور منم مامبو سروره و دقیقاً همون خطا رو میده!
کد:تهران
Warning: fopen() [function.fopen]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/radiotej/public_html/fa/modules/mod_weather.php on line 72
Warning: fopen([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) [function.fopen]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/radiotej/public_html/fa/modules/mod_weather.php on line 72
قادر به پذیرش ورودی XML نیستم
این مشکل به این خاطر که شما مامبو داخل یک پوشه توی روت نصب کردید
حالا باید چیکار کرد؟
منظورم اینکه حالا که مامبو تو یه پوشه داخل ROOT نصب شده...
البته من تو لوکال نصب کردم و خوب بود. ولی وقتی دسترسی به اینترنت نباشه این پیغام رو می ده
=====
یه سوال دیگه
چطوری می شه انتخاب شهرها رو به عهده کاربر بزاریم یعنی چطوری لیست شهرها رو تو یه منوی کشویی قرار بدیم تا کاربر بتونه شهر مورد نظرش رو انتخاب کنه؟
[quote author=majid-66 link=topic=15267.msg82079#msg82079 date=1218210016]
این مشکل به این خاطر که شما مامبو داخل یک پوشه توی روت نصب کردید
[/quote]
سلام
مامبو رو که نمیشه کاریش کرد. کجای سورس ماژول را باید دستکاری کرد؟
من این ماژول روی روت توی یک پوشه هم نصب کردم و مشکلی نداشت
فایل httaccess ویرایش کنید
اینو اضافه کنید
RewriteBase /mambofolder
مجید جون ممکنه بیشتر توضیح دهید
ببخشید دوستان که دوباره سوال می کنم.
چطوری می شه انتخاب شهرها رو به عهده کاربر بزاریم یعنی چطوری لیست شهرها رو تو یه منوی کشویی قرار بدیم تا کاربر بتونه شهر مورد نظرش رو انتخاب کنه؟
[quote author=کاسپرسکی link=topic=15267.msg82431#msg82431 date=1218391147]
مجید جون ممکنه بیشتر توضیح دهید
[/quote]
شما فایل htacces از توی روت باز کنید و این کد اضافه کنید
به جای کلمه mambofolder نام پوشه ای که مامبو داخلش نصب بنویسیدکد:RewriteBase /mambofolder
من مامبو رو در روت اصلی نصب کردم :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باز هم باید تغییر در htacces بدم